H-Town

Näytetään kaikki 2 tulosta

H-Town Oy on suomalainen vuonna 2002 perustettu kustantaja, joka julkaisee Pelaaja- ja Anime-aikakauslehtiä sekä niiden verkkomedioita. Syyskuussa 2021 Pop Media osti enemmistön H-Townista.

H-Town toimii peli-, kulttuuri- ja myyntialojen toimijoiden kanavana pelaajien tietoisuuden.

Lisäksi yritys tuottaa, taittaa ja painattaa yksilöllisiä yritys- ja mainosjulkaisuja, sekä toimii sisällöntuottajana kolmansille osapuolille. Yritys työllistää tällä hetkellä kahdeksan henkilöä.

Pelaaja-lehti

H-Town julkaisee peleihin ja pelaamiseen keskittyvää, kuukausittain ilmestyvää, Pelaaja-lehteä.
Pelaaja on 12 kertaa vuodessa ilmestyvä pelaamisen erikoislehti, joka esittelee ja arvioi uusimmat pelit, avaa pelikentän ilmiöitä ja opastaa peliharrastajia saamaan enemmän irti harrastuksestaan.

Pelaaja-lehti heijastaa viime vuosien muutosta. Suomessa on yli puoli miljoonaa pelikonsolin omistajaa ja 2000-luvulla videopeleistä on tullut korvaamaton osa nuorten ja aikuisten populaarikulttuuria ja sukupolvirajat ylittävää viihdettä.

Pelaaja tarjoaa asiantuntevat peliarvostelut, kiinnostavimmat henkilöhaastattelut ja pelialan tuoreimmat uutiset visuaalisesti näyttävässä paketissa kuukausittain.

Katso Pelaaja-lehden tarjous tästä!

  • Perustettu: 2002
  • Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa
  • pelaaja.fi

PelaajaHD on Pelaaja-lehden oma podcast, joka tarjoaa ajankohtaista keskustelua peleistä ja aiheen vierestä.

Pelaajacast-podcast tarjoaa kohtalaista läppää videopeleistä

Pelaaja Shop -verkkokaupassa myydään pelejä, pelikonsoleita, Pelaaja-tuotteita sekä painetun ja digitaalisen Pelaaja-lehden tilauksia.

Anime-lehti

H-Townin valikoimiin kuuluu Pohjoismaiden suurin anime- ja mangalehti Anime.

Japanilainen viihdetarjonta on noussut 2000-luvulla länsimaisen viihteen vaihtoehdoksi. Tämän kulttuurin terävintä kärkeä ovat anime ja manga.

Anime on Pohjoismaiden suurin animeen ja mangaan keskittyvä harrastejulkaisu, joka opastaa lukijoita animen ja mangan maailmaan, seuraa ajankohtaisia teoksia niin kotimaassa kuin maailmallakin, syväluotaa klassikoita, raportoi alan tapahtumista ja käsittelee ilmiöitä.

Anime-lehteä tekevät asiantuntevat harrastajat muille alan harrastajille, ja siksi lehti on aina ajan hermolla. Anime tarjoaa sisältöä niin uusille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

Katso Anime-lehden tarjous tästä!

Anime Shop on Anime-lehden oma verkkokauppa, josta voi ostaa Anime-lehtiä, pelejä, manga-sarjakuvia ja anime-elokuvia sekä oheistuotteita.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Postiosoite:

H-Town Oy
PL 1378
00101 Helsinki

Y-tunnus: 1776542-1

Asiakaspalvelu, tilaukset, osoitteenmuutokset ja peruutukset:

03-42465361
asiakaspalvelu@pelaaja.fi

H-Town Oy lehdet ja lehtitarjoukset