Kalastuslehdet

Näytetään kaikki 7 tulosta

Kalastus on monella intohimoinen harrastus, joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Jokainen kalastaja muistaa ainutlaatuisen tarinan ja ikimuistoisen hetken, joka liittyy heidän kalastuskokemuksiinsa. Juuri tämä palava intohimo ja polttava tarve jakaa kalastuksen iloa ja tietoa ovat syitä, miksi juuri kalastuslehdet ovat niin suosittuja. Tällä sivulla kerromme, mitä hyötyä on kalastuslehden tilaamisesta ja mitä lisäarvoa se tuo tilaajille.

Ensinnäkin, kalastuslehdet pitävät sinut ajan tasalla uusimmista trendeistä ja tekniikoista kalastuksen maailmassa. Ne tarjoavat ajankohtaista tietoa uusista välineistä, vieheistä ja tekniikoista, joiden avulla voit kehittää taitojasi, pysyä ajan hermolla ja hyödyntää uusinta tietoa-

Toiseksi, kalastuslehdet tarjoavat eksklusiivisen pääsyn asiantuntijoiden ja kokeneiden kalastajien vinkkeihin ja neuvoihin. Saat niistä arvokasta tietoa, joka voi tehdä eron saaliin saamisen ja pettymyksen välillä.

Kalastuslehdet Suomessa

Suomessa ilmestyy edelleen useampia erinomaisia painettuja kalastuslehtiä, jotka tarjoavat arvokasta ja inspiroivaa sisältöä kalastuksen harrastajille. Kotimaiset kalastuslehdet esittelevät uusimmat kalastusvarusteet, -vieheet, -menetelmät, -tekniikat ja -alueet, jotka auttavat sinua tulemaan paremmaksi kalastajaksi.

Kalastuslehdissä julkaistaan usein kalajuttuja, kokemuksia, tarinoita ja haastatteluja sekä asiantuntijoiden kirjoittamia artikkeleita, jotka tarjoavat syvällisempää tietoa ja näkökulmia kalastukseen. Lisäksi niissä voi olla tietoa kalastukseen liittyvästä lainsäädännöstä, kalastuskiintiöistä, pyyntirajoituksista ja kalastuslupien hankkimisesta eri vesistöillä.

Monissa kalastuslehdissä on lisäksi inspiroivia tarinoita ja kuvia, jotka välittävät kalastuksen iloa. Ne välittävät kalastuksen uloa ja antavat ideoita uusiin kalastuskohteisiin ja reittihin sekä luonnosta ja sen kalastusmahdollisuuksista nauttimiseen.

Erä-lehti

Erä on kalamiesten ja luonnossa liikkujien ykköslehti, joka kertoo parhaat pyyntitavat, suosituisat kohteet ja toimivimmat välineet niin kalastukseen kuin muihinkin eräharrasteisiin.

Erä-lehti tietää, että välineet kehittyvät vauhdilla, ja siksi se tarjoaa laajoja, kokemukseen perustuvia välinevertailuja, jotka auttavat tekemään järkihankintoja.

Metsästys & Kalastus

Mitä olisi metsästys ilman kalastusta? Metsästys ja Kalastus -lehti ennakoi myös tulevat kalastuskaudet ja tarjoaa hyötytietoa hetkeen, jolloin sitä oikeasti tarvitaan.

Lehden kokeneet asiantuntijat kokeilevat, testaavat ja vertailevat metsästysvälineiden lisäksi kalastusvälineet, vieheet ja veneet. Riistamailma ja Kalavesiltä -palsta vie lukijankin kalalle, ja suurimmat saaliit päätyvät lehden sivuille.

Suomen Kalastuslehti

Suomen Kalastuslehti on kalatalousalan järjestö- ja ammattilehti, joka on suunnattu vesienomistajille, osakaskuntien ja kalatalousalueiden aktiiveille, kaupallisille kalastajille sekä kaikille kaloista, kalavesien hoidosta ja kalastuksesta kiinnostuneille. Asiantuntijoiden kirjoituksia kalavesien hoidosta, kalakantojen kestävästä käytöstä sekä tuoreimmista kalatalouden tutkimustiedoista tarjoava lehti on ilmestynyt vuodesta 1892 lähtien.

Vapaa-ajan kalastaja

Vapaa-ajan Kalastaja on monipuolisesti kalastusta käsittelevä lehti, joka tarjoaa tietoa parhaista kalapaikoista ja kalastusvälineistä sekä mielenkiintoisten kalastusharrastajien haastatteluja. Vapaa-ajan Kalastaja ottaa kantaa myös kalastuspolitiikkaan. Lehden painos on noin 31 000 ja se tavoittaa yli 100 000 lukijaa. Lehteä kustantaa Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö.

Perhokalastus

Perhokalastus-lehti on pelkästään irtonumeromyynnissä oleva kalastuslehti, joka on keskittynyt perhokalastukseen. Lehti kattaa koko perhokalastuksen kirjon: perhonsidonnan, kalastusvälineet, kalastuspaikat, kalastusmatkailun, alan kirjallisuuden ja kalastusvesien hoidon.

Kalastuslehtien tilaus

Kalastuslehden tilaus on kätevä tapa saada säännöllisesti tuoretta tietoa ja inspiroivaa sisältöä kalastuksesta. Kauttamme voit tilata monet suositut kalastuslehdet, kuten kotimaiset Erä sekä Metsästys & Kalastus, mutta myös lukuisia kansainvälisiä kalastuslehtiä, kuten ruotsalaiset Jaktmarker & Fiskevatten, Fiskejournalen sekä perhokalastuslehti Allt om Flugfiske.

Onko ilmaisia kalastuslehtiä?

Kyllä. Suomessa on yksi kalastuslehti, jonka vanhat numerot julkaistaan internetissä täysin ilmaiseksi näköislehtenä. Tämä lehti on kolme kertaa kaudessa ilmestyvä Kalastus-lehti, jonka digitaaliset näköislehdet löydät kalamies.com-sivustolta.

Mikä kalastuslehti kannattaa valita?

Edelleen myös painettuna ilmestyvien kalastuslehtien valikoima on laaja, koska kalastuksen suosio ei häviä. Monet kalastusharrastajat etsivät jatkuvasti uutta tietoa, vinkkejä ja inspiraatiota, jota kalastuslehdet tarjoavat.

Hyvät kalastuslehdet vastaavat lukijoiden tarpeisiin. Ne käsittelevät erilaisia kalastustyylejä, kalalajeja ja kohteita, joihin kalastajien kannattaa suunnistaa. Näitä tietoja ei löydy internetistä.

  • Jos olet pelkästään kalastaja, etkä metsästä, on ehdoton valintasi Erä-lehti.
  • Jos harrastat kalastuksen lisäksi metsästystä, kannattaa sinun tutustua Metsästys & Kalastus -lehteen.
  • Jos olet kaupallinen kalastaja tai kalastusalan ammattilainen on Suomen Kalastuslehti valintasi.
  • Jos keskitys kalastusharrastuksessasi perhokalastukseen, sinun kannattaa tilata ehdottomasti Perhokalastus-lehti

Miksi tilata kalastuslehti?

Kalastuslehden tilaamiselle on monia etuja. Sen sijaan, että etsisit uutta numeroa lehtihyllyjen välissä, saat lehden suoraan postilaatikkoosi jokaisen numeron ilmestyessä. Tämä säästää sekä aikaa ja vaivaa.

Tilaamalla kalastuslehden voit valita joko painetun lehden, digilehden tai yhdistelmätilauksen, joka sisältää molemmat. Tilaamalla kalastuslehden digitaalisena voit lukea sitä myös älypuhelimella ja tabletilla.

Monet kalastuslehdet tarjoavat tilaajilleen pääsyn arkistoon, mikä tarkoittaa, että pääset lukemaan kaikkia aikaisemmin ilmestyneitä numeroita tietokoneella, puhelimella tai tabletilla täysin maksutta. Kalastuslehtien vanhoissa numeroissa voi olla juuri se puolueeton testi tai vertailu luotettavasti tuotettuna, jota olet etsinyt.

Kalastuslehdet