Rakennuslehdet

Näytetään kaikki 7 tulosta

Oletko kuullut rakennuslehdistä? Ne ovat säännöllisesti ilmestyviä julkaisuja, jotka keskittyvät rakennusteollisuuteen, ja kattavat kaiken mahdollisen uusimmista laitteista rakennusalan teknologisisiin edistysaskeliin, turvallisuus- ja sääntelykysymyksiin, sekä muuhun rakentamisen alaan liittyviin asioihin. Rakennuslehdet ovat tärkeä resurssi alan ammattilaisille ja muille, jotka haluvat pysyä ajan tasalla rakennusteollisuuden uusimmassa kehityksessä.

Tältä sivulta löydät valikoiman parhaita rakennuslehtiä. Keskustelemme erilaisista rakennuslehdistä ja sisällöistä, joita voit odottaa löytäväsi niistä. Olitpa alan ammattilainen tai kodin remonttireiska, toivomme, että opit uutta informatiivisista rakennuslehdistä ja löydät juuri sinulle sopivan lehden.

Suomalaisia rakennuslehtiä ovat mm. Kiinteistölehti, TM Rakennusmaailma ja Rakennuslehti.

Rakennuslehtien tyypit

Mitä rakennuslehtiin tulee, markkinoilla on runsaasti erilaisia julkaisuja, joista kullakin on omat painopisteensä ja kohdeyleisönsä:

 • Yleiset rakennuslehdet ovat julkaisuja, jotka käsittelevät monipuolisesti erilaisia rakentamisen ja remontoimisen aiheita. Ne ovat suunnattu sekä kuluttajille että alan ammattilaisille ja ne sisältävät artikkeleita ja reportaaseja erilaisista rakentamisen vaiheista, uusimmista materiaaleista ja teknologioista, sekä sisustus- ja ympäristökysymyksistä. Nämä lehdet tarjoavat lukijoilleen tietoa ja ideoita erilaisiin projekteihin, esittelevät uusimpia trendejä ja auttavat lukijoita tekemään tietoon perustuvia päätöksiä. Yleiset rakennuslehdet ovat erittäin hyödyllisiä niille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla rakentamisen kehityksestä ja löytää inspiraatiota omiin rakennusprojekteihin.
 • Ammattilehdet ovat rakennusalan ammattilaisille suunnattuja julkaisuja, jotka tarjoavat syvällistä tietoa uusimmista laitteista ja teknologioista sekä rakennusalan turvallisuuskysymyksistä ja säännöksistä. Rakennusalan ammattilehdet ovat välttämätöntä luettavaa urakoitsijoille, arkkitehdeille, insinööreille, tavarantoimittajille ja muille alan sidosryhmille.
 • Erityisalojen ammattilaisille suunnatut rakennuslehdet keskittyvät tietyllä aloilla työskenteleville. On olemassa esimerkiksi julkaisuja, jotka on omistettu betonirakentamiselle, kattorakentamiselle tai LVI-järjestelmille. Näissä lehdissä käsitellään yksityiskohtaisemmin erikoisaiheita, ja ne ovat loistava resurssi näiden alojen ammattilaisille, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja pysyä ajan tasalla uusimmissa teknologioissa.
 • Alueelliset rakennuslehdet keskittyvät rakennusprojekteihin ja kehityshankkeisiin tietyllä maantieteellisillä alueilla, kuten maakunnassa tai kunnassa. Nämä rakennuslehdet tarjoavat näkemyksiä paikallisista rakennusmarkkinoista, säännöksistä ja muusta asiaankuuluvasta tiedosta. Ne voivat olla erityisen hyödyllisiä urakoitsijoille ja  tavarantoimittajille, jotka harjoittavat liiketoimintaa tietyllä alueella.

Valikoituja suomalaisia rakennuslehtiä

Rakennuslehdissä käsitellään laajasti rakennusalaan liittyviä aiheita, ja ne ovat erinomainen tapa pysyä ajan tasalla alan viimeisimmistä uutisista ja kehityksestä sekä alan ammattilaisille että heille, jotka haluavat oppia uutta ja pitää osaamisensa ajan tasalla.

Rakennuslehti

Rakennuslehti on rakennus- ja kiinteistöalan uutis- ja ammattilehti.

Viikoittain ilmestyvä Rakennuslehti on rakennus- ja kiinteistöalan uutis- ja ammattilehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1966 lähtien.

Painetun lehden lisäksi Rakennuslehti julkaisee rakennusalan uutisia verkossa. Lehti toimii yhteistyössä Helsingin Sanomien kanssa. Sen toimittajat ovat saaneet useita tunnustuspalkintoja.

TM Rakennusmaailma

TM Rakennusmaailma on kuluttajille suunnattu rakennuslehti.

TM Rakennusmaailma on kodin rakentamisen ja remontoinnin erikoislehti, joka testaa ja vertailee rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet, rakentamisen koneet ja palvelut.

Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, TM Rakennusmaailma tarjoaa tutkittua ja testattua tietoa toimivista materiaaleista ja laitteista Tekniikan Maailmasta tutulla tavalla.

 • Julkaisija: Otavamedia
 • Ilmestyy: 12 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 118 000 (KMT 2022)

Tilaa TM Rakennusmaailma tästä.

Meidän Talo

Meidän Talo on omakotiasujan lehti, joka auttaa tekemään fiksuja valintoja.

Meidän Talo on omakotiasujan luottolehti, joka auttaa rakentajaa, remontoijaa, sisustajaa ja viherpeukaloa tekemään fiksuja valintoja. Lehti tarjoaa hyötytietoa ja inspiroivia ideoita, joilla tehdä omakotiasumisesta entistä mukavampaa.

Meidän Talo -lehti esittelee Suomen huikeimmat rakennusprojektit ja remontit ennen ja jälkeen -kuvien kera. Se kertoo, miten muutos tehtiin, sekä tarjoaa parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaalien valintaan.

 • Julkaisija: A-lehdet
 • Ilmestyy: 12 numeroa vuodessa
 • Lukijamäärä: 99 000 (KMT 2022)

Tilaa Meidän Talo tästä.

Tee itse

Tee Itse on käytännöllinen rakennuslehti kodin ja puutarhan rakentajalle ja remontoijalle.

Tee Itse on selkeä ja käytännöllinen tietopaketti heille, jotka haluavat rakentaa, remontoida ja nikkaroida kotona ja puutarhassa. Lehti tarjoaa ohjeita ja vinkkejä, vertailee työkalut ja tarvikkeet sekä esittelee uutuustuotteet.

Tee Itse on lehti, joka säilytetään, ja johon palataan aina vaan uudestaan.

 • Julkaisija: Bonnier Publications
 • Ilmestyy: 20 numeroa vuodessa

Miksi kannattaa tilata rakennuslehti?

Rakennuslehdet ovat hyvin monimuotoisia. Osa niistä on suunnattu alan ammattilaisille ja tarjoavat syvällistä tietoa uusimmista laitteista ja teknologioista sekä rakennusalan turvallisuuskysymyksistä ja säännöksistä tai tietystä erikoisalasta.

Osa rakennuslehdistä myös tarjoaa kevyempää lukemisesta rakentamisesta ja remontoimisesta oman kodin rakentajille, remontoijille ja nikkaroijille.

Ennen kaikkea rakennuslehdet ovat erinomainen tapa pysyä ajan tasalla alan kehityksessä.

Olitpa sitten oman kodin rakentaja, urakoitsija tai insinööri, uusien trendien ja teknologioiden syvemmästä tuntemisesta on todennäköisesti sinulle hyötyä ja auttavat sinua tekemään fiksuja päätöksiä.

Uutisten lisäksi rakennuslehdet tarjoavat erinomaisen inspiraation ja ideoiden lähteen: tapaustutkimuksia, mielenkiintoisia projekteja, vinkkejä ja ohjeita isompiin ja pienempiin rakennus- ja remontointiprojekteihin.

Rakennuslehdet ovat myös alan ammattilaisten ja harrastajien verkosto ja yhteisö, jonka kautta samoista asioista kiinnostuneet voivat olla yhteydessä toisiinsa, rakentaa suhteita sekä löytää jopa uusia liiketoiminta- tai yhteistyömahdollisuuksia.

Rakennuslehdet