Käyttöehdot

Käyttämällä Tilaa-lehti.fi-sivustoa sitoudut noudattamaan seuraavia käyttöehtoja. Sivuston ylläpidolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja ilman ennakkoilmoitusta.

KOPIOINTI

Sivuston sisältö (ulkoasu, kuvat, ikonit, videot, tekstit ja muu sivustolla oleva materiaali) on tarkoitettu yksityiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Sisällön luvaton kopiointi tai minkäänlainen jäljentäminen on ehdottomasti kielletty.

TIETOTURVA

Et saa rikkoa tai yrittää rikkoa millään tavalla sivuston tietoturvaa tai tietosuojaa:

  • Yrittää päästä käsiksi sellaiseen tietoon tai sivuston osaan, johon sinulla ei ole käyttöoikeuksia
  • Pyrkiä skannaamaan tai testaamaan järjestelmän tai palvelimen haavoittuvuuksia tai autentikointimenetelmiä
  • Pyrkiä häiritsemään järjestelmää, palvelinta tai tietoliikennettä lähettämällä haittaohjelmia tai ylikuormittamalla niitä
  • Lähettämällä roskapostia tai muuta ei-toivottua viestintää
  • Käyttämään mitään laitetta, ohjelmistoa tai muuta työkalua (pl. selaimet), joka voi häiritä tämän sivuston toimintaa

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Tilaa-lehti.fi tai sen ylläpito ei vastaa sivustolla esitetyn tiedon oikeellisuudesta. Sivustolla oleva sisältö mukaan lukien lehtien tiedot (lehden nimi, kuvaus, kansikuva, kustantaja, julkaisija, ilmestymisaikataulu sekä mahdolliset tarjoukset ja tilaajalahjat) tarkistetaan ja päivitetään sivustolle säännöllisin väliajoin.

Sivustolla esitettävät tiedot ovat voineet muuttua edellisen päivityksen jälkeen, joten suosittelemme tarkistamaan voimassa olevat tiedot aina kolmannen osapuolen tilaussivulta.

Ylläpito ei vastaa suorista tai epäsuorista vahingoista, joita tämän sivuston käyttö tai käyttämättömyys voi aiheuttaa käyttäjälle tai hänen käyttämälleen laitteistolle tai ohjelmistolle.