Hevoslehdet

Näytetään kaikki 8 tulosta

Hevoslehdet, kuten Hevosmaailma ja Hevoshullu, löydä edullisesti Tilaa-lehti.fi -sivustolta.

Hevoslehdet ovat ikkunasi hevosten maailmaan, josta jokainen hevosten ystävä löytää jotain arvokasta.

Olipa kiinnostuksesi sitten ratsastus, hevostenhoito tai vain näiden upeiden eläimien ihailu, hevoslehdet tarjoavat syvällistä tietoa ja innostavia tarinoita.

Sivultamme löydät kattavan valikoiman lehtiä, jotka kattavat kaikki hevosmaailman osa-alueet: tuoreimmat uutiset, asiantuntevat artikkelit, koulutusvinkit ja syvälliset henkilöhaastattelut.

Erikoistuneissa julkaisuissa voit tutustua erilaisiin hevosrotuihin, niiden hoitoon, koulutukseen ja jalostukseen.

Tutustu hevoslehtien valikoimaamme ja valitse lehti, joka sytyttää sinussa hevoskärpäsen!

Mikä on hevoslehti?

Hevoslehti on harrastelehti, joka käsittelee hevosia, hevosurheilua, hevostenhoitoa ja -kasvatusta sekä valmennukseen liittyviä asioita.

Hevoslehdet tarjoavat lukijoille artikkeleita, kolumneja, asiantuntijaneuvoja ja inspiroivia tarinoita hevosista, hevosten maailmasta ja ratsastuksesta.

Useimmat hevoslehdet palvelevat kaikkia hevosharrastajia aloittelijoista kokeneisiin ratsastajiin ja hevosten omistajiin.

Hevoslehtien tyypit

Maailmanlaajuisesti tarjolla on hyvin monenlaisia hevoslehtiä:

  • Lasten ja nuorten hevoslehdet on suunnattu nuoremmille hevosharrastajille ja tarjoavat ikään sopivaa sisältöä, kuten opettavaista hevostietoutta ja sarjakuvia. Niissä on myös vinkkejä ja neuvoja hevosten hoitoon, kuten trimmaukseen, ruokintaan, terveysasioihin ja koulutukseen. Ne tarjoavat uusinta tietoa myös hevosvarusteista- ja tarvikkeista. Suomessa lapsille ja nuorille suunnatut hevoslehdet ovat käytännössä ainoita hevoslehtiä. Lasten suosikki hevoslehti on luonnollisesti Hevoshullu, mutta miksei Hevosmaailmakin tarjoaisi uutta tietoa esimerkiksi ratsastusta harrastaville.
  • Hevosurheilulehdet keskittyvät hevosurheiluuun, kuten ravi- ja ratsastuskilpailuihin, mukaan lukien este- ja kouluratsastus, kenttäratsastus, laukkakisat ja hevoskärrykilpailut. Suomessa ilmestyi aikaisemmin Veikkaaja-niminen lehti, joka käsitteli myös hevosurheilua. Ruotsissa ilmestyy edelleen V75-lehti, joka on tilattavissa kauttamme.

Lasten hevoslehdet

Useimmat Suomessa julkaistavat hevoslehdet ovat lapsille ja nuorille – yhtä lailla tytöille kuin pojillekin – suunnattuja lehtiä, jotka tarjoavat ikään sopivaa sisältöä hevosista, hevosten hoidosta ja ratsastusharrastuksesta, jotka auttavat lapsia ja nuoria kehittämään vastuullisia ja turvallisia tapoja työskennellä hevosten kanssa.

Lasten ja nuorten hevoslehdet sisältävät usein myös pulmia, pelejä ja värityskuvia, mikä tekee niistä kohderyhmälle hauskan tavan tutustua hevosten maailmaan. Monien hevoslehtien liitteenä tulevilla hevosjulisteilla lapset voivat koristella oman huoneensa tai tilansa seiniä.

Hevoslehdet sisältävät myös artikkeleja, jotka tarjoavat mielenkiintoista tietoa hevosroduista, hevosten anatomiasta ja käyttäytymisestä, sekä tarinoita hevosista ja niiden omistajista.

Miksi tilata hevoslehti?

Hevoslehdet tarjoavat lapsille mukaansatempaavaa, opettavaista ja inspiroivaa sisältöä siitä, mistä he ovat kiinnostuneet: hevosista ja niiden kanssa toimimisesta, olipa kyseessä sitten hevosten hoito, ratsastus tai yleinen rakkaus hevosia kohtaan.

Hevoslehtien sisältö auttaa lapsia ja nuoria edistämään rakkautta hevosia kohtaan ja kehittämään ratsastustaitojaan, ja nämä taidot kestävät eliniän.

Lapset ja nuoret oppivat hevoslehtien kautta kehittämään tärkeitä tietojaan ja taitojaan hevosista, mukaan lukien niiden käyttäytyminen, terveys ja hoito. Nämä tiedot auttavat häntä kehittymään vastuullisiksi ja turvallisiksi työskennellessään hevosten kanssa.

Pienemmille lapsille hevoslehdet sisältävät usein hauskaa tekemistä esimerkiksi hauskojen visojen, pulmien, pelien ja väritystehtävien parissa, jolloin lapset saavat olla tekemissä hevosmaailman kanssa lukiessaankin.

Tilaamalla lapselle tai nuorelle hevoslehden voit olla mukana tukemassa lapsen tai nuoren innostusta hevosia kohtaan ja tarjota heille arvokkaan resurssin, joka rikastuttaa heidän tietojaan ja kokemuksiaan hevosista.

Tutustu hevoslehtien tarjouksiin ja tilaa lehti edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi jo tänään. Tilauksesi alkaa heti seuraavasta numerosta!

Tilaa hveoslehti lapselle tai nuorelle edulliseen hintaan Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta.