Englanninkieliset lehdet

Näytetään tulokset 1–16 / 35

Tilaa englanninkieliset lehdet, kuten Time The Economist ja National Geographic, netistä tarjoushintaan.

Haluatko parantaa englannin kielen taitojasi ja pysyä ajan tasalla maailmanlaajuisista uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista? Älä etsi kauempaa kuin englanninkielisten lehtien valikoimamme!

Tilaa-lehti.fi:n valikoimasta löydät suosittuja englanninkielisiä lehtiä monissa luokissa, mukaan lukien uutis- ja ajankohtaislehdet, talouslehdet, poliittiset lehdet, tiedelehdet, ruokalehdet, puutarhalehdet, pyöräilylehdet ja monet muut.

Tutustu englanninkielisten lehtien tarjouksiimme ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi suoraan kotiisi kannettuna – eikä edullisiin hintoihin lisätä toimituskuluja tai muita maksuja. Valittavissa on sekä määräaikaisia että kestotilausvaihtoehtoja.

Tällä sivulla käsittelemme englanninkielisiä aikakauslehtiä ja niiden lukemisen etuja. Englanninkielisen lehden tilaaminen on loistava tapa parantaa kielitaitoa, oppia uutta muista kulttuureista sekä pysyä ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista.

Halusitpa sitten oppia kieltä, laajentaa osaamistasi tai saada tuoreita näkökulmia asioihin, joista olet kiinnostunut, englanninkieliset lehdet ovat siihen erinomainen resurssi!

5 syytä tilata englanninkielinen aikakauslehti

Englanninkielisten lehtien lukemisella on lukuisia etuja:

Ensinnäkin, englanninkielisten lehtien lukeminen on erinomainen tapa parantaa kielitaitojasi. Lukemalla lehtien tarjoamia artikkelaja ja tarinoita voit laajentaa sanavarastoasi, parantaa kielioppiasi ja oppia uusia idiomaattisia ilmaisuja.

Lukemalla säännöllisesti luotat enemmän luku- ja kirjoitustaitoihisi, mistä voi olla hyötyä akateemisissa ja ammatillisissa ympäristöissä.

Englanninkieliset aikakauslehdet kattavat usein monenlaisia aiheita, jotka liittyvät eri kulttuureihin, ruokaan, muotiin, taiteisiin ja elämäntapaan.

Seuraamalla näitä aiheita englanninkielisistä lehdistä saavutat paremman ymmärryksen ympäröivästä maailmasta ja opit arvostamaan ihmisten kokemusten monimuotoisuutta.

Altistuminen erilaisille kulttuureille on erittäin hyödyllistä, mikäli aiot matkustella tai työskennellä monikulttuurisessa ympäristössä.

Lukemalla englanninkielisistä lehdistä sinua kiinnostavista asioista, uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista ympäri maailmaa, pysyt ajan tasalla tärkeistä poliittisista, yhteiskunnallisista ja taloudellisista asioista.

Tästä on hyötyä, jos työskentelet kielitaitoa vaativalla alalla tai alalla, joka vaatii sinua pysymään ajan tasalla globaaleissa asioissa, kuten kansainvälinen liiketoiminta tai journalismi.

Englanninkieliset lehdet sisältävät usein artikkeleja ja muuta sisältöä, jotka vaativat lukijoita ajattelemaan kriittisesti ja analysoimaan uutta tietoa.

Lukemalla erilaisia näkökulmia ja -kantoja voit kehittää kriittistä ajatteluasi sekä kehittyä taitavammaksi arvioimaan argumentteja ja tekemään tietoisia päätöksiä.

Monet englanninkieliset aikakauslehdet sisältävät luovia osuuksia, kuten novelleja, runoutta, esseitä tai esimerkiksi valokuvia.

Lukemalla näitä juttuja laajennat luovuuttasi ja mielikuvitustasi oppimalla erilaisia kirjoitustyylejä ja -tekniikoita.

Altistuminen luoville kirjoituksille ja taiteelle voi innostaa sinua kirjoittamaan ja kehittämään kirjoitustaitojasi edelleen.

Suosittuja englanninkielisiä lehtiä

Suomeen on tilattavissa koko joukko mielenkiintoisia englanninkielisiä lehtiä sekä painettuna että digitaalisena näköislehtenä.

Uutis- ja ajankohtaislehdet, kuten Time, The Economist ja The Guardian Weekly, tarjoavat perusteellisen kattavuuden sekä paikallisiin että maailmanlaajuisiin uutisiin, politiikkaan ja talouteen.

Lifestyle-lehdet kattavat useita aiheita muodista kauneuteen,  terveydestä hyvinvointiin ja ruoasta matkailuun. Nämä elämäntapalehdet, kuten ruokalehti BBC Good Food tai elokuvalehti Sight & Sound,  tarjoavat lukijoilleen vinkkejä, inspiraatiota ja neuvoja päivittäisen elämän parantamiseen.

Akateemiset lehdet ja tiedelehdet palvelevat tietyistä asioista kiinnostuneita lukijoita olkoon se sitten tieteet (Science), maantiede (National Geographic) tai talous (Fortune).

Uutis-, lifestyle- ja tiedelehdet ovat vain muutamia esimerkkejä tilattavien englanninkielisten aikakauslehtien valikoimasta, joista jokaiselle löytyy varmasti jotain mielenkiintoista!

Painetut ja digitaaliset englanninkieliset lehdet

Englanninkielisiä aikakauslehtiä on saatavilla painettuna lehtenä, verkkoversiona ja digitaalisena näköislehtenä.

Painettuja englanninkielisiä lehtiä myydään esimerkiksi lehtipisteissä ja suuremmissa supermarketeissa.

Perinteisen lehden avulla lukijat voivat fyysisesti selata sivuja, tehdä muistiinpanoja ja ottaa lehden mukaansa laukkuun tai reppuun.

Monet englanninkieliset lehdet julkaisevat digitaalista verkkolehteä joko painetun lehden rinnalla tai pelkästään.

Verkkolehteä voi käyttää mistä päin maailmaa tahansa, kunhan älypuhelimessasi tai tabletissasi on toimiva internet-yhteys.

Digitaaliset tilauspalvelut, kuten Magzter ja Zinio, tarjoavat pääsyn laajaan valikoimaan englanninkielisiä aikakauslehtiä kuukausi- tai vuosimaksua vastaan.

Vinkkejä tehokkaaseen lukemiseen

  • Aseta tavoitteita ja varaa aikaa lukemiselle. Tämä auttaa sinua pysymään motivoituneena ja edistymään, mikäli luet oppiaksesi kieltä.
  • Jos kohtaat tuntemattomia sanoja tai lauseita, joita et ymmärrä, käytä verkon sanakirjoja ja kääntäjiä ymmärtääksesi tekstin. Samalla kehität sanavarastoasi.
  • Tee muistiinpanoja ja kirjoita samalla kun luet. Tämä auttaa sinua muistamaan keskeiset asiat ja muistiinpanot helpottavat niiden tarkistamista myöhemmin.
  • Keskustele lukemastasi muiden kanssa saadaksesi näkökulmia oppimiisi asioihin.
Englanninkieliset lehdet