Elokuvalehdet

Näytetään kaikki 2 tulosta

Tilaa elokuvalehdet, kuten Episodi ja Sight & Sound, netistä edulliseen hintaan.

Elokuvalehdet ovat painettuja tai digitaalisia säännöllisesti ilmestyviä aikakauslehtiä, jotka tarjoavat tietoa uusista elokuvista, tv-sarjoista ja niihin liittyvistä aiheista.

Elokuvalehdet sisältävät artikkeleja uusista elokuvista ja tv-sarjoista, juttuja kulissien takaa, ohjaajien, näyttelijöiden ja elokuvantekijöiden haastatteluja, elokuva-arvosteluja ja erikoisartikkeleja esimerkiksi elokuva-alan tapahtumista, kuten elokuvafestivaaleista ja palkintojenjakotilaisuuksista.

Elokuvalehdet eivät tarjoa vain arvosteluja

Näissä lehdissä yhdistyvät keskustelu yksittäisistä elokuvista, genreistä ja ohjaajista, sekä syvälliset pohdinnat elokuvasta mediana, elokuvatuotannosta ja elokuvien vastaanotosta. Elokuvalehtien artikkelit poikkeavat sanoma- ja aikakauslehtien arvosteluista, jotka toimivat pääasiassa elokuvien kuluttaja-oppaana.

Elokuvalehdet arvioivat ensi-iltaelokuvia, haastattelevat näyttelijöitä, ohjaajia ja muuta tuotantohenkilöstöä sekä kertovat elokuvien taustoista. Lehdet tulkitsevat kotimaista ja kansainvälistä elokuvaa ja alan ilmiöitä, sekä vierailevat elokuva-alan tapahtumissa.

Suomen suurin elokuvalehti on kuukausittain ilmestyvä Episodi, jota julkaisee Pop Media.

Elokuvalehtien tyypit

Elokuvalehdet voidaan kategorisoida ilmestymistiheyden perusteella:

  • Viikoittain ilmestyvät elokuvalehdet
  • Kuukausittain ilmestyvät elokuvalehdet
  • Harvemmin ilmestyvät erikoispainokset, jotka keskittyvät tiettyyn teemaan tai tapahtumaan, kuten tiettyyn elokuvasarjaan tai Oscar-gaalaan.

Elokuvalehdet voidaan luokitella myös kohdeyleisön mukaan. Osa elokuvalehdistä on suunnattu elokuvaharrastajille, osa alan ammattilaisille ja osa nuoremmalle yleisölle.

Monilla elokuvalehdillä on nykyään omat verkkosivut, joiden kautta ne voivat tarjota ilmaissisältöjä, kuten elokuva-aiheisia uutisia ja elokuva-arvosteluja, sekä maksullista painetun lehden sisältöä tukevaa materiaalia. Verkkojulkaisujen etuna on mahdollisuus jakaa interaktiivista sisältöä, kuten elokuvatrailereita.

Ala tilaajaksi jo tänään!

Oletko suuri elokuvien ystävä? Oletko kyllästynyt olemaan viimeinen, joka saa tietää uusista hittielokuvista ja alan uutisista?

Haluatko eksklusiivisen pääsyn kulissien takana olevaan sisältöön, syvällisiin ja perusteellisiin uusien elokuvien arvosteluihin sekä alan ammattilaisten haastatteluihin?

Jos vastasit kyllä, tilattava elokuvalehti on täydellinen ratkaisu juuri sinulle!

Tilaamalla elokuvalehden pysyt ajan tasalla ja saat tiedon uusimmista elokuvista, tv-sarjoista ja muista julkaisuista.

Tilaa-lehti.fi:stä löydät kotimaiset ja ulkomaiset elokuvalehdet erinomaiseen hintaan. Tilaa elokuvalehti nyt itselle tai anna elokuvalehden tilaus lahjaksi todelliselle leffafriikille!

Tutustu Tilaa-lehti.fi-sivuston elokuvalehtien tarjontaan ja tilaa elokuvalehti tänään.