Kuningatar-Ristikot: tarjous & tilaus

13,20 31,00 

Kuningatar-Ristikot on 68-sivuinen, helppojen ristikoiden aarrearkku, joka on suunniteltu tuomaan iloa ja valoa jokaiseen päivääsi. Tämä laadukas ja monipuolinen ristikkolehti sisältää kokonaan uusia, julkaisemattomia tehtäviä Suomen kärkiluokan ristikoiden laatijoiden kynästä. Viihdyttävät kuvaristikot ja erikoistehtävät on räätälöity sekä aloittelijoille että konkariratkaisijoille.

Mitä Kuningatar-Ristikot tarjoaa sinulle?

  • Ainutlaatuisia tehtäviä: Jokainen ristikko on taidokkaasti suunniteltu tuomaan sinulle oivalluksen iloa ja älyllisiä haasteita.
  • Hauskaa ja helppoa tekemistä: Nauti ristikoista, jotka yhdistävät helppouden ja haastavuuden miellyttävällä tavalla.
  • Piristystä ja positiivisuutta: Lehden ainutlaatuinen huumori ja "pilke silmäkulmassa" tuovat hymyn huulillesi, virkistäen samalla mieltäsi.
  • Voita palkintoja: Kuningattaren Tonnikisa antaa sinulle mahdollisuuden voittaa 1000 euroa – osallistu ja koe jännitys itse!

Kuningatar-Ristikot on suunniteltu niin, että se tarjoaa paitsi aivopähkinöitä ratkottavaksi, myös kevyttä viihdettä päivääsi. Sen sivuilta löydät tehtäviä, jotka stimuloivat ajattelua ja kehittävät päättelykykyä, samalla kun voit rentoutua ja nauttia onnistumisen tunteista.

Kutsumme sinut sukeltamaan sanapelien maailmaan, jossa jokainen ristikko tarjoaa sekä naurua että ahaa-elämyksiä. Älä missaa mahdollisuutta voittaa suuria summia ja kokea älyllistä stimulaatiota. Tilaa Kuningatar-Ristikot jo tänään, ja tee arjestasi astetta pirteämpi!

13,20 €3 numeroaTilaa tästä »
31,00 €6 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): d2cc7e09600b Osasto:

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kuningatar-Ristikot-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kuningatar-Ristikot on täydellinen 68-sivuinen ristikkolehti jokaiselle helppojen ristikoiden ystävälle. Tämä monipuolinen ja laadukas lehti sisältää kokonaan uusia, ennen julkaisemattomia tehtäviä, jotka on suunnitellut joukko Suomen huippuristikoiden laatijoita. Lehden tehtävät koostuvat suosituista kuvaristikoista ja erikoistehtävistä, jotka tuovat lisämaustetta ristikoiden ratkomiseen.

Miksi valita Kuningatar-Ristikot?

  • Uudet ja monipuoliset tehtävät: Nauti uusimmista ja monipuolisimmista ristikoista, joita ei ole aikaisemmin julkaistu.
  • Helppo ja hieman haastavampi: Tehtävät ovat pääosin helppoja, mutta joukossa on myös hieman haastavampia tehtäviä, jotka pitävät mielen virkeänä.
  • Huumori ja piristys: Kuningattaren pieni pilke silmäkulmassa takaa, että oivalluksen ilon lisäksi saat hymyn huulillesi ja lisäenergiaa päivääsi.
  • Kuningattaren tonnikisa: Osallistu Kuningattaren Tonnikisaan ja voita 1000 euroa puhtaana käteen!

Täydellinen Valinta

Kuningatar-Ristikot on suunniteltu tarjoamaan ratkottavaa jokaiselle, olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi ristikkoratkaisija. Lehden selkeä layout ja ratkaisut lehden loppuosassa tekevät siitä käyttäjäystävällisen ja nautittavan.

Lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa, jokaisen parittoman kuukauden 10. päivä. Tämä säännöllisyys takaa, että sinulla on aina jotain uutta odotettavaa.

Tilaa Kuningatar-Ristikot Nyt!

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta pitää mieli terävänä ja huumorintaju virkeänä. Tilaa Kuningatar-Ristikot tänään ja kutsu koko perhe mukaan nauttimaan ristikoista, jotka viihdyttävät, opettavat ja piristävät.

Kuningatar-Ristikot – Missä sanat kohtaavat huumorin!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuningatar-Ristikot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija