Outdoor Media

Näytetään kaikki 2 tulosta

Outdoor Media Oy (outdoormedia.fi) on suomalainen aikakauslehtikustantaja. Se tarjoaa julkaisuja ihmisille, joiden sydän on ulkona ja jotka haluavat saada enemmän irti vapaa-ajastaan.

Retki- ja Riista-lehtien lisäksi Outdoor Media tuottaa digitaalista sisältöä lehtien verkkosivuille. Yrityksen omistaa vuorikiipeilijä ja seikkailija Veikka Gustafsson.

Retki-lehti

Outdoor Median julkaisema Retki-lehti on vaeltamisen ja retkeilyn erikoislehti.

Retki on retkeilyn ja vaeltamisen erikoislehti, joka on suunnattu erityisesti aktiivisesti luonnossa liikkuville. Tämä ainualaatuinen julkaisu keskittyy palvelemaan niitä, joka näkevät luonnossa liikkumisen paitsi antoisana harrastuksena, myös investointina omaan fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiinsa.

Retki-lehti on retkeilyn ja vaeltamisen erikoislehti, jonka lukijat nauttivat luonnosta monin tavoin: patimoimalla, hiihtämällä, melomalla, pyöräilemällä ja kiipeilemällä.

Erityisesti Lapin kiehtovat vaellusmaisemat, sen mystiset tarinat ja haastavat reitit houkuttelevat monia Retki-lehden lukijoita. Lisäksi heitä yhdistää kiinnostus tutustumaan alan uusimpiin varusteisiin ja tekniikoihin, jotka tekevät retkeilystä ja vaeltamisesta entistä nautittavampaa ja turvallisempaa. Lehden perusteelliset, puolueettomat ja luotettavat varustetestit auttavat fiksujen ostopäätösten tekemisessä.

Retki ei ole pelkästään lehti, vaan yhteisö, joka yhdistää samanhenkiset luonnon ystävät ja aktiiviset ulkoilmaihmiset.

Retki-lehti lyhyesti:

  • Retkeilyn ja vaeltamisen lehti
  • Suunnattu aktiivisesti luonnossa liikkuville
  • Lapin vaelluksia, uusimpia varustetestejä ja tekniikoita
  • Perusteellisia testejä
  • Ilmestyy 10 numeroa vuodessa, joista kesänumero on laajempi tuplanumero.

Katso tarjous ja tilaa Retki-lehti tästä.

Riista-lehti

Outdoor Median julkaisema Riista-lehti on korkealuokkainen metsästyksen erikoislehti.

Riista on metsästysmaailman korkealuokkainen edelläkävijä, joka kunniottaa eräilyn pitkää perinnettä samalla omaksuen modernin teknologian uusimmat mahdollisuudet. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä tekee lehdestä paitsi ajankohtaisen, myös ajattoman. Riista-lehti on suunnattu heille, jotka arvostavat syvää asiantuntemusta metsästyksestä ja jotka haluavat pysyä ajan tasalla alan trendeistä ja innovaatioista. Siitä kertoo myös Riista-lehden YouTube-kanavan suosio metsästäjien keskuudessa.

Jokaisesta Riista-lehden numerosta lukijat voivat odottaa löytävänsä kattavia jahtijuttuja, jotka kertovat metsästysretkien jännityksestä ja saavutuksista. Ase- ja varuste-esittelyt tarjoavat syvällisiä arvioita ja vertailuja alan uusimmista tuotteista. Riistan ammattitaitoisesti toteutetut optiikka- ja metsästysasetestit ovat vertaansa vailla. Ne tarjoavat arvokasta tietoa ja käytännön neuvoja, jotka auttavat lukijoita tekemään tietoon perustuvia ostopäätöksiä.

Miksi tilata Riista? Koska se on paljon enemmän kuin vain lehti. Se on yhteisö, opas, asiantuntija ja ystävä kaikille metsästystä rakastaville. Riista-lehti vie metsästysharrastuksen seuraavalle tasolle ja on ehdoton lukukokemus jokaiselle, joka haluaa syventää ymmärrystään ja intohimoaan metsästystä kohtaan.

Riista lehti lyhyesti:

  • Ajankohtainen metsästyslehtien edelläkävijä
  • Jahtijuttuja sekä hyötytietoa tarjoavia ase- ja varuste-esittelyjä sekä testejä ja vertailuja.
  • Hyötytietoa ja käytännön neuvoja fiksuja ostopäätöksiä varten.
  • Ilmestyy 10 numeroa vuodessa. Kevään/kesän numero on laajempi tuplanumero.

Katso tarjous ja tilaa Riista-lehti tästä.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Outdoor Median lehtien sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset, jakelun tilapäinen keskeytys ja tilauksen peruutus tulee hoitaa yrityksen tilaajapalvelun kautta:

Outdoor Media Oy
Pihlajatie 28
00270 Helsinki

Y-tunnus: 1441340-4

info@outdoormedia.fi

Tilaaja­palvelu

Sähköposti: tilaajapalvelu@outdoormedia.fi
Puhelin: 03-4246 5354

Tilaajapalvelu palvelee arkipäivisin kello 9-16.

Outdoor Media on suomalainen aikakauslehtikustantaja, joka julkaisee Retki- ja Riista-lehtiä.