Ristikkolehdet tarjoushintaan netistä

Ristikkolehdet ovat sanaristikoita tai ristisanatehtäviä sisältäviä aikakauslehtiä, jotka voivat ilmestyä itsenäisesti tai jonkin toisen lehden liitteenä. Ristikkolehdet voivat sisältää kuvaristikoiden lisäksi muitakin sana-arvoituksia, kuten perusristikoita, höyryristikoita, kryptoja, piilosanoja, tavuristikoita, avoristikoita ja sudokuja. Useiden ristikkolehtien tehtävissä on raha- tai tuotepalkintoja, jotka arvotaan tehtävän oikein suorittaneiden kesken.

Tunnetuimpia ristikkolehtiä lienevät ApuRistikot ja Seura SuperRistikot, mutta myös esimerkiksi Kolmiokirja julkaisee useita vaikeustasoltaan helppoja tehtäviä sisältäviä ristikkolehtiä.

Tutkimusten mukaan ristikoiden ratkojilla on ikäistään nuoremmat aivot, parempi huomio- ja päättelykyky sekä lyhytkestoinen muisti. Niiden ratkomisesta on etua muun muassa muistisairauksien ehkäisemisessä.

Katso ristikkolehtien parhaat tarjoukset ja tilaa mielekästä ratkottavaa itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksella!

Näytetään tulokset 1–16 / 29

Katso Ristikkolehdet tarjoukset sivuiltamme ja tilaa Ristikkolehdet joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan. Osaan tilauksista sisältyy tilaajalahja. Kaikkiiin tilauksiin ilmainen toimitus kotiin kannettuna ja ilman piilokuluja!