Kippari vai Vene-lehti? Kumpi on sinulle parempi?

Kippari vs Vene-lehti. Kippari sopii parhaiten moottoriveneilijöille, kun taas Vene taas on suunnattu laajemmin kaikille vesillä liikkujille. Tutustu tarjouksiin ja tilaa paras venlehti.

Suomessa veneily on suosittu harrastus, ja monille suomalaisille vesillä liikkuminen on tärkeä osa vapaa-aikaa. Venelehtiä ei kuitenkaan ole Suomen markkinoilla kovin montaa, mikä tekee valinnasta erityisen merkityksellisen veneilijöille. Kaksi merkittävintä venelehteä Suomessa ovat Kippari ja Vene, jotka molemmat tarjoavat lukijoilleen kattavan ja monipuolisen näkökulman veneilyyn, mutta eri painotuksin.

Molemmat lehdet ilmestyvät 12 kertaa vuodessa tarjoten lukijoilleen säännöllisesti uutta ja ajankohtaista sisältöä.

Kippari: Moottoriveneilijän asiantunteva opas

Kippari on moottoriveneilijän asiantunteva opas. Tutustu tarjouksiin ja tilaa meiltä.

Kippari on lehti suunnattu heille, jotka nauttivat moottoriveneilyn vauhdista, pärskeistä ja muista iloista. Lehti tarjoaa rahanarvoista tietoa veneilijöille, jotka matkustavat, retkeilevät, kalastavat tai kulkevat yhteysveneellä saarimökilleen kaikissa keleissä.

Kipparin testit ja mittaukset paljastavat, kuinka moottoriveneen saa kulkemaan oikeassa asennossa ja taloudellisesti. Lehden sisältöön kuuluvat uusien veneiden ja moottorien testit, käytettyjen veneiden arvioinnit, hyödylliset huoltoneuvot sekä tee se itse -remonttivinkit.

Lisäksi lehti käsittelee myös moottoriveneiden klassikoita. Kippari tekee lukijastaan moottoriveneilyn asiantuntijan. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Vene: Vesillä liikkumisen riemua

Vene-lehti juhlistaa vesillä liikkumisen riemua, olipa kyseessä sitten purje- tai moottorivene, kajakki tai suppilauta.

Vene-lehti ja sen lukijat nauttivat vesillä liikkumisen riemusta, oli kyseessä sitten meri tai järvi, purje- tai moottorivene, kajakki tai purjelauta, vesiskootteri tai soutuvene.

Veneen lukijat ovat valmiita opettelemaan uusia asioita ja panostamaan harrastuksiinsa aikaa ja rahaa. Lehti tarjoaa testattua tietoa uusista veneistä ja hyödyllisistä varusteista, sekä vinkkejä houkuttelevista veneilykohteista ja veneilykesän tapahtumista.

Talvella lehti antaa uusia ideoita tulevista venematkoista, kaluston kunnostuksesta ja harrastukseen liittyvistä varusteista. Elämyksiä on tarjolla myös silloin, kun vedet ovat jäässä. Vene-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lukijoiden näkökulmia: Kippari vai Vene?

Keskustelupalstoilla veneilijät jakavat kokemuksiaan molemmista lehdistä. Tässä on muutamia näkökulmia:

  • Vanifani: "Itse tilasin ensin Vene-lehden mutta vaihdoin sen heti Kippari-lehteen. Kippari on enemmän moottoriveneilijöiden lehti ja Vene taas purjehtijoille."
  • Juke: "Minulle Kippari tuli pari vuotta, mutta sitten sain tarpeekseni. Lehdessä esitellään pääasiassa joko yli 50 000 euron paatteja tai sitten ihan pieniä avoveneitä, eikä minua kiinnosta oikein kummatkaan."
  • Nordic: "Kippari on moottoriveneilijälle parempi. Olen myös edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, että lehti painottuu liikaa kalliisiin veneisiin."
  • Ville: "Joskus harvoin Kipparissa on juttua käytetyistä veneistä, Vene-lehdessä ei juuri koskaan."

Yhteenveto

Kippari sopii parhaiten moottoriveneilijöille, jotka etsivät asiantuntevaa tietoa veneiden huollosta, testauksesta ja käytöstä kaikissa sääolosuhteissa. Lehti tarjoaa myös käytännön vinkkejä ja neuvoja, jotka auttavat pitämään veneen kunnossa ja optimoimaan sen suorituskyvyn.

Vene taas on suunnattu laajemmin kaikille vesillä liikkujille ja tarjoaa monipuolisia sisältöjä purjehduksesta, moottoriveneilystä ja muista vesiurheilulajeista. Lehti painottaa myös veneilykohteita ja tapahtumia, mikä tekee siitä sopivan valinnan niille, jotka nauttivat veneilystä monipuolisesti.

Molemmat lehdet ilmestyvät 12 kertaa vuodessa ja tarjoavat lukijoilleen ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa veneilystä. Valinta näiden kahden välillä riippuu pitkälti omista kiinnostuksen kohteista ja siitä, minkälaista tietoa ja inspiraatiota veneilystä kaipaa.