Viikkolehdet

Näytetään tulokset 1–16 / 24

Viikkolehti on kerran viikossa ilmestyvä aikakauslehti.

Tervetuloa viikkolehtien maailmaan!

Viikkolehdet ovat olleet olemassa jo iät ja ajat tarjoten meille viimeisimmät uutiset, tv-ohjelmatiedot, markkinakatsaukset, julkkisjuorut – ja kaikkea siltä väliltä.

Viikkolehden tilaus on erittäin kätevä tapa pysyä ajan tasalla haluamistasi aiheista ja kiinnostuksen kohteistasi, sekä viihtyäksesi mukavan lukemisen parissa.

Meillä on ilo ja kunnia tarjota sinulle mahdollisuus tilata joitain markkinoiden informatiivisimpia ja oivaltavimpia viikkolehtiä, joiden avulla pysyt ajan tasalla tuoreimmista uutisissa ja trendeissä!

Mikä on viikkolehti?

Viikkolehti, kuten nimi jo kertoo, on aikakauslehti joka ilmestyy säännöllisesti kerran viikossa.

Viikkolehtien sisältö koostuu tyypillisesti monipuolisista artikkeleista, ajankohtaisista uutisista ja henkilökohtaisista kolumneista, jotka kattavat laajan kirjon erilaisia aiheita kulttuurista viihteeseen ja taloudesta politiikkaan, tarjoten lukijoilleen sekä syvällistä analyysiä että kevyempää viihteellistä lukemista.

Ilmestymistiheys harvempi kuin sanomalehdillä

Viikkolehtien julkaisutahti on harvempi kuin päivittäin tai useita kertoja viikossa ilmestyvillä sanomalehdillä, mutta tiheämpi kuin useimmilla muilla aikakauslehdillä, mikä vaikuttaa niiden sisällön luonteeseen ja syvyyteen.

Toisin kuin päivälehdissä, joiden painopiste on ajankohtaisissa, päivittäin tai jopa tunneittain muuttuvissa tapahtumissa, viikkolehdet tarjoavat enemmän tilaa perusteellisemmille taustoituksille ja analyyseille.

Viikkolehtien tarjonta

Viikkolehtien sisältö ei ole pelkästään uutisvetoista, vaikka ajankohtaiset tapahtumat ovatkin olennainen osa niiden tarjontaa.

Monissa viikkolehdissä onkin usein ainakin seuraavia elementtejä:

 • Kulttuurin ja viihteen artikkelit, arvostelut, haastattelut ja syvällisemmät artikkelit esim. elokuvista, musiikista, kirjallisuudesta ja taiteesta.
 • Pitkät, syvälliset artikkelit tietystä aiheesta tai tapahtumasta, jotka tarjoavat lukijoille yksityiskohtaisempaa tietoa ja analyysia.
 • Henkilökohtaiset kolumnit koostuvat kolumnistien omista mielipideistä, näkemyksistä ja pohdinnoista, tarjoten subjektiivisen ja henkilökohtaisen tulkinnan käsiteltävästä aiheesta.
 • Lifestyle-sisällöt, kuten artikkelit terveydestä, muodista, matkustamisesta, ruoasta ja muista elämäntapoihin liittyvistä aiheista tarjoavat lukijoille lisäarvoa.
 • Taloudelliset ja poliittiset analyysit sekä syvälliset artikkelit talouden ja politiikan viimeisimmistä käänteistä ja niiden vaikutuksista ympäröivään yhteiskuntaan.

Viikkolehtien merkitys

Viikkolehtien merkitys nykypäivän mediassa ja yhteiskunnassa on monitasoinen ja monipuolinen, johtuen niiden ainutlaatuisesta asemasta tiedonvälittäjinä ja viihteen tarjoajina.

Toisin kuin päivittäin ilmestyvät sanomalehdet, jotka keskittyvät nopeisiin uutiisiin, viikkolehdet tarjoavat laajempaa kontekstia ja taustaa laajempaan joukkoon erilaisia aiheita.

Viikkolehdet ovat usein keskustelun herättäjiä, tuoden esiin uusia näkökulmia ja aiheita, jotka voivat haastaa vallitsevia käsityksiä ja tuoda uusia ideoita julkiseen keskusteluun ja kahvipöytiin.

Viikkolehdet Suomessa ja niiden yleisö

Suomalaisia viikkolehtiä ovat mm. Seiska, Seura ja Suomen Kuvalehti.

Suomessa ilmestyy useita erinomaisia viikkolehtiä, mukaan lukien seuraavat:

Anna

Naisten viikkolehtien kruunaamaton kuningatar Anna on runsas ja houkutteleva lukuelämys ja monen naisen viikon kohokohta, joka kattaa muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen, hyvän olon, uutiset ja ostosvinkit.

 • Lukijamäärä: 128 000
 • Kokonaistavoittavuus: 666 000

Apu

Suosittu viikkolehti Apu auttaa lukijaa ymmärtämään, mitä ajassamme tapahtuu, mikä on totta ja mikä on tärkeää. Avulla on Suomessa hyvä maine. Se ei julkaise perättömiä juoruja eikä haikaile sensaatioita.

 • Lukijamäärä: 258 000
 • Kokonaistavoittavuus: 455 000

Katso

Televisio on monille tärkeä osa sekä arkea että vapaa-aikaa. Katso nostaa esiin tv-viihteen runsaudensarven helmet ja auttaa lukijoita löytämään omat suosikkinsa. Unohtamatta myöskään jännittäviä juonipaljastuksia.

 • Lukijamäärä: 49 000

Seiska

Seiska on Suomen suosituin viihdelehti ja tavoittavuudellaan suosituin viikkolehti. Se yllättää, viihdyttää ja herättää keskustelua jutuillaan. Myös lukijat voivat osallistua lehden tekemiseen hauskoilla kuvillaan, vitseillään ja juttuvinkeillään.

 • Lukijamäärä: 187 000
 • Kokonaistavoittavuus: 1 332 000

Seura

Seura koskettaa ja viihdyttää joka viikko mielenkiintoisella ja monipuolisella lukupaketillaan. Se tarttuu aktiivisesti yhteiskunnan epäkohtiin ja kertoo tavallisten suomalaisten selviytymistarinoita.

 • Lukijamäärä: 183 000
 • Kokonaistavoittavuus: 338 000

Suomen Kuvalehti

Lukijamäärällä mitattuna Suomen suosituin viikkolehti Suomen Kuvalehti on ajankohtainen ja puolueeton julkaisu, joka taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat palkittujen toimittajien johdolla syvällisellä ja nautinnollisella huippukerronnallaan.

 • Lukijamäärä: 293 000
 • Kokonaistavoittavuus: 337 000

Talouselämä

Vankka ja luotettava Talouselämä on Pohjoismaiden suurin talouden viikkolehti, joka kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen.

 • Lukijamäärä: 133 000
 • Kokonaistavoittavuus: 617 000 (printti+digi)

Lukijamäärät ja kokonaistavoittavuudet perustuvat Kansallisen mediatutkimuksen ilmoittamiin lukuihin.

Ruotsalaiset viikkolehdet

Myös Ruotsissa ilmestyy monia mielenkiintoisia viikkolehtiä, kuten:

Englannin- ja ranskankieliset viikkolehdet

Sivuiltamme löydät myös lukuisia muita ulkomaisia viikkolehtiä, kuten brittiläisen The Guardian Weeklyn, sekä ranskalaiset Lob's- ja L'Express-lehdet.

Miksi kannattaa tilata viikkolehti?

Luetko paljon? Haluatko  pysyä jatkuvasti ajan tasalla seuraamistasi asioista, seurasitpa sitten yhteiskuntaa, taloutta, politiikkaa, viihdettä tai julkkisten kommelluksia?

Haluatko saada uunituoreen lehden joka viikko kotiisi kannettuna ilman lehtihyllyjen välissä irtonumeron perässä juoksemista?

Jos vastasit kyllä, siinä tapauksessa sinun kannattaa tilata jokin edullisista viikkolehdistämme.

Tilaamalla viikkolehden saat säännöllisesti uutta luettavaa, pysyt  ajan tasalla asioista, joista olet kiinnostunut ja saat lehden helposti postilaatikkoosi tai -luukkuusi kannettuna.

Samalla säästät rahaa, sillä lehtitilaus on lähes poikkeuksetta edullisempi vaihtoehto kuin irtonumeroiden ostaminen.

Viikkolehdet tarjoavat sinulle eksklusiivista sisältöä, mitä et saa mistään muualta, ja pääset viettämään laadukasta omaa aikaa rentoutuessasi suosikkilukemisen parissa. Samalla löydät uusia ideoita, laajennat näkökulmiasi ja saat uutta tietoa.

Vaikka aikakauslehdet ovat erittäin kierrätettävissä olevia tuotteita, toisin sanoen suurin osa kierrätettävästä lehdestä päätyy uusiokäyttöön, voit tilata monet viikkolehdet myös digitaalisena näköisjulkaisuna, joka kulkee aina mukanasi älypuhelimessa, tabletilla tai tietokoneen verkkoselaimessa.

Tietysti voit antaa viikkolehden tilauksen myös lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle, jonka tiedät nauttivan hyvästä lukemisesta ja rentoutumisesta sen parissa.

Tutustu rauhassa viikkolehtiemme tarjouksiin ja tilaa viikkolehti, jonka avulla pysyt ajan tasalla tapahtumissa – itselle tai lahjaksi, määräaikaisena tai kestona!

Viikkolehdet edullisesti netistä