Sarjakuvalehdet

Näytetään kaikki 14 tulosta

Sarjakuvalehdet edullisesti netistä - nauti hyvistä tarinoista viikoittain tai kuukausittain.

Tervetuloa sivustollemme, joka on omistettu yhdelle maailman rakastetuimmista viihteen muodoista: sarjakuvalehdille.

Koska olet täällä, olet todennäköisesti kiinnostunut tilaamaan sarjakuvalehden kotiisi, tai lahjaksi ystävällesi tai perheenjäsenellesi.

Mikä on sarjakuvalehti?

Tilaa-lehti.fi tarjoaa Suomen parhaat lehtitarjoukset sarjakuvalehtiin ja moniin muihin.

Sarjakuvalehdet ovat pääasiassa sarjakuvia sisältäviä lehtiä, joiden sisältämissä sarjakuvissa joukko peräkkäisiä kuvia ja puhekuplissa olevaa tekstiä muodostavat yhtenäisen tarinan tai useita pienempiä tarinoita.

Yleisimmät sarjakuvien tyypit ovat tyypillisesti 2-4 ruudun mittaiset sanomalehtistripit, sarjakuvalehdet ja -albumit. Sarjakuvaa luetaan yleensä vasemmalta oikealle ruutu kerrallaan.

Sarjakuvalehdet ovat monipuolisia: ne voivat olla hauskoja, jännittäviä, opettavaisia tai jopa koskettavia. Ne ovat viihteen ja taiteen muoto, jossa yhdistyvät sulavasti kuva, teksti ja tarinankerronta.

Kenelle sarjakuvalehdet on tarkoitettu?

Sarjakuvalehdet ovat universaali viihteen ja taiteen muoto, joka puhuttelee monenlaisia lukijoita. Kiinnostus sarjakuvataiteeseen ei ole sidottu ikään, sukupuoleet tai kiinnostuksen kohteisiin, vaan sarjakuvalehdet tarjoavat jotakin jokaiselle.

Valikoimamme on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman laajaa yleisöä, joka etsii mielenkiintoisia tarinoita, teemoja ja tyylilajeja omista kiinnostuksen kohteistaan.

Olipa kyseessä sitten supersankarit, mysteerit, huumori tai vaikkapa historialliset sarjakuvat, meiltä löytyy varmasti jotain, joka herättää mielenkiintosi.

Sarjakuvat ovat myös erinomainen tapa yhdistää ihmisiä. Ne tarjoavat yhteisen kiinnostuksen kohteen ja keskustelunaiheen kaikille samoista asioista kiinnostuneille.

Valikoimistamme löydät sekä lapsille että aikuisille tarkoitetut sarjakuvalehdet suomeksi ja ruotsiksi. Tutustu sarjakuvalehtien tarjouksiin ja tilaa sarjakuvalehti kotiin kannettuna jo tänään itselle tai lahjaksi!

Sarjakuvalehdet monilla eri kielillä

Ymmärrämme, että Suomessa puhutaan useita kieliä. Siksi teemme parhaamme, että saamme valikoimiimme mahdollisimman paljon myös myös parhaita ruotsinkielisiä sarjakuvalehtiä.

Näin voimme varmistaa, että mahdollisimman moni pääsee nauttimaan laadukkaasta sarjakuvatarjonnasta.

Miksi tilata sarjakuvalehti?

Sarjakuvalehdet ovat paitsi tapa rentoutua, oppia uutta ja viettää aikaa joko yksin tai yhdessä perheen kanssa, ne ovat myös erinomainen lahjaidea, joka tarjoaa viihdettä ja iloa pitkäksi aikaa.

Parhaat tarjoukset vain meiltä

Tilaa-lehti.fi on sitoutunut tarjoamaan käyttäjillemme parhaat mahdolliset lehtitarjoukset. Tutustu sarjakuvalehtiemme tarjouksiin ja tilaa lehti kotiin kannettuna jo tänään – joko itselle tai lahjaksi.

Tilattavat sarjakuvalehdet edullisesti netistä

Meiltä Tilaa-lehti.fi:stä löydät parhaat lehtitarjoukset sarjakuvalehtiin lapsesta vaariin. Tutustu ja säästä.

Ymmärrämme, että mitä lehtitilauksiin tulee, budjetti on monille tärkeä tekijä. Juuri siksi olemme sitoutuneet siihen, että saat etsimme edullisimmat ja parhaat sarjakuvalehtien tarjoukset, jotta sinä saat parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi.

Tämän vuoksi olemme solmineet kumppanuussopimuksia alan johtavien kustantajien, julkaisijoiden ja lehtitarjousvälittäjien kanssa voidaksemme tarjota ekskluviisia tarjouksia ja alennuksia, joita et löydä mistään muualta.

Toisin kuin monissa muille lehtitarjoussivustoilla, meillä ei ole piilokuluja tai lisämaksuja. Ilmoittamamme hinnat ovat lopullisia, ja ne sisältävät kaiken toimituksellisen sisällön tuottamisesta painoon ja edelleen toimitukseen suoraan postilaatikkoosi. Näin voit olla varma siitä, että et joudu kohtaamaan ikäviä yllätyksiä tilausprosessin aikana.

Tarjoamme useita tilausvaihtoehtoja, jotka on suunniteltu erilaisten lukijoiden tarpeisiin. Meiltä löydät lyhyemmät ja pidemmät tilausjaksot, sekä määräaikais- että kestotilauksen parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Kun tilaat kauttamme, et saa vain pääsyä korkealuokkaisiin ja monipuolisiin sarjakuvalehtiin, vaan myös mahdollisuuden säästää. Selaa valikoimaamme ja hyödynnä parhaat lehtitarjoukset!

Sarjakuvalehtien historiaa

Famous Funnies vuodelta 1934 oli ensimmäinen sarjakuvalehti.

Tiesitkö, että maailman ensimmäinen sarjakuvalehti oli Yhdysvalloissa vuodesta 1934 lähtien säännöllisesti ilmestynyt Famous Funnies?

Aluksi sarjakuvalehdissä julkaistiin sanomalehdissä aikaisemmin julkaistuja sarjoja, kunnes vuosikymmenenloppua kohden alkuperäissisällöt alkoivat ottamaan jalansijaa.

Famous Funnies -sarjakuvalehteä seurasi useita muita samankaltaisia lehtiä, kuten Teräsmies (1938) ja Batman (1939).

Supersankarisarjakuvien suosio laski toisen maailmansodan jälkeen, kun taas sarjakuvakirjojen myynti jatkoi kasvuaan romantiikan, westernien, rikosten, kauhun ja huumorin lisääntyessä.

1950-luvulla erityisesti kauhu- ja rikosaiheisten sarjakuvakirjojen sisältö joutui vanhempainyhdistysten ja valtionvirastojen hampaisiin, mikä johti lopulta itsesensuurielimen perustamiseen.

1960-luvulla supersankarisarjakuvat vakiinnuttivat asemansa näkyvimmäksi sarjakuvalajiksi. Vuosikymmenen lopulla underground-sarjakuvien vastakulttuuriset sisällöt haastoivat supersankarisarjakuvalehdet.

Euroopassa menestyksekkäimpiä sarjakuvalehtiä ovat olleet muun muassa Tintti, Asterix, Lucky Luke sekä lännensarjakuva Tex Willer, joka ilmestyy edelleen myös suomeksi Story House Egmontin julkaisemana.

Hauskoja eläimiä sisältävien eläinsarjakuvalehtien tunnetuimpia edustajia ovat Aku Ankka, Nakke Nakuttaja, Väiski Vemmelsääri sekä Bamse - Maailman vahvin Nalle.

Suomalaisen sarjakuvan klassikoita ovat muun muassa Pekka Puupää, Muumi, Mämmilä, B. Virtanen ja Fingerpori.

Suosittuja suomalaisia sarjakuvalehtiä

Suomen ylivoimaisesti suosituin sarjakuvalehti on Aku Ankka. Tex Willerin, Bamsen ja Muumin lisäksi Suomessa julkaistaan edelleen useita erinomaisia uusia ja vanhoja sarjakuvalehtiä, mukaan lukien:

Sivustoltamme löydät hyvän valikoiman myös ruotsalaisia sarjakuvalehtiä.

TOP 10 syytä tilata sarjakuvalehti jo tänään

  1. Sarjakuvat tarjoavat säännöllisen annoksen iloista ja humoristista tai jännittävää sisältöä, joka piristää päivääsi.
  2. Pysyt ajan tasalla suosikkisarjakuvasi uusimmista hahmoista ja tarinoista.
  3. Tuet lahjakkaita taiteilijoita, sarjakuvapiirtäjiä ja käsikirjoittajia, jotka saavat tilauksista elantonsa.
  4. Sarjakuvalehden tilaaminen on helppoa ja kätevää. Vältät lehtihyllyjen välissä pyörimisen, etkä missaa enää yhtään numeroa suosikkisarjakuvaasi.
  5. Lapsille suunnatuissa sarjakuvalehdissä on myös muuta tekemistä, kuten kivoja puuhatehtäviä, pelejä, tehtäviä, visoja ja julisteita.
  6. Sarjakuvalehdet ovat edullista viihdettä esimerkiksi maksullisiin tv-kanaviin verrattuna. Tilaus tulee aina halvemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen.
  7. Sarjakuvalehtiä on saatavilla kaikenikäisille lukijoille taaperosta vaariin.
  8. Sarjakuvalehden lukeminen on erinomainen tapa rentoutua pitkän päivän jälkeen.
  9. Sarjakuvalehden tilaus on ainutlaatuinen ja hauska lahja ystävälle tai perheelle. Siitä riittää iloa pitkään.
  10. Lapset oppivat sarjakuvista kieltä ja tärkeitä elämäntaitoja, kuten kommunikointia, lukemista ja ongelmanratkaisutaitoja.

Miten tilaan sarjakuvalehden?

Tutustu sarjakuvalehtiin tällä sivulla ja valitse sinulle tai lehtitilauksen saajalle sopiva lehti.

Kun olet löytänyt sopivan lehden, tutustu tarjouksiin ja valitse joko määräaikainen tai kestotilaus.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua. Yleensä hieman edullisempi kestotilaus jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta siihen mennessä peruta.

Kun olet valinnut sopivan tarjouksen, klikkaa "tilaa" ja ohjaamme sinut yhteistyökumppanimme sivulle, josta löydät tarjouksen.

Syötä tilauslomakkeelle lehden saajan yhteystiedot ja mikäli lehtitilaus tulee lahjaksi myös maksajan tiedot, ja lähetä tilaus.

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja tilauksesi alkaa tyypillisesti heti seuraavaksi ilmestyvästä numerosta.

Useimmat sarjakuvalehtien tilaukset maksetaan lehden ensimmäisen numeron mukana toimitettavalla laskulla.

Joidenkin ulkomaisten sarjakuvalehtien kohdalla tilaus maksetaan luottokortilla ennakkoon turvallisen Stripe-maksupalvelun kautta.

Tilaaminen on helppoa, joten tilaa sarjakuvalehti itselle tai lahjaksi jo tänään!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Milloin ilmestyi ensimmäinen sarjakuva?

Ensimmäisenä sarjakuvana pidetään Richard Felton Outcaultin luomaa sarjakuvaa The Yellow Kid. Se ilmestyi ensimmäisen kerran amerikkalaisessa New York World -lehdessä vuonna 1894.

Milloin ilmestyi ensimmäinen sarjakuvalehti?

Maailman ensimmäinen sarjakuvalehti oli Yhdysvalloissa vuodesta 1934 lähtien säännöllisesti ilmestynyt Famous Funnies? -lehti.

Mikä on Suomen suosituin sarjakuvalehti?

Suomen suosituin sarjakuvajulkaisu on vuodesta 1970 ilmestynyt Aku Ankan taskukirja, jota myytiin esimerkiksi vuonna 2010 keskimäärin yli 80 000 kappaletta.

Varsinaisista sarjakuvalehdistä suosituin on vuodesta toiseen Aku Ankka.

Onko sarjakuva kirjallisuutta?

Sarjakuva ei ole kirjallisuuden, kuvataiteen, elokuvan tai teatterin alalaji, vaan oma ilmaisun muotonsa omina kielioppeineen ja sääntöineen.

Miten sarjakuvassa voidaan ilmaista liikettä?

Sarjakuvassa liikettä ilmaistaan niin sanotuilla vauhtiviivoilla sekä hahmojen liikesuunnan ja katseen avulla.

Tilaa sarjakuvalehdet netistä edulliseen hintaan.