Sarjakuvalehdet

Näytetään kaikki 12 tulosta

Sarjakuvalehdet ovat pääasiassa sarjakuvia sisältäviä lehtiä, joiden sisältämissä sarjakuvissa joukko peräkkäisiä kuvia ja puhekuplissa olevaa tekstiä muodostavat yhtenäisen tarinan.

Valikoimistamme löydät sekä lapsille että aikuisille tarkoitetut sarjakuvalehdet suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu sarjakuvalehtien tarjouksiin ja tilaa sarjakuvalehti kotiin kannettuna jo tänään itselle tai lahjaksi!

Sarjakuvalehtien historiaa

Tiesitkö, että maailman ensimmäinen sarjakuvalehti oli Yhdysvalloissa vuodesta 1934 lähtien säännöllisesti ilmestynyt Famous Funnies?

Aluksi sarjakuvalehdissä julkaistiin sanomalehdissä aikaisemmin julkaistuja sarjoja, kunnes vuosikymmenenloppua kohden alkuperäissisällöt alkoivat ottamaan jalansijaa.

Famous Funnies -sarjakuvalehteä seurasi useita muita samankaltaisia lehtiä, kuten Teräsmies (1938) ja Batman (1939).

Supersankarisarjakuvien suosio laski toisen maailmansodan jälkeen, kun taas sarjakuvakirjojen myynti jatkoi kasvuaan romantiikan, westernien, rikosten, kauhun ja huumorin lisääntyessä.

1950-luvulla erityisesti kauhu- ja rikosaiheisten sarjakuvakirjojen sisältö joutui vanhempainyhdistysten ja valtionvirastojen hampaisiin, mikä johti lopulta itsesensuurielimen perustamiseen.

1960-luvulla supersankarisarjakuvat vakiinnuttivat asemansa näkyvimmäksi sarjakuvalajiksi. Vuosikymmenen lopulla underground-sarjakuvien vastakulttuuriset sisällöt haastoivat supersankarisarjakuvalehdet.

Euroopassa menestyksekkäimpiä sarjakuvalehtiä ovat olleet muun muassa Tintti, Asterix, Lucky Luke sekä lännensarjakuva Tex Willer, joka ilmestyy edelleen myös suomeksi Story House Egmontin julkaisemana.

Hauskoja eläimiä sisältävien eläinsarjakuvalehtien tunnetuimpia edustajia ovat Aku Ankka, Nakke Nakuttaja, Väiski Vemmelsääri sekä Bamse - Maailman vahvin Nalle.

Suomalaisen sarjakuvan klassikoita ovat muun muassa Pekka Puupää, Muumi, Mämmilä, B. Virtanen ja Fingerpori.

Suosittuja suomalaisia sarjakuvalehtiä

Suomen ylivoimaisesti suosituin sarjakuvalehti on Aku Ankka. Tex Willerin, Bamsen ja Muumin lisäksi Suomessa julkaistaan edelleen useita erinomaisia uusia ja vanhoja sarjakuvalehtiä, mukaan lukien:

Sivustoltamme löydät hyvän valikoiman myös ruotsinkielisiä sarjakuvalehtiä.

TOP 10 syytä tilata sarjakuvalehti jo tänään

  1. Sarjakuvat tarjoavat säännöllisen annoksen iloista ja humoristista tai jännittävää sisältöä, joka piristää päivääsi.
  2. Pysyt ajan tasalla suosikkisarjakuvasi uusimmista hahmoista ja tarinoista.
  3. Tuet lahjakkaita taiteilijoita, sarjakuvapiirtäjiä ja käsikirjoittajia, jotka saavat tilauksista elantonsa.
  4. Sarjakuvalehden tilaaminen on helppoa ja kätevää. Vältät lehtihyllyjen välissä pyörimisen, etkä missaa enää yhtään numeroa suosikkisarjakuvaasi.
  5. Lapsille suunnatuissa sarjakuvalehdissä on myös muuta tekemistä, kuten kivoja puuhatehtäviä, pelejä, tehtäviä, visoja ja julisteita.
  6. Sarjakuvalehdet ovat edullista viihdettä esimerkiksi maksullisiin tv-kanaviin verrattuna. Tilaus tulee aina halvemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen.
  7. Sarjakuvalehtiä on saatavilla kaikenikäisille lukijoille taaperosta vaariin.
  8. Sarjakuvalehden lukeminen on erinomainen tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen.
  9. Sarjakuvalehden tilaus on ainutlaatuinen ja hauska lahja ystävälle tai perheelle. Siitä riittää iloa pitkään.
  10. Lapset oppivat sarjakuvista kieltä ja tärkeitä elämäntaitoja, kuten kommunikointia, lukemista ja ongelmanratkaisutaitoja.

Miten sarjakuvalehti tilataan?

Tutustu sarjakuvalehtiin tällä sivulla ja valitse sinulle tai lehtitilauksen saajalle sopiva lehti.

Kun olet löytänyt sopivan lehden, tutustu tarjouksiin ja valitse joko määräaikainen tai kestotilaus.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua. Yleensä hieman edullisempi kestotilaus jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta siihen mennessä peruta.

Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, klikkaa "tilaa" ja ohjaamme sinut yhteistyökumppanimme sivulle, josta löydät tarjouksen.

Syötä tilauslomakkeelle lehden saajan yhteystiedot ja mikäli lehtitilaus tulee lahjaksi myös maksajan tiedot, ja lähetä tilaus.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja tilauksesi alkaa tyypillisesti heti seuraavaksi ilmestyvästä numerosta.

Useimmat sarjakuvalehtien tilaukset maksetaan lehden ensimmäisen numeron mukana toimitettavalla laskulla.

Joidenkin ulkomaisten sarjakuvalehtien kohdalla tilaus maksetaan luottokortilla ennakkoon turvallisen Stripe-maksupalvelun kautta.

Tilaaminen on helppoa, joten tilaa sarjakuvalehti itselle tai lahjaksi jo tänään!

Tilaa sarjakuvalehdet netistä edulliseen hintaan.