Tilaa Kauneus ja Terveys tarjoushintaan

Kauneus ja Terveys

Kauneus ja Terveys on hyvinvoinnin erikoislehti, joka on ilmestynyt yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1955 lähtien. Upeasti uudistunut lehti ilmestyy nyt 16 kertaa vuodessa.

Kauneus ja Terveys on palveleva ja käytännöllinen lehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa naisen jokaisessa elämänvaiheessa.

Muoti- ja kauneusjutut sisältävät Suomen parhaiden asiantuntijoiden kirjoittamia ohjeita ja vinkkejä iholle, vartalolle ja hiuksille.

K&T testaa kauneus- ja hyvinvointituotteet puolestasi ja antaa rahanarvoisia vinkkejä oikeisiin kosmetiikkavalintoihin. Muotiosiossa esitellään käytännöllisiä vaatteita, jotka sopivat niin työhön, arkeen, liikuntaan kuin juhlaankin. Lehti ei unohda myöskään kansainvälistä muotia ja trendejä, jotka sopivat suomalaiselle naiselle ja saavat sinut näyttämään upealta.

Lehden terveysartikkeleissa käsitellään ravintoa, painonhallintaa, kuntoilua, ihmissuhteita ja tarjotaan uusia työkaluja stressinhallintaan. Lehden reseptit neuvovat miten loihdit herkullista, mutta silti terveellistä ruokaa itselle ja perheellesi. Se kertoo uusimmista liikunnan ja kuntoilun tutkimustuloksista, esittelee liikuntatuotteita ja auttaa kehittämään tärkeitä ihmissuhteita.

Kauneus ja Terveys -lehden vinkit auttavat jaksamaan ja antavat eväitä terveellisempään elämään.

Tilaa hyvinvoinnin klassikkolehti nyt tarjoushintaan!

29,90 

Lisätiedot

Lehtien lukumäärä

5

Lehden kieli

suomi