Metsästyslehdet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Tilaa metsästyslehdet netistä edulliseen tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

Metsästyslehdet ovat metsästystä eli riistaeläinten pyydystämistä käsitteleviä aikakauslehtiä. Nämä lehdet tarjoavat hyötytietoa, kuten aseiden, patruunoiden ja metsästysvälineiden testejä ja vertailuja, pyyntitapojen esittelyjä ja aktiivimetsästäjien vinkkejä, mutta myös retkireportaaseja ja alan uutisia.

Metsästyslehdet voivat olla arvokkaita resursseja metsästäjille. Tilaamalla metsästyslehden, metsästäjänä pysyt ajan tasalla uusimmista aseista, metsästysvälineistä ja varusteista, opit uusia metsästystekniikoita ja -strategioita sekä saat oivalluksia ja ideoita tuleville metsästysreissuille.

Metsästyslehdet tarjoavat myös yhteisen yhteisöllisen foorumin, jonka kautta metsästäjät voivat jakaa kokemuksiaan ja ideoitaan toistensa kanssa.

Suomalaiset metsästyslehdet

Suomen suosituimpia metsästyslehtiä ovat:

Suomalaiset metsästyslehdet ilmestyvät enemmän tai vähemmän kuukausittain, 10-12 kertaa vuodessa.

Metsästyslehtien tyypit

 • Yleiset metsästyslehdet tarjoavat laajan yleiskatsauksen metsästykseen. Nämä lehdet sisältävät artikkeleita aseista, patruunoista, pyyntitavoista, metsästysvälineiden vertailuja ja testejä sekä asiantuntijoiden vinkkejä ja uutisia. Kaikki Suomessa (ja Ruotsissa) ilmestyvät metsästyslehdet ovat käytännössä yleisiä metsästyslehtiä.
 • Lajikohtaiset metsästyslehdet keskittyvät tietyn riistalajin metsästykseen, kuten peuran, hirven tai vesilintujen metsästykseen.
 • Alueelliset metsästyslehdet keskittyvät metsästysmahdollisuuksiin tietyllä alueella ja tarjoavat tietoa esimerkiksi paikallisista metsästyssäännöistä ja hyvistä pyyntipaikoista.
 • Asekohtaiset metsästyslehdet ovat omistautuneet tietyn tyyppisellä aseella, kuten ampuma-aseilla tai jousella, tehtävään metsästykseen.

Jokainen metsästyslehtityyppi palvelee ainutlaatuista tarkoitusta ja tarjoaa arvokasta tietoa metsästäjille, joilla on erityisiä kiinnostuksen kohteita ja painopisteitä.

Miksi kannattaa tilata metsästyslehti?

Metsästys on monille paitsi harrastus, myös elämäntapa. Siinä yhdistyvät luonnonläheisyys, metsästystaidot ja perinteet.

Metsästyslehti tarjoaa mahdollisuuden syventyä metsästyksen kiehtovaan maailmaan entistä enemmän olitpa sitten aloittelija tai kokenut eränkävijä.

Tässä vain muutamia syitä alkaa metsästyslehden tilaajaksi:

 1. Metsästyslehti pitää sinut ajan tasalla uusimmista trendeistä, lainsäädännöllisistä muutoksista ja muista ajankohtaisista asioista.
 2. Metsästyslehdissä julkaistaan alansa parhaiden ammattilaisten kirjoittamia artikkeleja, joista lukijat voivat oppia taitoja ja saada uusia näkökulmia metsästykseen.
 3. Metsästyslehtien tarjoamat välinearvostelut auttavat sinua tekemään järkeviä valintoja. Näin voit säästää sekä aikaa että rahaa.
 4. Metsästyslehdet tarjoavat runsaasti käytännön vinkkejä, joista on hyötyä sekä aloittelijoille että kokeneemmille metsästäjille.
 5. Metsästyslehden tilaaminen kotiin tulee lähes aina edullisemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen. Tilaajana et myöskään missaa yhtään mielenkiintoista numeroa.
 6. Metsästyslehtien tarjoamat artikkelit, kolumnit, haastattelut ja reportaasit voivat toimia inspiraation lähteenä ja antaa ideoita tuleville metsästysreissuille.
 7. Monet metsästyslehdet on tilattavissa myös digitaalisena näköisversiona, jota voi lukea myös tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.
 8. Metsästyslehden tilaaminen on myös tapa vaalia metsästyksen perinteitä ja kulttuuria. Monet tilaukset ovat periytyneet sukupolvelta toiselle.

Tilaa metsästyslehdet edullisesti netistä

Haluatko viedä metsästystaitosi seuraavalle tasolle? Haluatko oppia uusia metsästystekniikoita kokeneilta metsästäjiltä? Haluatko pysyä ajan tasalla uusimmista metsästysvarusteissa ja -välineissä?

Jos vastasit kyllä, metsätyslehden tilaaminen on täydellinen tapa parantaa metsästyskokemusta, oppia uutta ja saada arvokasta tietoa ja resursseja.

Metsästyslehdistä saat runsaasti tietoa, jonka avulla voit suunnitella ja valmistautua seuraavaan metsästysretkeesi.

Tilaa-lehti.fi-sivustolta löydät metsästyslehdet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi – ja mikä parasta aina erinomaiseen hintaan. Unohda lehtihyllyjen välissä poukkoilu ja varmista, että et missaa enää yhtään numeroa kartuttaa tietoasi ja osaamistasi metsästyslehden avulla, tilaamalla metsästyslehti postilaatikkoosi kannettuna. Tai anna metsästyslehden tilaus lahjaksi innokkaalle metsästäjälle.

Metsästys on monille paitsi harrastus, myös elämäntapa.