TV-lehdet

Näytetään kaikki 5 tulosta

Televisiota sohvalla katseleva iloinen mies kaukosäädin kädessään.

Televisio on kokenut suuria mullistuksia: uusia kanavia syntyy sekä vapaaseen tarjontaan että maksutelevisioon, suoratoistopalvelut ovat nousseet merkittäväksi osaksi viihdetarjontaa ja tv-viihteen maailma on entistä monipuolisempaa ja runsaampaa. TV-lehdet ovat aikakauslehtiä, jotka ovat suurelta osin tai kokonaan omistettu tulevan viikon televisiotarjonnalle.

TV-viihteen kentässä tiiviisti mukana olevat TV-lehdet auttavat löytämään mielenkiintoista katseltavaa ja ne ohjelmat, joista kahvipöydissä keskustellaan. TV-lehdet taustoittavat ohjelmat ja niiden tekijät, sekä kertovat, mitä kannattaa seurata.

Ennen suoratoistopalveluiden valtakuntaa ja katsomisen arvoisen tarjonnan loputonta etsimistä, kiiltäväkantiset tv-lehdet olivat erittäin suosittuja julkaisuja kertomaan ihmisille, milloin heidän suosikkiohjelmansa esitetään televisiossa. Ja monet meistä rakastavat edelleen hypistellä mieluummin tuoreella musteella painettua paperista tv-lehteä, jotka tarjoavat nykyään paljon enemmän kuin pelkkiä ohjelmalistauksia!

Mikä on paras tv-lehti?

Suomessa ilmestyy edelleen useita osittain tai kokonaan tv-viihteelle omistautuneita lehtiä.

Katso

Katso on Suomen paras tv-lehti

Katso-lehti nostaa esiin tv-viihteen runsaudensarven helmet siten, että ne myös huomataan. Katso on mukana sekä kotimaisessa että ulkomaisessa viihteen kentässä, ja auttaa sinua löytämään omat suosikkisi ja kahvipöydän kuumimmat puheenaiheet myös pääkanavien ulkopuolelta.

Katso käsittelee lisäksi ohjelmien taustoja ja tekijöitä sekä kertoo heidän kuulumisistaan. Viikoittain voit lukea Katsosta tv-viihteen ja elokuvien näyttelijöiden, juontajien ja ohjaajien haastatteluja, sekä alan ilmiöitä.

Ensi-iltaelokuvien arvostelut, juonipaljastukset, kohistut suosikkisarjat sekä yli 60 kanavan ohjelmatiedot myös maksutelevision puolelta.

Viikoittain ilmestyvä Katso on eittämättä Suomen paras tv-lehti, joka sekä palvelee että viihdyttää.

Tilaa Katso-lehti tästä!

 • Julkaisija: Aller Media
 • Numeroita vuodessa: 55
 • Lukijamäärä: 47 000

Seiska ja TV-Seiska

Seiskan mukana tulee tv-lehti TV-Seiska.

Seiska on kattava viihde- ja juorulehti, josta luet kutkuttavimmat sensaatiot ja julkkisten tuoreimmat tempaukset, riemut ja suhdesolmut, sekä lukijoiden paljastuksia ja kuvia.

Uudistunut TV-Seiska tarjoaa paitsi viikon kiinnostavimmat ohjelmat ja yli 50 kanavan ohjelmatiedot, nyt myös entistä enemmän elokuvaesittelyjä ja kurkistuksia kulissien takaiseen maailmaan.

Viikoittain ilmestyvä Seiska ja TV-Seiska tarjoavat hyvän keinon pysyä ajan tasalla tv-viihteen tapahtumista ja ilmiöistä.

Tilaa Seiska tästä!

 • Julkaisija: Aller Media
 • Numeroita vuodessa: 57
 • Lukijamäärä: 189 000

Seura

Seuran mukana tulee aina TV-maailma

Seura-lehden mukana ilmestyy aina kätevän kokoinen TV-maailma, josta on helppo katsoa päivän ohjelmat ja poimia tärpit ilman juoruja ja sensaatioita.

TV-maailma on jokaisen tv-katsojan tuhti apuväline ja tietopaketti, joka sisältää myös mielenkiintoista taustatietoa ohjelmista ja niiden tekijöistä.

Katso Seura-lehden tarjous ja tilaa tänään!

Ilta-Sanomat TV-lehti

Ilta-Sanomat Tv-lehti

Ilta-Sanomat on Sanoma Media Finlandin kustantama iltapäivälehti, joka ilmestyy kuutena päivänä viikossa, maanantaista lauantaihin. Keskiviikkoisin ilmestyy maksullinen Ilta-Sanomat Tv-lehti, jota ei voi ostaa ilman päälehteä.

Miksi kannattaa tilata TV-lehti?

Tässä 10 erinomaista syytä tilata TV-lehti tänään:

 1. Hyvä tv-lehti tarjoaa kattavat, hyvin organisoidut tv-ohjelmatiedot kymmenille ilmais- ja maksukanaville, mikä helpottaa katseluaikataulusi suunnittelua ja hyvien uusien ohjelmien löytämistä.
 2. TV-lehden tilaus varmistaa, että pysyt alati ajan tasalla viimeisimmistä tv-ohjelmista, tulevista kausista ja tv-maailman tärkeimmistä tapahtumista.
 3. Hyvämaineiset tv-lehdet tarjoavat aisnatuntevien ja kokeneiden kriitikkojen oivaltavia arvosteluja ja suosituksia, jotka auttaa sinua tekemään perusteltuja päätöksiä siitä, mitä katsot.
 4. TV-lehdet tarjoavat eksklusiivisia haastatteluja, juttuja ohjelmien kulissien takaa ja juonipaljastuksia, joita et saa mistään muualta.
 5. Monet tv-lehdet sisältävät myös muuta miellyttävää tekemistä, kuten ristisanatehtäviä, pulmia ja arvoituksia sekä television maailmaan liittyviä tietovisoja.
 6. Tilaamalla fyysisen tv-lehden voit rentoutua ja nauttia lukemisesta ilman nettiä ja somen hälinää.
 7. Painettu lehti on helppo ja mukava ottaa mukaan laukkuun tai reppuun esimerkiksi pendelöidessä tai matkustaessa. Voit kaivaa suosikkilehtesi esiin, kun sinulla ei ole muuta tekemistä tai joudut odottelemaan.
 8. TV-lehden tilaus on ainutlaatuinen ja huomaavainen lahja ystävälle tai perheenjäsenelle, joka on innokas televisioviihteen fani tai seuraaja.
 9. Säästä aikaa ja rahaa alkamalla tv-lehden tilaajaksi. Olipa kyseessä sitten määräaikainen tilaus tai kestotilaus, lehden tilaus on lähes poikkeuksetta edullisempi tapa saada hyvää luettavaa kuin irtonumeroiden ostaminen.
 10. Alkamalla tv-lehden tilaajaksi tuet painettua mediaa, joka on kohdannut digiaikana merkittäviä haasteita. Tilauksesi auttaa varmistamaan, että julkaisut voivat jatkaa arvokasta työtään tv-alalla.

TV-lehtien historiaa

Maailman ensimmäinen TV-lehti on toukokuussa 1923 perustettu,  BBC:n julkaisema Radio Times (nykyään RadioTimes), joka on omistettu televisio- ja radio-ohjelmatiedoille. Lisäksi se sisältää haastatteluja, elokuva-arvosteluja ja lifestyle-artikkeleja.

Alunperin Radio Times kattoi kuuden BBC:n radioaseman ohjelmatiedot, vuodesta 1933 alkaen viikoittaisen ristisanatehtävän ja vuodesta 1934 eteenpäin myös BBC:n televisio-ohjelmat, joskin alkuun vain kaksi lehden sivua oli omistettu televisiolle.

Britannian julistettua sodan Saksalle toisessa maailmansodassa, televisiolähetykset loppuivat, mutta lehti julkaisi edelleen radiolistauksia supistetusti, koska paperia säännösteltiin.

TV-lehdet