Juoru- ja viihdelehdet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Juoru- ja viihdelehdet eli niin sanottu keltainen lehdistö ovat aikakauslehtiä, joiden jutut ovat värikkäitä, sensaatiohakuisia ja juoruja sisältäviä. Etenkään juorulehdet eivät juurikaan sisällä tutkivaa journalismia.

Viihdelehtien suosittuja juttujen aiheita ovat muun muassa julkisuuden henkilöiden yksityiselämää ja ihmissuhteita koskevat juorut. Näitä tietoja juorulehdet saavat salaisilta tietolähteiltä ja esimerkiksi paparazzeilta. Suomessa julkisuuden henkilöitä edustavat esimerkiksi missit, laulajat, urheilijat ja poliitikot, kun taas muualla maailmassa seurataan enemmän kuninkaallisia. Monien juorujen keskiössä ovat niin sanotut turhat julkkikset, jotka ovat nousseet ihmisten tietoisuuteen ilman yhteiskunnallisia saavutuksia (ks. famous for being famous).

Suomessa viihde- ja juorulehtiä edustavat juoruihin keskittyvät aikakauslehdet, kuten Seiska ja Hymy. Jotkut pitävät myös iltapäivälehtiä juorulehtinä.

Meiltä löydät juoru- ja viihdelehdet Suomesta, Ruotsista ja muualta. Tutustu tarjouksiin ja tilaa joko itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksella!