Venelehdet

Näytetään kaikki 4 tulosta

Veneily on jännittävää ja palkitsevaa ajanvietettä nautitpa sitten rauhallisesta purjehtimisesta, melomisesta, soutamisesta tai moottoriveneellä liikkumisesta. Jos olet innokas veneilijä tai haluat oppia lisää veneilyn maailmasta, venelehti voi olla sinulle erinomainen resurssi.

Venelehdet ovat säännöllisesti (usein kuukausittain) ilmestyviä aikakauslehtiä, jotka käsittelevät veneilyyn liittyviä asioita, sekä kattavat uutisia ja artikkeleja veneilystä, veneilyvarusteista, satamista ja muusta veneilyyn liittyvästä.

Venelehdet tarjoavat käytännönläheistä hyötytietoa, vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat kaikentasoisia veneilijöitä saamaan enemmän iloa irti vesillä liikkumisesta, sekä rentoutumaan ja nauttimaan.

Nämä lehdet sisältävät myös veneiden, moottorien ja varusteiden testejä ja vertailuja, joiden avulla teet fiksuja valintoja ja ostopäätöksiä, sekä jännittäviä retkikertomuksia mereltä ja sisävesiltä, uusia ja käytettyjä veneitä.

Venelehdet ovat enemmän kuin pelkkiä veneilyä käsitteleviä julkaisuja. Ne ovat veneilijöiden yhteisö, jossa veneharrastajat voivat jakaa kokemuksiaan, mielipiteitään ja ideoitaan sekä olle yhteydessä muihin samanhenkisiin ihmisiin.

Tilaamalla venelehden jo tänään pysyt ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja tapahtumista!

Tutustu tarjouksiin ja tilaa venelehdet edullisesti netistä.

Suomalaiset venelehdet tarjoushintaan verkosta

Suomessa ilmestyy useita mielenkiintoisia venelehtiä sekä painettuna että digitaalisessa muodossa, mukaan lukien:

Monipuolinen Vene-lehti

Vene on Suomen kautta aikain luetuin ja monipuolisin venelehti, joka on suunnattu kaikille vesillä liikkujille: purjehtijoille, melojille, soutajille ja moottoriveneilijöille.

Vene-lehti kertoo, miten veneilyharrastuksesta ja vapaa-ajalla vesillä liikkumisesta saa entistä turvallisempaa, rentouttavampaa ja nautittavampaa.

Se antaa parhaat vinkit oman veneen kunnon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Lehdessä on myös runsaasti asiantuntevia ja ajankohtaisia testejä ja vertailuja.

Kippari on moottoriveneilijän valinta

Kippari on Pohjoismaiden suurin moottorivenelehti. Se on luotettava, opastava ja hyödyllinen veneen käyttäjän lehti moottoriveneiden vauhdista ja ilosta nauttiville.

Kippari-lehti arvioi, testaa ja vertailee veneet, välineet ja varusteet sekä opastaa niiden käytössä.

Se tarjoaa rahanarvoista tietoa veneellään kalastaville, retkeileville tai muuten vain veneellä liikkuville.

 • Julkaisija: Otavamedia
 • Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa
 • Lukijamäärä: 54 000
 • Verkkosivut: kipparilehti.fi

Venemestari - Veneilijän hyötyöehti

Venemestari on kustannusosakeyhtiö Dominovan ja Terramedian julkaisema venelehti, joka keskittyy opastamaan käytännön veneilyssä ja veneen huollossa – itse veneilyä ja siitä nauttimista unohtamatta.

Venemestari-lehden jokainen numeron täynnä hyödyllistä tietoa kaikille veneilijöille ja veneilystä kiinnostuneille.

 • Julkaisija: Dominova Oy
 • Ilmestyy: 12 kertaa vuodessa
 • Verkkosivut: venemestari.fi

Ruotsin- ja muunkieliset venelehdet

Jos veneilijältä löytyy kielitaitoa tai hän halua harjoittaa sitä, tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tilata myös ruotsalaisia venelehtiä.

Praktiskt Båtägande

Praktiskt Båtäagande on kattava ruotsalainen venelehti, joka ohjaa sinut kohti parhaita elämyksiä vesillä ja tarjoaa käytännönläheistä hyötytietoa oman veneen huoltamiseen.

Praktiskt Båtäagande -lehti sisältää runsaasti varustetestejä, yksityiskohtaisia tee itse -oppaita ja inspiraatiota vesille. Lue uusista ja vanhoista veneistä ja siitä, miten saat enemmän irti veneestä ja veneilystä. Ilmestyy 13 kertaa vuodessa.

Miksi tilata venelehti?

On olemassa monia erinomaisia syitä alkaa venelehden tilaajaksi!

 • Kuulet uusimmat veneuutiset aina tuoreeltaan ja pysyt ajan tasalla parhaista veneilyvarusteista, jotka parantavat veneilykokemustasi.
 • Saat runsaasti käytännön neuvoja ja opastusta oman veneen huoltoon ja ylläpitoon, vesillä liikkumisen turvallisuuteen ja  navigointiin. Lisäksi saat tietoa veneilykohteista ja -tapahtumista, kuten messuista.
 • Venelehdet inspiroivat ja motivoivat tarjoamalla muiden veneilijöiden kokemuksia ja parhaita vinkkejä, joiden avulla pysyt aina innostuneena ja motivoituneena tärkeän harrastuksesi parissa.
 • Tilaamalla venelehden pääset osaksi suurempaa veneilijöiden yhteisöä, jonka jäsenet jakavat intohimosi veneilyyn. Venelehdet tarjoavat lukijoilleen foorumin, jossa he voivat olla yhteydessä toistensa kanssa, jakaa kokemuksiaan ja mielipiteitään sekä rakentaa ystävyyksiä samanhenkisten veneharrastajien kanssa.
 • Säästät rahaa. Paitsi, että löydät sivuiltamme venelehtien parhaat tarjoukset, säästät tilaajana rahaa, sillä tilaamalla venelehtien numerokohtainen hinta on aina edullisempi kuin irtonumeron ostaminen. Lisäksi et missaa yhtään suosikkilehtesi tärkeää numeroa.
 • Säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse lähteä ostamaan venelehden uusinta numeroa marketista tai kioskilta, koska se toimitetaan postiluukkuusi tai -laatikkoosi jo ilmestymispäivänä.
Tilaa suomalaiset venelehdet edullisesti tarjoushintaan netistä.