Ranskalaiset lehdet

Näytetään kaikki 3 tulosta

Oletko harkinnut ranskalaisen aikakauslehden tilaamista? Ranskalaiset lehdet kattavat monenlaisia aiheita, mukaan lukien yhteiskunta, politiikka, talous, kulttuuri, terveys, teknologia ja tiede.

Oletpa sitten frankofiili, haluat muuten vain seurata ranskan mediamaisemaa tai oppia kieltä mielenkiintoisia ranskankielisiä lehtiä lukemalla, olemme tällä sinua varten!

Yleiskatsaus ranskalaisiin aikakauslehtiin

Ranskalaisilla aikakauslehdillä on rikas historia, joka juontaa juurensa aina 1600-luvulle vuoteen 1672, jolloin ensimmäinen ranskalainen aikakauslehti, Mercure de France, alkoi ilmestyä.

Mercure de France oli kirjallinen aikakauslehti ja hyvin merkittävä tekijä 1700-luvun ranskalaisessa kulttuurielämässä.

Sittemmin ranskalaisista aikakauslehdistä on tulut näkyvä osa maan mediamaisemaa ja -kulttuuria. Maassa ilmestyy runsaasti eri aiheisiin keskittyviä merkittäviä julkaisuja, kuten muotilehtiä, lifestyle-lehtiä, uutislehtiä, kulttuurilehtiä ja urheilulehtiä, jotka kaikki palvelevat erilaisia kiinnostuksen kohteita ja yleisöjään.

Ranskalaiset uutislehdet

Ranskalaiset uutisaikakauslehdet ovat tärkeä osa maan mediamaisemaa, ja koska ranskalaiset ovat yleisesti ottaen poliittisesti aktiivisia, on uutislehdillä tärkeä rooli tiedottaessaan yleisöilleen viimeisimmistä uutisista ja ajankohtaisista asioista sekä Ranskassa että kansainvälisillä areenoilla.

Nämä lehdet tarjoavat erilaisen näkökulman uutisiin ja tapahtumiin kuin päivälehdet ja television uutisohjelmat. Uutislehdet tarjoavat syvällisiä analyyseja, mielipidekirjoituksia ja tutkivaa journalimisia, mitkä auttavat lukijaa ymmärtämään paremmin monimutkaisia asioita ja tapahtumia.

Le Point

Le Point on terävä ranskalainen uutisviikkolehti.

Le Point on viikoittain ilmestyvä ranskalainen aikakauslehti, joka tarjoaa jokaviikkoisen yhteenvedon tärkeimmistä tapahtumista Ranskassa ja muualla maailmassa politiikan, talouden, yhteiskunnallisten asioiden ja kulttuurin saralla.

Le Pointin asiantuntevasta ja syvällisestä analyysistä ei jää puuttumaan näkemystä ja toimituksellista sitoutuneisuutta.

L'Express

L'Express-lehtiä

Toinen suosittu ranskalainen uutis- ja ajankohtaisviikkolehti on L'Express, joka niputtaa politiikan, talouden ja yhteiskunnallisten asioiden tärkeimmät tapahtumat joka viikko.

L'Express on analysoiva, selittävä ja asiat perspektiiviin asettava lehti, joka tarjoaa syvällisiä artikkeleja tapahtumien ja keskustelujen ytimestä, kiehtovia haastatteluja ja reportaaseja odottamattomista aiheista.

Tilaa L'Express tästä.

L'Obs

L'Obs-lehtiä

L'Obs eli Le Neuvel Observateur on niin ikään ranskalainen uutisviikkolehti. Levikillä ja lukijamäärällä mitattuna se on Ranskan suosituin yleisaikakauslehti.

L'Obs tarjoaa syvällisiä uutisia Ranskasta ja muualta maailmasta talouden, yhteiskunnallisten asioiden, politiikan, kulttuurin, terveyden ja teknologian aloilta.

Lehti suodattaa uutisvirrasta merkityksellisen ja olennaisen sekä analysoi sen siten, että opit ymmärtämään maailman tapahtumia ja ilmiöitä paremmin.

Tilaa L'Obs tästä.

Miksi tilata ranskalainen lehti?

Suomessa asuvalle ranskalaisen lehden tilaaminen on erinomainen tapa pysyä ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista Ranskassa ja Euroopassa.

Ranskalaiset uutislehdet tarjoavat syvällisiä analyyseja, mielipideartikkeleita ja tutkivaa journalismia, mikä voi auttaa lukijoita ymmärtämään paremmin monimutkaisia asioita ja tapahtumia sekä tarjota toisenlaisen näkökulman uutisiin kuin paikalliset uutislähteet.

Ranskankielisen lehden tilaaminen voi olla myös hyvä tapa parantaa ranskan kielen taitojasi, kehittämään sanavarastoasi, kielioppiasi sekä Ranskan kulttuurin ymmärrystäsi.

Sivuiltamme löydät useiden ranskalaisten lehtien tarjoukset, mukaan lukien erittäin suositut uutisviikkolehdet L'Express, L'Obs ja Le Point.

Tilaa ranskalaiset lehdet kotiisi edulliseen hintaan.