Erälehdet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Erälehdet ovat eränkäyntiin ja eräretkeilyyn keskittyviä aikakauslehtiä, joissa käsitellään muun muassa metsästystä ja kalastusta sekä luonnossa ja vesillä liikkumista.

Erälehdet tarjoavat usein eränkäynnissä tarvittavaa hyötytietoa, kuten tuotteiden ja varusteiden esittelyjä, testejä ja vertailuja, sekä alan uutisia ja ajankohtaisia asioita. Ne kertovat alan uutiset ja muut ajankohtaiset asiat, joiden avulla pysyt ajan tasalla eränkäynnin maailmassa.

Erälehtien mielenkiintoisinta antia ovat raportaasit metsästys- ja kalastusreissuilta, jotka vievät lukijat luonnon keskellä vietettyihin hetkiin  sekä luontoelämykset, jotka tarjoavat lukijalle inspiraatiota ja vinkkejä omiin eräretkiin ja jahteihin.

Erälehdet ovat erinomainen resurssi jokaiselle metsästäjälle, kalastajalle ja eräharrastajalle, jonka avulla he voivat oppia uusia taitoja ja saada vinkkejä eränkäyntiin ja retkeilyyn.

Suomalaiset erälehdet

Suomi on metsästäjien, kalastajien ja luonnossa liikkuvien luvattu maa, ja meillä julkaistaan useita erinomaisia erälehtiä, kuten Erä, Metsästys ja Kalastus sekä Ase & Erä.

Erä-lehti

Erä-lehti on kalamiesten ja -naisten sekä luonnossa liikkuvien ykköslehti.

Lähes 2 miljoonaa suomalaista harrastaa kalastusta ja Erä-lehti on kalamiesten ja -naisten sekä luonnossa liikkuvien ykköslehti.

Kalastusvälineet kehittyvät kovaa vauhtia ja Erä tarjoaa kalastus- ja retkeilyvälineiden parhaat testit ja vertailut, kokeneiden eräoppaiden taitoja ja lukijoiden omia elämyksiä.

 • Julkaisija: Otavamedia
 • Ilmestyy: 12 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 157 000

Tilaa Erä-lehti tästä.

Metsästys&Kalastus

Metsästys&Kalastus -lehti tarjoaa tuoreimman tiedon aseista, patruunoista, kalastusvälineistä, vaatteista ja varusteista.

Metsästys&Kalastus -lehti tarjoaa tuoreimman tiedon aseista, patruunoista, kalastusvälineistä, vaatteista ja varusteista. Lehden artikkelit ja teemat ennakoivat ja seuraavat tulevia ja käynnissä olevia jahti- ja kalastuskausia.

Lehden vakiopalstoja ovat mm. Riistamailta ja kalavesiltä, M&K Erätarinat, Tarkkana luonnossa sekä kuukauden kuva.

 • Julkaisija: Otavamedia
 • Ilmestyy: 12 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 188 000

Tilaa Metsästys&Kalastus -lehti tästä.

Ase & Erä

Ase & Erä on metsästykseen, aseharrastukseen ja eränkäyntiin erikoistunut lehti, joka metsästää, esittelee ja testaa, sekä tekee reportaaseja metsästysreissuilta niin Suomessa kuin kauempaakin.

Ase & Erä on metsästykseen, aseharrastukseen ja eränkäyntiin erikoistunut lehti, joka metsästää, esittelee ja testaa, sekä tekee reportaaseja metsästysreissuilta niin Suomessa kuin kauempaakin.

Ase & Erä kattaa kaikenlaisen metsästyksen kanalinnuista villisikoihin ja hirvijahteihin, sekä vertailaa aseet, patruunat, luodit, tähtäimet, optiikan, riistakamerat ja paljon muuta.

 • Julkaisija: Karprint
 • Ilmestyy: 8 numeroa vuodessa

Tilaa Ase & Erä -lehti tästä.

Miksi kannattaa tilata erälehti?

Erälehden tilaamiselle on paljon hyviä syitä, mukaan lukien:

 1. Erälehdet ovat ajankohtainen ja luotettava tietolähde, jotka seuraavat alan uutisia ja ajankohtaisia asioita. Niiden toimittajat ovat usein itsekin kokeneita metsästäjiä, kalastajia ja retkeilijöitä. Erälehden avulla pysyt ajan tasalla.
 2. Erälehdet tarjoavat laajasti tietoa eränkäynnistä, metsästyksestä ja kalastuksesta. Ne julkaisevat testejä, vertailuja, tuote-esittelyjä ja vinkkejä, jotka auttavat valitsemaan sopivat varusteet ja kehittämään omaa osaamista.
 3. Erälehtien mielenkiintoiset ja inspiroivat reportaasit eränkäynnistä, kalastuksesta ja metsästyksestä sekä luonnossa liikkumisesta saatavat elämykset herättävät mielenkiintoa ja antavat inspiraatiota ja ideoita omille retkille.
 4. Erälehdet tarjoavat samoista asioista kiinnostuneiden yhteisön, mahdollistavat harrastuskavereiden löytämisen ja paljon muuta.
 5. Erälehdet korostavat vastuullista eränkäyntiä ja kalastusta sekä kestävän kehityksen periaatteita. Ne käsittelevät eettisiä asioita ja ympäristöasioita sekä antavat vinkkejä kestävään toimintaan luonnossa.

Katso erälehtien parhaat tarjoukset ja tilaa erälehti itselle tai lahjaksi, määräaikaisena tai kestotilauksena huippuhintaan!

Tilaa erälehdet netistä edulliseen hintaan Tilaa-lehti.fi-sivustolta.