Jalkapallolehdet

Näytetään kaikki 2 tulosta

Uppoudu jalkapallomaailman viimeisimpiin uutisiin ja päivityksiin jalkapallolehden parissa.

Täydennä jalkapallotietojasi uutisilla, vinkeillä ja taktiikoilla, vanhojen ja uusien pelaajien analyyseillä sekä mielenkiintoisilla haastatteluilla ja näkemyksillä, jotta pysyt ajan tasalla huippuliigojen viimeisimmistä tapthtumista.

Jalkapallolehti on täydellistä luettavaa meille, jotka haluamme tietää kaiken kuningas jalkapallosta ja lajin tapahtumista, sekä tietysti myös pärjätä fantasy-jalkapallohaasteissa.

Älä tuhlaa aikaasi lehtihyllyillä etsimässä suosikki jalkapallolehteäsi, sillä meiltä löydät kotimaiset ja ulkomaiset jalkapallolehdet niin aikuisille kuin lapsillekin.

Kaikki jalkapallolehdet ovat tilattavissa kotiin kannettuna ja aina ilman toimituskuluja. Valitse määräaikainen tai jatkuva tilaus. Joskus lehtitarjouksemme sisältävät myös tilaajalahjan.

Suomalaiset jalkapallolehdet

Suomalaiset jalkapallolehdet tarjoavat yleisölle mahdollisuuden pysyä ajan tasalla paikallisesta ja kansainvälisestä jalkapallosta.

Ne sisältävät usein artikkeleita, uutisia, haastatteluja ja analyysejä jalkapallon maailmasta.

Tässä on joitain suomalaisia jalkapallolehtiä sekä niiden tarjoamia sisältöjä:

Goal Suomi

Goal Suomi lienee Suomen paras jalkapallolehti.

GOAL on 6 kertaa vuodessa ilmestyvä jalkapallolehti, jota kustantaa Story House Egmont. Se on käytännössä ainoa vain painettuna lehtenä ilmestyvä jalkapallolehti.

GOAL tarjoaa laajan katsauksen kansainvälisen ja etenkin eurooppalaisen jalkapallon tapahtumiin. Mukana ovat Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja monet muut Euroopan suurliigat.

Lehti sisältää myös joukkueiden arvosteluja, pelaajahaastatteluja, ottelureportaaseja, top-listauksia, kirkkaimpien tähtien ja tulevaisuuden huippulupausten esittelyjä, uutisia sekä Kuukauden kenttä -palstan.

GOAL Suomen värikästä aineistoa täydentävät pelaajien ja seurojen julisteet.

Katso GOAL Suomi -tarjous tästä.

Maali!

Futari- ja Football-lehtiä.

Futari- ja Football-lehtiä. Kuva: BEAT/Wikimedia Commons.

Maali! (aikaisemmin Futari ja Football) on Suomen Palloliiton julkaisema neljästi vuodessa ilmestyvä jalkapallolehti. Se toimii samalla Palloliiton jäsenlehtenä ja jaetaan kaikille liiton jäsenpelaajille.

Futari perustettiin vuonna 1982, ja sitä julkaisivat yhdessä Suomen Palloliitto ja Sanoma. Aluksi lehti ilmestyi neljästi vuodessa ja myöhemmin 6-8 kertaa.

Vuoden 2006 alussa Futari jakautui Futari Magazineksi ja Football Magazineksi. Futari oli suunnattu alle 16-vuotiaille ja Football vanhemmalle lukijakunnalle. Molemmat lehdet ilmestyivät viidesti vuodessa.

Vuonna 2010 lehdet fuusioitiin takaisin yhdeksi lehdeksi, jonka nimeksi tuli ensin Futis ja myöhemmin Maali!.

Ruotsalaiset jalkapallolehdet

GOAL Ruotsi

Myös ruotsinkielinen Goal-lehti on tilattavissa Suomeen. Tämän numeron kannessa Leo Messi.

Ruotsinkieliset kuulolla! Goal-lehti on tilattavissa Suomeen myös ruotsin kielellä.

Goal Ruotsi vie sinut suurimpiin liigoihin, keskellä parhaita otteluita ja kirkkaimpien tähtien seuraan.

Lehti kirjoittaa kansainvälisestä jalkapallosta eri puolilta maailmaa, mutta painottuen Eurooopan suurimpiin liigoihin.

Goal Ruotsin jokainen numero on täynnä lajin huippujen ja nousevien tähtien haastatteluja, julisteita, lukijoiden kirjeitä, kilpailuja ja paljon muuta.

Täydellinen lahja jalkapallofanille

Jalkapallolehti on täydellinen lahja jalkapallofanille olipa hän sitten itse pelaaja, fani tai penkkiurheilija.

Jalkapallolehden tilaus antaa heille jotain odotettavaa postilaatikkoon ja tarjoaa paljon mukaansatempaavaa sisältöä jalkapallofanin elämään. Futislehtiä on saatavilla kaiken ikäisille jalkapallofaneille.

Jos haluat lukea lisää jalkapallosta, tutustu jalkapallolehtivalikoimaamme, jotka kattavat kaikki tärkeimmät joukkueet, pelaajat, turnaukset, valmentajat ja muut pelin kulkuun vaikuttavat taustahenkilöt.

Tilaa jalkapallolehdet, kuten Goal Suomi, Goal Ruotsi ja Maali!, netistä edulliseen hintaan.