Leivotaan on lehti innokkaille kotileipureille
Leivotaan-lehti on jauhopeukalon ehdoton ykkösvalinta, kun haluat löytää upeita reseptejä ja innostavia ideoita leivontaan!
Tämä herkullisten ohjeiden aarreaitta tarjoaa kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkiä reseptejä. Se on kuin ikkuna herkkukeittiöiden maailmaan vieden sinut matkalle läpi eri vuodenaikojen ja kausivaihteluiden.
Leivotaan-lehti on suunniteltu niin, että sen sisältö mukautuu täydellisesti vuodenaikojen vaihteluihin. Talvella, kun ulkona on pakkasta ja kaipaat lämmittäviä herkkuja, löydät lehdestä inspiroivat reseptit höyryäviin pulliin, mausteisiin leivonnaisiin ja kuumaan kaakaohon.
Keväällä, kun luonto herää ja kaipaat raikkaampia suupaloja, Leivotaan-lehti tarjoaa ideoita kevyisiin salaatteihin ja tuoreista markoista valmistettaviin leivonnaisiin.
Kesällä ja syksyllä Leivotaan-lehden sivuilta löydät ohjeet uuden sadon hyödyntämiin leivonnassa. Kesäisin lehden ohjeilla valmistuvat hedelmäleivokset, jäätelöannokset ja muut raikkaat herkut, kun taas syksyllä on aika hyödyntää kypsät omenat, marjat ja esimerkiksi kurpitsat loihtiaksi herkullisimmat leivonnaiset niin kotiväelle kuin vieraillekin.
Eikä Leivotaan-lehden sisältö rajoitu pelkästään makeisiin leivonnaisiin, vaan se tarjoaa joka numerossaan myös herkullisia suolaisia reseptejä, jotka sopivat niin arjen herkutteluhetkiin kuin juhlapöytäänkin– ja aina sesongin parhaista raaka-aineista!
Leivotaan on ylpeästi Suomen suurin leivontalehti, ja sen jokaisessa numerossa on yli 100 reseptiä ja ideaa, jotka saavat lukijan veden kielelle ja kokeilunhalun heräämään. Voit sukeltaa lehden sivuille aina kun kaipaat uusia leivontaideoita, haluat kokeilla uusia makuyhdistelmiä tai pitää huolen siitä, että leivontataitosi pysyy ajan tasalla.
Leivotaan on leipurin paras ystävä ja inspiraation lähde, jonka kanssa pääset tutustumaan ammattileipurien vinkkeihin ja nikseihin kehittääksesi leivontataitojasi edelleen. Jokainen lehden sivuilla esitettävä resepti on huolellisesti testattu ja suunniteltu tarjoamaan unohtumattomia makuelämyksiä.
Lehti ymmärtää, että leivonta on enemmän kuin leivonnaisten valmistamista – se on tapa ilmaista luovuutta ja osoittaa rakkautta lähimmäisille. Leivotaan-lehdestä löydät myös vinkkejä ja ideoita koristeluun ja esillepanoon, jotka ilahduttavat niin makuhermoja kuin silmääkin.
Leivotaan-lehden monipuolinen sisältö sopii kaikille leivonnasta kiinnostuneille, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut jauhopeukalo. Se rohkaisee lukijoita kokeilemaan uutta ja löytämään oman tyylinsä. Ja mikä parasta, se tehdään innostavalla ja helposti lähestyttävällä tavalla.
Loihdi herkullisimmat kakut, pullat ja piirakat
Leivotaan-lehden ohjeilla ja resepteillä loihdit upeimmat leivonnaiset ja herkut läpi vuoden, halusitpa sitten valmistaa perinteisiä leivonnaisia tai kokeilla rohkeasti uusia makuyhdistelmiä, Leivotaan tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja.
Lehden sivuilta löydät klassikkoherkut, kuten mehevät kääretortut, kuohkeat pullat, suussa sulavat korvapuustit ja täyteläisimmät juustokakut. Voit leipoa erilaisia leipiä, sämpylöitä ja leivonnaisia, joissa yhdistyvät herkullisimmat maut ja tekstuurit. Leivotaan-lehdestä saat myös täysin vegaaniset ja gluteenittomat reseptit erikoisruokavalioille.
Voit valmistaa talvella lämmitettäviä joulutorttuja, pipareita ja kanelileivonnaisia, herätellä keväällä makunystyröitä raikkailla marja- ja hedelmäleivonnaisilla, nauttia kesän marjoista ja hedelmistä kakkujen ja jäätelöiden muodossa sekä hyödyntää syksyn satokauden omenat, raparperit ja sienet leivoksiin, piirakoihin ja maistuviin leipiin.
Lehden makeimpia herkkuja ovat tietysti suklaakonvehdit, macaronet ja erityisiin hetkiin sopivat juhlavat kakut, jotka voit kuorruttaa, pursottaa ja koristella lehden askel askeleelta etenevillä ohjeilla.
Leivotaan-lehden ilmestymispäivät
Vuonna 2023 Leivotaan-lehti ilmestyy 7 kertaa vuodessa seuraavasti:
- 3.1.
- 1.3.
- 25.4.
- 1.6.
- 1.8.
- 10.10.
- 1.11.
Voit tilata lehden kauttamme puolen vuoden (sis. 4 numeroa) tai koko vuoden tilausjaksolla sisältäen vuosikerran eli 7 tuhtia numeroa, joista jokainen sisältää yli 100 reseptiä, ohjetta ja vinkkiä.
Tilaamalla lehden netistä, säästät silkkaa rahaa, sillä lehden tilaaminen on aina edullisempi vaihtoehto kuin kyseisen lehden irtonumeroiden ostaminen. Lisäksi saat lehden toimitettuna postilaatikkoosi jo ilmestymispäivänä.
Saatavilla on tarjouksia sekä määräaikaisiin että jatkuviin tilauksiin.
- Määräaikainen tilaus on tilaus, joka päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa.
- Jatkuva tilaus eli kestotilaus on tilaus, joka jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta ennen määräaikaa.
Leivotaan-lehden tilauksen peruminen
Oletko jo Leivotaan-lehden tilaaja?
Mikäli asiasi koskee voimassa olevaa tilausta, haluat antaa palautetta lehden sisällöstä tai esimerkiksi peruuttaa lehden tilauksen, ota yhteyttä Kolmiokirjan asiakaspalveluun:
Sähköposti: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi
Puhelin: 08 – 537 0370 (ma–pe klo 10–14)
Kolmiokirja Oy
PL 246
90101 Oulu
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.