Apu Juniori: tarjous & tilaus

19,90 109,90 

Apu Juniori on alakoululaisille lapsille suunnattu ajankohtaislehti, joka kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävälle tavalla.

Kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvä Apu Juniori selittää maailman tapahtumia ja innostaa lapsia lukemaan. Se kannustaa lapsia itsenäiseen ajatteluun ja tukee kasvua fiksuksi ihmiseksi.

Tammikuusta 2019 lähtien ilmestynyt lehti on saanut innostuneen vastaanoton niin lasten, vanhempien kuin opettajienkin keskuudessa.

 • Alakoululaisille suunnattu ajankohtaislehti joka toinen viikko
 • Selittää maailman tapahtumia selkeästi ja viihdyttävästi
 • Innostaa lukemaan, kannustaa itsenäiseen ajatteluun ja tukee kasvua fiksuksi ihmiseksi
 • Lasten lukutaidon ja innostuksen puolesta
19,90 €6 numeroaTilaa tästä »
59,90 €13 numeroaTilaa tästä »
109,90 €26 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Apu Juniori-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Apu Juniori tarjous

Apu Juniori -lehti lyhyesti

Apu Juniori on alakoululaisille lapsille suunnattu lastenlehti, jota julkaisee A-lehdet. Se on ilmestynyt tammikuusta 2019 lähtien. Lehden päätoimittaja on Marja Aarnipuro.

Apu Juniori on ajankohtaislehti, joka kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla.

Lehti selittää maailman tapahtumia ja innostaa lapsia lukemaan. Se kannustaa lapsia itsenäiseen ajatteluun ja tukee kasvua fiksuksi ihmiseksi.

Apu Juniori on saanut innostuneen vastaanoton lasten, vanhempien ja opettajien keskuudessa. Vuonna 2020 se oli Suuren journalistipalkinnon finalisti ja palkittiin Aikakausmedian Edit-kilpailussa Vuoden parhaana brändilaajennuksena.

Lukutaidon puolesta

Apu Juniori on vastaisku sille, että lasten lukutaito ja -innostus heikkenee.

A-lehtien saaman palautteen mukaan Apu Juniori on lehti, jonka ilmestymistä lapset odottavat ja joka luetaan kannesta kanteen. Lapset, jotka eivät ole aiemmin innostuneet lukemisesta, joudutaan houkkuttelemaan lehden ääreltä syömään tai nukkumaan.

Apu Juniori auttaa parantamaan lasten koulumenestystä parantamalla yleissivistystä ja taustoittamalla uutisia ja ilmiöitä.

Apu Juniorin sisältöä

Apu Juniori sisältää kaikkea lapsia kiinnostavaa sisältöä keittiöpuuhista kuuraketteihin.

Lehti kuuntelee ja seuraa tarkasti alakoululaisten maailmaa, käsittelee kotimaisia ja kansainvälisiä uutisia sekä kertoo hullunkurisia juttuja luonnosta, tieteestä, eläimistä, avaruudesta, viihteestä, harrastuksista ja muusta.

Uudistunut lehti tarjoaa jatkossa entistä enemmän koululaisten omaa sisältöä: kirjojen, pelien ja leffojen arvioita, vitsejä, lukijoiden kuvia ja kommentteja, tiedekysymyksiä ja kaikkea muuta, mitä lapset rakastavat.

Apu Juniori sisältää lapsille myös kivaa tekemistä: helppoja reseptejä, kivoja askarteluohjeita ja tietokilpailuja. Aivan, kuten emolehti Apukin, myös Apu Juniori kertoo mikä on totta ja tärkeää. A-lehdet lupaa, että myös aikuiset oppivat jotain uutta jokaisesta Apu Juniorin numerosta.

Lehteen ei myydä mainoksia. Se soveltuu myös opettajien työn tueksi.

Aina Apu Juniorissa:

 • Ajankohtaisia asioita Suomesta ja maailmalta
 • Luontoa, eläimiä ja tiedettä sekä vastaus lapsen lähettämään tiedekysymykseen
 • Lukujuttu ajankohtaisesta tai kiinnostavasta teemasta
 • Viihdettä ja tekemistä lapsille

Lue Apu Juniori -kokemuksia lehden verkkosivuilta, josta löytyy myös lehteen liittyviä juttuja ja ajanvietettä.

Tilaa Apu Juniori lehti lapselle

Apu Juniorin ilmestyminen

Apu Juniori ilmestyy kahden viikon välein eli 26 kertaa vuodessa. Lehti on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä.

Tilaamalla lehden kotiin varmistat, että lapsi ei missaa yhtään mielenkiintoista numeroa. Lisäksi lehtitilaus tulee lähes poikkeuksetta halvemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen.

Tarjoukset, tilaajalahjat ja tilaaminen kotiin

Tilaa-lehti.fi tekee yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja lehtitilausten jälleenmyyjien kanssa voidakseen tarjota parhaat ja edullisimmat Apu Juniori -tarjoukset kaikille.

Tutustu Apu Juniori -tarjouksiimme yllä, ja tilaa Apu Juniori -lehti lapselle lahjaksi puolen vuoden (13 numeroa) tai vuoden (26 numeroa) tilausjaksolla.

Tarjoukset ovat edullisia kestotilauksia, jotka uusitaan automaattisesti, ellet peru tilausta ennen tilausjakson päättymistä (katso peruutusohjeet alla).

Mikäli tilaat Apu Juniorin suoraan A-lehdiltä, jatkuvan tilauksen hinta ei nouse koskaan niin kauan kuin tilaus on voimassa. Huomaathan, että tämä etu koskee vain tilattaessa A-lehtien verkkokaupasta.

Apu Juniori -tarjouksiin sisältyy usein tilaajalahja, joka toimitetaan tilauksen maksajalle muutaman viikon kuluessa maksun kirjautumisesta kustantajan järjestelmiin. Näet mahdolliset tilaajalahjat seuraavalta sivulta.

Tilaus maksetaan ensimmäisen lehden mukana toimitettavalla laskulla.

Asiakaspalvelu, osoitteenmuutos ja tilauksen peruutus

Voimassa olevia Apu Juniori -tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien tilapäiset osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, pyydämme osoittamaan A-lehtien asiakaspalveluun, kiitos!

Luomalla A-tunnuksen voit kirjautua palveluihin, maksaa laskuja ja hallita tilauksiasi. Voit käyttää samaa tunnusta kaikissa A-lehtien palveluissa. Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi.

Näin perut Apu Juniorin tilauksen:

 1. Kirjaudu A-lehtien asiakaspalveluun (luo tunnukset, mikäli sinulla ei vielä ole sellaisia).
 2. Valitse omat tilaukset ja lehti, jonka tilauksen haluat perua.
 3. Peruutus näkyy nettiasiakaspalvelussa 1-2 kuluttua.

Miksi sain lehden vaikka olen perunut tilauksen?

Tilauksien tiedot toimitetaan painotaloon noin 2 viikkoa ennen lehden ilmestymistä. Tästä syystä voit saada vielä lehden, vaikka olet perunut tilauksen.

Jos olet tehnyt peruutuksen laskutuskauden lopusta, saat lehteä tilausjakson loppuun saakka.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apu Juniori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija