Asumisen lehdet

Näytetään kaikki 16 tulosta

Koti on jokaiselle ainutlaatuinen paikka, sekoitus mukavuutta, turvaa ja henkilökohtaista tyyliä.

Asumisen lehdet tarjoavat paljon näkökulmia ja ideoita, jotka auttavat meitä luomaan ja kehittämään tätä ainutlaatuista tilaa. Ne tarjoavat inspiraatiota ja käytännöllisiä neuvoja kaikkeen, mitä kodin rakentaminen, sisustaminen ja ylläpitäminen vaativat, antaen jokaiselle mahdollisuuden muokata omaa elintilaansa juuri sellaiseksi, kuin he sen haluavat.

Mikä on asumisen lehti?

Asumisen lehti on nimensä mukaisesti asumiseen keskittyvä julkaisu, joka sisältää tyypillisesti kodin suunnitteluun, sisustukseen, arkkitehtuuriin, kiinteistöihin ja muihin asumisen aiheisiin liittyviä artikkeleja, kolumneja ja mainoksia.

Asumisen lehdet voivat ilmestyä painetussa tai digitaalisessa muodossa, ja olla tilattavissa tai ns. ilmaisjakelulehti.

Mitä asumisen lehdet tarjoavat?

Asumisen lehdet pyrkivät tarjoamaan lukijoilleen tietoa, opastusta ja inspiraatiota kotielämään ja kodin parantamiseen: kodin sisustuksen ja arkkitehtuurin trendit ja ilmiöt, näkemyksiä kiinteistömarkkinoista ja paljon muuta.

Asumisen lehtien avulla asunnonomistajat ja kotoilijat voivat pysyä ajan tasalla alan viimeisimmästä kehityksestä, löytää inspiraatiota omiin kotiprojekteihin ja oppia uutta muiden kokemuksista.

Mainostajille asumisen lehdet antavat mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisönsä kodin kunnostukseen ja sisustamiseen liittyvillä tuotteilla ja palveluilla.

Asumisen lehtien tyypit

  • Verkkolehdet, joita voi lukea verkkoselaimen tai sovelluksen kautta. Tarjoavat interaktiivisia ominaisuuksia, kuten videoita ja gallerioita. Ilmaisia tai maksullisia.
  • Painetut asumisen lehdet. Perinteinen paperinen julkaisu, jonka voi tilata tai ostaa irtonumerona lehtikioskilta.
  • Tilattavat asumisen lehdet. Painettuna ja/tai digitaalisena lehtenä julkaistavat asumisen lehdet ovat sisällöltään korkeampitasoisia ja kattavampia. Saatavilla vain maksullisena tilauksena.
  • Ilmaisjakelulehdet, jotka jaetaan koteihin ilmaiseksi paikallisesti.

Suomalaisia asumisen lehtiä

Esimerkkejä kotimaisista asumisen lehdistä ovat esimerkiksi Avotakka, Kotivinkki, Maalla, Meidän Mökki, TM Rakennusmaailma, Unelmien Talo&Koti ja Viherpiha.

Tilaa asumisen lehdet tarjoushintaan Tilaa-lehti.fi-sivustolta.