Käsityölehdet

Näytetään kaikki 5 tulosta

Käsityölehdet ovat säännöllisesti ilmestyviä julkaisuja, jotka sisältävät artikkeleja, ohjeita ja kaavoja erilaisiin käsitöihin, kuten neulomiseen, virkkaamiseen, ompeluun, askarteluun, tee itse -projekteihin ja muuhun käsillä tekemiseen. Suurin osa käsityölehdistä ilmestyy kuukausittain tai joka toinen kuukausi. Käsityölehtiä myydään sekä irtonumerona että tilausmyynnissä.

Käsityölehdistä on tullut suosituimpia vuosien varrella, kun yhä useammat ihmiset ovat löytäneet käsityöharrastuksen ilon. Lehdet tarjovat käsityöihmisille mahdollisuuden oppia uutta, saada runsaasti inspiraatiota sekä rentoutua oman rakkaan harrastuksen parissa. Käsityölehdet tarjoavat tietoa ja inspiraatiota kaikentasoisille harrastajille aloittelijoista kokeneisiin artesaaneihin.

Käsityölehtiä on ollut olemassa vuosikymmeniä. Varhaisimmat julkaisut keskittyivät pääasiassa neulontaan ja kirjontaan, ja niitä jaettiin naiskerhojen ja yhdistysten kautta. Käsityön suosion kasvun myötä 1900-luvulla saatavilla olevien käsityölehtien määrä ja valikoima lisääntyi, ja myös tiettyyn käsityön lajiin erikoistuneita lehtiä tuli markkinoille. Nykyiset käsityölehdet kehittyvät jatkuvasti ja mukautuvat käsityöläisten muuttuviin tarpeisiin.

Katso myös askartelulehdet.

Suomalaiset käsityölehdet

Suomessa ilmestyy edelleen monia erilaisia käsityölehtiä, joista jokainen palvelee tiettyjä kiinnostuksen kohteita ja eri taitoisia käsityöharrastajia. Tässä joitakin Suomen suosituimmista käsityölehdistä.

Suuri Käsityö

Suuri Käsityö on Suomen luetuin käsityölehti.

Suuri Käsityö on Suomen suurin käsityölehti, joka tarjoaa nelontaa, virkkausta, ompelua, askartelua ja XL-muotia.

Lehden joka numerossa on tunnettujen designereiden ompelu- ja neulontaohjeita.

 • Julkaisija: Sanoma Media Finland
 • Ilmestyy: 10 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 202 000

Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö tarjoaa jokaisessa numerossaan kymmeniä ohjeita.

Kotiliesi Käsityö tarjoaa joka numerossaan yli 60 ohjetta käsitöistä ja muodista kiinnostuneille.

Lehden ompelumallisto on suomalaisen suunnittelijan suomalaiselle naiselle luoma puvusto, josta löytyy myös suuria kokoja.

Neulemallistossa on pukeutumisen lisäksi ihania sisustusideoita ja pienempiä, yhdessä illassa toteutettavia ohjeita.

 • Julkaisija: Otavamedia
 • Ilmestyy: 6 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 151 000

Tilaa Kotiliesi Käsityö tästä.

Kauneimmat Käsityöt

Kauneimmat Käsityöt -lehti tarjoaa joka numerossa yli 50 ihanaa käsityöohjetta,

Kauneimmat Käsityöt tarjoaa joka numerossa yli 50 ihastuttavaa käsityöohjetta neuleisiin ja virkkaukseen.

Yli 40 vuoden ajan ilmestynyt lehti tarjoaa nyt enemmän sivuja ja malleja sekä perinteisiin käsitöihin että uutuusmalleihin selkeillä työohjeilla, tarvikkeilla ja lankavaihtoehdoilla.

 • Julkaisija: Kolmiokirja
 • Ilmestyy: 7 numeroa vuodessa

Novita

Novita on Suomen suosituin käsityölehti, joka tarjoaa kauden ajankohtaisimmat ja ihanimmat käsityömallit neulojille ja virkkaajille.

Ohjeiden lisäksi Novita tarjoaa tietoa langoista, väreistä, trendeistä sekä käsityöuutisia.

Lehden tilaajana saat 15 % alennusta normaalihintaisista tuotteista Novitan verkkokaupassa.

 • Julkaisija: Novita
 • Ilmestyy: 4 numeroa vuodessa

Ihana-lehti

Askartelulehti Ihana on kädentaitoharrastajan runsas ideapaketti.

Ihana on kädentaitoharrastajan runsas ideapaketti, joka tarjoaa ajankohtaisia ohjeita ja inspiraatiota kaikenlaiseen käsillä tekemiseen: askarteluun, tuunaamiseen, sisustuksellisiin käsitöihin ja moniin muihin.

Lehden huolellisesti laaditut ohjeet ovat helppoja ja tekemisen ilo taattu. Ihana-lehden aiheita ovat ompelu, puutyöt, painanta, paperiaskartelu ja kierrätysmateriaaleista askartelu. Lehdessä on lisäksi oma osio lasten kanssa askartelulle.

 • Julkaisija: A-lehdet
 • Ilmestyy: 6 numeroa vuodessa

Tee itse

Tee Itse -lehti tarjoaa runsaasti tietoa käsistään kätevälle.

Vaikkei varsinainen käsityölehti olekaan, myös Tee Itse -lehti tarjoaa runsaasti tietoa käsistään kätevälle kodissa ja puutarhassa nikkaroivalle ja näpertävälle.

Tee itse antaa ohjeita ja vinkkejä kodin remontoimiseen, sisustamiseen ja puutarhanhoitoon. Lehti säilytetään ja sen ohjeisiin palataan uudestaan.

 • Julkaisija: Bonnier Publications
 • Ilmestyy: 20 numeroa vuodessa

Katso Tee itse -lehden tarjous tästä.

Maalla

Maalla-lehtikin tarjoaa mielenkiintoista sisältöä käsityöihmisille.

Maalla on maalaisromanttinen sisustuslehti, joka esittelee kauniita koteja ja maaseutumaista elämäntyyliä.

Maalla-lehden lukijat rakastavat sisustamista, käsillä tekemistä ja puutarhanhoitoa, ja lehti tarjoaakin runsaasti oivaltavia tee itse -ohjeita kodin ja pihapiirin kunnostamiseen ja luonnonmateriaalien hyödyntämiseen.

Tilaa Maalla-lehti tästä.

Miksi kannattaa alkaa käsityölehden tilaajaksi?

Miksi kannattaa tilata käsityölehti?

Käsityölehden tilauksesta on monia etuja kaikentasoisille käsityöharrastajille!

 1. Käsityölehdet ovat erinomainen tietolähde uusien tekniikoiden oppimiseen ja omien taitojen kehittämiseen. Ohjeet ja havainnollistavat kuvat auttavat sinua kehittämään käsityötaitojasi.
 2. Tilaamalla käsityölehden saat jatkuvan virran uusia ideoita ja inspiraatiota kotiin kannettuna. Etsitpä sitten uutta neulemallia, ainutlaatuista kirjontamallia tai luovaa tapaa kierrättää vanhoja materiaaleja, käsityölehdestä löydät varmasti mielenkiintoisia ratkaisuja.
 3. Käsityölehdet eivät vain tarjoa ideoita projekteihin, vaan ne myös inspiroivat sinua ajattelemaan luovasti ja keksimään myös itse omia ja ainutlaatuisia projekteja. Lehdet tarjoavat mielenkiintoisia artikkeleja esimerkiksi design-periaatteista, väriteoriasta ja muista aiheista, jotka auttavat sinua kehittämään luovaa puoltasi.
 4. Monilla käsityölehdillä on omat verkkosivut, keskustelufoorumi, sosiaalisen median ryhmä tai muita tapoja, joilla lukijat voivat olla yhteydessä muihin samanhenkisiin käsityöihmisiin. Näissä yhteisöissä lukijat voivat jakaa omia ideoitaan ja saada niistä palautetta muilta.
 5. Tilaamalla käsityölehden kotiisi säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse lähteä ostamaan irtonumeroita lehtikioskista tai marketista. Lisäksi lehden tilaaminen on lähes poikkeuksetta edullisempaa kuin irtonumeroiden ostaminen.
 6. Käsityölehden tilaus on myös erinomainen ja pitkäkestoinen lahjaidea ystävälle tai perheenjäsenelle, jonka tiedät yksinkertaisesti rakastavan käsitöitä!
Käsityölehdet netistä edulliseen hintaan.