Metsästyslehdet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Metsästyslehdet ovat metsästystä eli riistaeläinten pyydystämistä käsitteleviä aikakauslehtiä. Metsästyslehdet tarjoavat hyötytietoa, kuten aseiden, patruunoiden ja metsästysvälineiden testejä ja vertailuja, pyyntitapojen esittelyjä ja aktiivimetsästäjien vinkkejä, mutta myös retkireportaaseja ja alan uutisia.

Metsästyslehdet tarjoavat arvokkaita resursseja metsästäjille. Tilaamalla metsästyslehden, metsästäjänä pysyt ajan tasalla uusimmista aseista, metsästysvälineistä ja varusteista, opit uusia metsästystekniikoita ja -strategioita sekä saat oivalluksia ja ideoita tuleville metsästysreissuille. Metsästyslehdet tarjoavat myös yhteisen yhteisöllisen foorumin, jonka kautta metsästäjät voivat jakaa kokemuksiaan ja ideoitaan toistensa kanssa.

Suomen suosituimpia metsästyslehtiä ovat:

Suomalaiset metsästyslehdet ilmestyvät enemmän tai vähemmän kuukausittain, 10-12 kertaa vuodessa.

Metsästyslehtityypit

  • Yleiset metsästyslehdet tarjoavat laajan yleiskatsauksen metsästykseen. Nämä lehdet sisältävät artikkeleita aseista, patruunoista, pyyntitavoista, metsästysvälineiden vertailuja ja testejä sekä asiantuntijoiden vinkkejä ja uutisia. Kaikki Suomessa (ja Ruotsissa) ilmestyvät metsästyslehdet ovat käytännössä yleisiä metsästyslehtiä.
  • Lajikohtaiset metsästyslehdet keskittyvät tietyn riistalajin metsästykseen, kuten peuran, hirven tai vesilintujen metsästykseen.
  • Alueelliset metsästyslehdet keskittyvät metsästysmahdollisuuksiin tietyllä alueella ja tarjoavat tietoa esimerkiksi paikallisista metsästyssäännöistä ja hyvistä pyyntipaikoista.
  • Asekohtaiset metsästyslehdet ovat omistautuneet tietyn tyyppisellä aseella, kuten ampuma-aseilla tai jousella, tehtävään metsästykseen.

Jokainen metsästyslehtityyppi palvelee ainutlaatuista tarkoitusta ja tarjoaa arvokasta tietoa metsästäjille, joilla on erityisiä kiinnostuksen kohteita ja painopisteitä.

Tilaa metsästyslehti edullisesti

Haluatko viedä metsästystaitosi seuraavalle tasolle? Haluatko oppia uusia metsästystekniikoita kokeneilta metsästäjiltä? Haluatko pysyä ajan tasalla uusimmista metsästysvarusteissa ja -välineissä?

Jos vastasit kyllä, metsätyslehden tilaaminen on täydellinen tapa parantaa metsästyskokemusta, oppia uutta ja saada arvokasta tietoa ja resursseja.

Metsästyslehdistä saat runsaasti tietoa, jonka avulla voit suunnitella ja valmistautua seuraavaan metsästysretkeesi.

Tilaa-lehti.fi-sivustolta löydät metsästyslehdet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi – ja mikä parasta aina erinomaiseen hintaan. Unohda lehtihyllyjen välissä poukkoilu ja varmista, että et missaa enää yhtään numeroa kartuttaa tietoasi ja osaamistasi metsästyslehden avulla, tilaamalla metsästyslehti postilaatikkoosi kannettuna. Tai anna metsästyslehden tilaus lahjaksi innokkaalle metsästäjälle.

Metsästyslehdet