GOAL Suomi: tarjous & tilaus

29,00 54,00 

GOAL Suomi on jalkapallolehti, joka tarjoaa laajan katsauksen kansainvälisen ja etenkin eurooppalaisen huippujalkapallon tapahtumiin.

Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliga, Italian Serie A, Ranskan Ligue 1 ja monet muut Euroopan suurliigat ovat GOAL Suomen keskiössä, mutta lehti on mukana myös Mestarien liigassa ja kaikissa jalkapallon arvokisoissa.

Joukkueiden arvostelut, pelaajahaastattelut, ottelureportaasit, top-listat, kirkkaimmat tähdet ja tulevaisuuden huippulupaukset, uutiset ja Kuukauden kenttä -palsta. Värikkään aineiston täydentävät tähtipelaajien ja -seurojen julisteet.

  • Pohjoismaiden suurin jalkapallolehti
  • Euroopan huippusarjat, miesten, naisten ja junioreiden arvokisat
  • Joukkueet, pelaajat, ottelut, listaukset, haastattelut
  • Futisvisoja, lukijakirjeitä, seurakatsauksia ja vuosittaisia palkintoja
  • Julisteita, joilla fanit voivat koristella huoneensa seiniä

Tilaa GOAL kotiin kannettuna edulliseen hintaan tai anna tilaus lahjaksi!

54,00 €0 numeroaTilaa tästä »
29,00 €3 numeroaTilaa tästä »
54,00 €6 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi GOAL Suomi-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

goal lehti tilaus

GOAL-lehti

GOAL on Story House Egmontin julkaisema jalkapalloaiheinen aikakauslehti, joka ilmestyy 6 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Hermann Dill.

Pohjoismaiden suurin jalkapallolehti GOAL tarjoaa joka numerossaan katsauksen kansainvälisen ja etenkin eurooppalaisen huippujalkapalloilun tuoreimpiin uutisiin ja tapahtumiin.

Lehden keskiössä ovat eurooppalaiset huippusarjat Englannin Valioliiga, Espanjan La Liga, Saksan Bundesliga, Ranskan Ligue 1, mutta myös kansainväliset kilpailut, kuten Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga ovat Goal-lehdessä näkyvästi esillä.

Maajoukkueiden kansainväliset kilpailut, kuten MM- ja EM-kisat ansaitsevat luonnollisesti tuhdin ennakkopaketin ja jälkianalyysit, Huuhkajia unohtamatta!

GOAL-lehden sivuilla esiintyvät Lionel Messi, Robert Lewandowski, Kevin de Bryune, Kylian Mbabbae, Erling Haaland, Harry Kane, Mohammed Salah, Karim Benzema ja muut kirkkaimmat tähdet, mutta myös lajin parhaat lupaukset ja maanosiensa potentiaaliset tulevaisuuden tähdet.

Värikkään sisällön täydentävät futisvisat, lukijakirjeet, seurakatsaukset, Ballon D'or sekä huippupelaajien ja -seurojen julisteet, joilla lukijat voivat somistaa oman huoneensa tai miesluolansa seiniä suosikeillaan.

GOAL-lehden ilmestyminen

GOAL on saatavilla irtonumero- ja tilausmyynnissä.

Irtonumeroita myydään R-kioskilla, Lehtipisteissä, Prismoissa, Citymarketeissa ja muissa isommmissa marketeissa. Irtonumeron hinta on tällä hetkellä 8,95 €/numero.

GOAL ilmestyy joka toinen kuukausi, 6 kertaa vuodessa.

GOAL-lehden tarjoukset ja tilaus

Haluatko tietää, mitä kansainvälisessä jalkapalloilussa tapahtuu ja saada kuulla lajin suurimpien tähtien kuulumiset? Älä enää epäröi, vaan tilaa GOAL Suomi nyt!

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien urheilulehtikustantajien ja lehtitilausten tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme netin parhaat GOAL-lehden tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa GOAL-lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan. Toimituskulut sisältyvät tarjoushintoihin.

Tämä Pohjoismaiden suurin jalkapallolehti tarjoaa syvällisen kattauksen kansainvälisen ja eurooppalaisen jalkapalloilun tapahtumista ja tuoreimmista uutisista.

Voit tilata GOAL Suomen puolen vuoden (sis. 3 numeroa) tai koko vuoden (sis. 6 numeroa tilausjaksolla).

Tilauksesi alkaa yleensä jo seuraavaksi ilmestyvästä numerosta.

Valittavanasi on sekä määräaikaisia että jatkuvia kestotilauksia:

  • Valitse määräaikainen tilaus, jos haluat, että tilauksesi päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa.
  • Tai valitse edullisempi jatkuva tilaus, joka jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei GOAL-tilausta peruta.

Voit tilata GOAL-lehden myös lahjaksi valitsemalla seuraavalla sivulla lahjatilauksen ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

GOAL-tilaus maksetaan ensimmäisen numeron mukana toimitettavalla laskulla.

Mikäli tilaat GOAL-lehden lahjaksi, lasku toimitetaan luonnollisesti tilauksen maksajalle.

Tilaa GOAL Suomi ja elät huippufutiksen aallonharjalla!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GOAL Suomi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julkaisija

,

Ilmestyy

-