Metsästys ja Kalastus: tarjous & tilaus

29,00 115,00 

Metsästys ja Kalastus ennakoi ja seuraa vuodenaikoja sekä metsästys- ja kalastuskausia. Se tarjoaa hyötytietoa hetkeen, jolloin sitä tarvitaan.

Metsästys ja Kalastus -lehden kokeneet asiantuntijat kokeilevat, testaavat ja vertailevat aseet, patruunat, kalastusvälineet, autot ja veneet. Lehti vierailee messuilla ja kertoo alan uutiset tuoreeltaan.

Se on luotetuin ja luetuin metsästystä ja kalastusta käsittelevä lehti. Koska tieto tuo saalista.

Katso Metsästys ja Kalastus -tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

115,00 €0 numeroaTilaa tästä »
29,00 €4 numeroaTilaa tästä »
38,00 €5 numeroaTilaa tästä »
75,00 €6 numeroaTilaa tästä »
115,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Metsästys ja Kalastus-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Metsästys ja Kalastus tarjous

Metsästys ja Kalastus -lehti

Metsästys ja Kalastus (M&K) on vuodesta 2011 ilmestynyt metsästys- ja kalastusharrastukseen keskittyvä aikakauslehti, jota kustantaa Otavamedia.

Lehteä alkoi vuonna 1911 julkaista Suomen Metsästysyhdistys. Se oli toinen suomenkielinen metsästyslehti vuonna 1906 perustetun Suomen Metsästyslehden ohella.

Lehden ensimmäinen päätoimittaja oli eräkirjailijana tunnettu A. E. Salmelainen, jota seurasi kilpa-ampuja Oscat Rosenqvist.

Vuonna 1920 valtion tuki lehdelle lakkasi, mutta sen jatkuvuuden varmistivat yksityisin sijoituksin kirjailija Juhani Aho, Kalle Rikala, E. Hellevaara ja Yrjö Ylänne, josta tuli myös lehden päätoimittaja melkein 50 vuodeksi.

Vuonna 1939 Metsästys ja Kalastus -lehden kustantajaksi tuli Otava. Myöhemmin lehteä kustansivat myös Lehtiaitta ja Valiolehdet, kunnes se siirtyi Yhtyneille Kuvalehdille vuonna 1981.

Sotien jälkeen lehden levikki kymmenkertaistui noin 20 000 kappaleeseen. Lehti panosti jo varhaisessa vaiheessa korkealaatuisiin valokuviin, erityisesti väripainetukseen siirryttyään vuonna 1976.

Lehden verkkopalvelu metsastysjakalastus.fi avattiin maaliskuussa 2021.

Päätoimittajat:

  • A. E. Salmelainen (1911–1914)
  • Oscar Rosenqvist (1915–1920)
  • Yrjö Ylänne (1921–1968)
  • Mauri Soikkanen (1969–1992)
  • Jussi Soikkanen (1992–2021)
  • Vesa Leppä (2012–2016)
  • Petri Korhonen (2016–2018)
  • Reijo Ruokanen (2018–)

Lehden sisältö

Metsästys ja Kalastus ennakoi ja raportoi riista- ja kalastuskaudet vuodenkierron mukaan. Se kertoo erilaisista pyyntitavoista, antaa vinkkejä sekä kokeilee, testaa ja vertailee varusteet ja välineet.

Testit ja vertailut ovat M&K:n oleellista sisältöä. Lehti testaa haulikot, kiväärit, patruunat, äänenvaimentimet, kiikarit, kiikaritähtäimet, jahtikengät, lämpökamerat, riistakamerat, vieheet, vaatteet ja kaikki muut ajankohtaiset välineet ja varusteet, mitä metsästys- ja kalastusharrastuksissa tarvitaan.

M&K esittelee metsästys- ja kalastuskohteita, tarjoaa tietoa harrastuksen historiasta sekä seuraa kotimaisen pyyntikulttuurin kehitystä.

Lehden kymppikerhon jäseneksi pääsevät kaikki vähintään 10-piikkisen hirven Suomessa kaataneet pyytäjät.

Metsästyksen ja Kalastuksen kuvakilpailuun voivat osallistua kaikki lukijat, ja kuvakilpailun parhaat otokset palkitaan ja julkaistaan lehden jokavuotisessa seinäkalenterissa.

Muita vakiopalstoja ovat Kuukauden kuva, Sulkia ja suomuja sekä Erätarinat.

Lukijat ovat olleet alusta asti mukana tekemässä M&K:ta, ja lukijoiden kirjoitukset ja kuvat ovat edelleen olennainen osa lehden sisältöä.

Metsästys ja Kalastus -tarjous ja tilaus

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien lehtikustantajien kanssa tarjotaksemme parhaat Metsästys ja Kalastus -tarjoukset kaikille mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu tarjouksiin sivuillamme kaikessa rauhassa, me emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia.

Voit tilata painetun Metsästys ja Kalastus -lehden kauttamme edulliseen hintaan puolen vuoden (6 numeroa) tai koko vuoden (12 numeroa) tilausjaksolla määräaikaisena tai kestotilauksella.

Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Kesto- eli jatkuva tilaus jatkuu voimassa olevan hinnaston mukaan.

Voit tilata Metsästys ja Kalastus -lehden myös lahjaksi metsästysharrastajalle valitsemalla tilaajan ja maksajan tiedot erikseen.

Vanhoja lehtiä kannattaa metsästää (sic) antikvariaateista tai netin kauppapaikoilta, kuten Tori.fi tai Huuto.net.

Ilmestymispäivät

Metsästys ja Kalastus ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Tilaajille tarjolla on myös näköislehti. Painetun lehden jatkuva tilaus sisältää digilehden rajattoman lukuoikeuden. Voit tilata digilehden myös erikseen lehden verkkosivuilta.

Lehden uusimman numeron ja loppuvuoden ilmestymispäivät ja teemat löydät helpoiten Mediakortit.fi-palvelusta.

Yhteystiedot ja tilauksen peruutus

Lehden sisältöä koskeva palaute sekä voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset, tilauksen keskeytykset ja tilauksen peruutukset, tulee aina hoitaa Otavamedian asiakaspalvelun kautta. Kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Metsästys ja Kalastus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija