Otavamedia

Näytetään tulokset 1–16 / 21

Otavamedia logo

Otavamedia yrityksenä

Otavamedia Oy (aikaisemmin Yhtyneet Kuvalehdet Oy) on vuonna 1934 perustettu suomalainen mediayhtiö, joka palvelee kuluttajia kiinnostavilla ja palvelevilla sisällöillä kaikissa muodoissaan.

Otava ja Werner Söderström perustivat yhtiön omien aikakauslehtiensä julkaisijaksi. Nykyisin yhtiö kuuluu Otava-konserniin, joka syntyi vuonna 1998, kun Otava lunasti itselleen WSOY:n osuudet Yhtyneet Kuvalehdet Oy:stä, Suuri Suomalainen Kirjakerho Oy:stä ja Acta Print Oy:stä. WSOY irtautui yhtiöstä, koska se oli fuusioitunut Sanoma Oy:n  kanssa

Yhtiön ensimmäinen toimitusjohtaja oli Jorma Reenpää, joka toimi tehtävässä vuosina 1934–1960. Vuonna 1998 Yhtyneet Kuvalehdet osti Urpo Lahtisen Lehtimiehet Oy:n julkaisutoiminnan sisältäen kaikki sen 16 lehteä.

Otavamedia kustantaa Suomessa 22 yleisaikakauslehteä ja yli 15 verkkopalvelua. Sen tunnetuimpia monikanavaisia brändejä ovat muun muassa Anna, Kotiliesi, Tekniikan Maailma, Suomen Kuvalehti ja Seura, sekä verkkopalvelut, kuten suomenkuvalehti.fi, kaksplus.fi ja anna.fi.

Yhtiön aikakauslehdet tavoittavat 1,5 miljoonaa suomalaista ja verkkopalvelut 2,5 miljoonaa kävijää kuukausittain. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli 80,7 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää lähes 300 median ja sisältöjen ammattilaista.

Otavamedian pitkä kokemus ja uudistushalu takaavat kiinnostavia ja monipuolisia kohtaamisia lukijoiden kanssa heidän omien kiinnostuksen kohteidensa ja intohimojensa äärellä niin printissa, verkossa kuin tapahtumissakin.

Otavamedian lehdet, digilehdet ja lehtitarjoukset

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja lehtitilausten jälleenmyyjien kanssa tuodaksemme parhaat Otavamedian lehtitarjoukset kaikkien saataville. Perinteisesti tilauksen voi tehdä myös Otavamedia kaupassa.

Voit tutustua Otavamedian lehtitarjouksiimme kaikessa rauhassa sivuillamme (emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia).

Digilehtien ja muun maksullisen sisällön tilaukseen tarvitset voimassa olevan tilauksen.

Yleisaikakauslehdet

Otavamedian yleisaikakauslehtiin kuuluvat mm. Seura, Suomen Kuvalehti ja Viva.

Seura

Seura on mielenkiintoinen ja monipuolinen yleisaikakauslehti, joka koskettaa ja viihdyttää joka viikko. Se kertoo tavallisten suomalaisten elämäntarinoita ja tarttuu terävästi yhteiskunnallisiin epäkohtiin.

Seuran sivuilla tapaat myös julkisuuden henkilöt ja kuninkalliset. Terveyssisällöt, luonto-, ruoka- ja matkajutut, ristikko- ja tehtäväpaketti sekä irrotettava TV-maailma ovat tärkeä osa Seuran sisältöä.

Katso paras Seura-tarjous ja tilaa nyt.

Suomen Kuvalehti

Suomen Kuvalehti on analyyttinen ja puolueeton lehti, joka taustoittaa kotimaan ja maailman tapahtumat joka viikko. Se käsittelee yhteiskunnallisia kysymyksiä, talouden ja poliitiikan taustoja, kulttuuri-ilmiöitä, tieteen ja taiteen vaikutuksia.

Maailman tapahtumien, kansainvälisen politiikan ja globaalitalouden trendien lisäksi on tärkeää tietää myös, mitä Suomessa tapahtuu.

Katso paras Suomen Kuvalehti -tarjous ja tilaa nyt.

Viva

Viva on kypsälle aikuiselle tehty rohkea ja koskettava lehti, joka kannsutaa aikuisia suomalaisia nauttimaan elämästä sen kaikissa muodoissa. Lehden sydämellisissä reportaaseissa on nostalgiaa ja yhdessä jaettuja kokemuksia.

Vivan laajoissa henkilöjutuissa puhutaan kiertelemättä elämän iloista ja suruista. Se opastaa ja innostaa liikkumaan, hoitamaan itseään ja löytämään parhaan tyylinsä. Lisäksi kultuuria, matkailu, terveyttä, asumista, säästämistä, eläkkeitä ja perintöasioita.

Katso paras Viva-tarjous ja tilaa nyt.

Hymy

Legendaarinen Hymy tunnetaan paljastuksistaan ja siitä, ettei lehti kulje valtavirran mukana. Julkkisjuorujen lisäksi lehti tarjoaa runsaasti viihdettä ja koskettavia elämäntarinoita 12 kertaa vuodessa.

Katso paras Hymy-tarjous ja tilaa nyt.

Naistenlehdet

Otavamedian naistenlehtiin lukeutuvat Anna ja Kotiliesi.

Anna

Anna on värikäs ja monipuolinen viikkokatsaus elämän koko kirjoon: julkkishaastatteluja, selviytymistarinoita, lifestyle-vinkkejä, ajan ilmiöitä ja puheenaiheita.

Se on viikon odotetuin lukupaketti, joka osaa viihdyttää, ottaa kantaa ja tarjota eväitä voimaantumiseen.

Katso paras Anna-tarjous ja tilaa nyt.

Kotiliesi

Kotiliesi on lämmin ja kannustava kodin ja perheen puolestapuhuja. Se on lehti, joka auttaa hallitsemaan arkea sekä inspiroi lukijaa, joka nauttii kodista ja syvällisistä tarinoista.

Kotiliesi on Suomen vanhin naistenlehti, joka on periytynyt äidiltä tyttärille jo sukupolvien ajan. Sen ytimessä ovat laajat ja syvälliset henkilöhaastattelut sekä yhteiskunnalliset aiheet.

Katso paras Kotiliesi-tarjous ja tilaa nyt.

Koti- ja sisustuslehdet

Otavamedian koti- ja sisustuslehtiin lukeutuvat mm. Maalla-lehti ja Deko.

Deko

Deko on sisustuslehtien edelläkävijä, joka on ennakkoluuloton ja raikas. Sen pienien ja suurien kotien tunnelmassa kohtaavat käytännönläheiset ja oivaltavat ratkaisut.

Deko puhuu enemmän lifestylestä ja ideoita kuin ostamisesta ja tavarasta. Sen ydintä ovat opastavat ja tietoa tarjoavat sisustusjutut.

Katso paras Deko-tarjous ja tilaa nyt.

Maalla

Maalla on Suomen ensimmäinen country living -lehti, joka välittää maalaisromantikon elämää ja unelmia. Jos haaveilet leppoisasta elämästä maalla, tämä on lehti juuri sinulle.

Maalla-lehti välittää mielenrauhaa kiireisen arjen keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan elämäntapaan.

Kauniiden kotien ja koskettavien tarinoiden lisäksi Maalla tarjoaa hyötytietoa perinnerakentamisesta, puutarhanhoidosta ja luonnosta. Joka numerossa on myös inspiroiva tee itse -osio, joka sisältää ohjeita lähiruokaan, käsitöihin ja nikkarointiin.

Katso paras Maalla-tarjous ja tilaa nyt.

Harrastelehdet

Otavamedian erinomaisia harrastelehtiä ovat mm. Tekniikan Maailma, Metsästys & Kalastus sekä Vene-lehti.

Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma on lehti, joka tunnetaan. Se on Suomen johtava tiedelehti, joka tuottaa ja välittää tutkittua tietoa, josta on hyötyä.

TM on jatkuvasti uudistuva media, joka tarjoaa testejä, vertailuja, tiedettä ja teknologiaa.

Metsästys & Kalastus

Metsästys & Kalastus -lehti tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon riistamailta ja kalavesiltä joka kuukausi. Kaikki lehden artikkelit ennakoivat seuraavia jahti- ja kalastuskausia.

Lehti testaa ja vertailee aseet, patruunat, kalastusvälineet ja varusteet. Niitä kokeillaan käytännössä ja tuotteista mitataan kaikki, mikä on olennaista käytännössä.

Metsästys & Kalastus -lehden vakiopalstoja ovat Kuukauden kuva, Sulkia ja suomuja sekä Erätarinat. Suurimmat saaliit esitellään kymppikerhoissa.

Katso paras Metsästys & Kalastus -tarjous ja tilaa nyt.

Vene

Vene-lehti on veneellä liikkuvan hyötylehti, joka tarjoaa hyötyä ja elämyksiä kaikille veneilijöille. Tämä lehti auttaa niin moottori- ja purjeveneilijöitä kuin melojia, surffaajia, suppailijoitakin saamaan enemmän iloa ja hyötyä harrastuksestaan joka kuukausi.

Katso paras Vene-lehden tarjous ja tilaa nyt.

Kotiliesi Käsityö

Kotiliesi Käsityö on kenties Suomen monipuolisin käsityölehti, sillä se sopii kaikenikäisille ja -kokoisille kädentaitajille. Tämä lehti inspiroi ja auttaa eri tasoisia harrastajia löytämään hyviä ohjeita ja kehittämään taitojaan. Lehden jokainen numero tarjoaa kymmeniä ompelu- ja neulemalleja naisille, miehille, lapsille ja kotiin.

Katso paras Kotiliesi Käsityö -tarjous ja tilaa nyt.

Erä

Erä kertoo parhaat pyyntitavat, hyvät kohteet ja toimivimmat välineet kaikkiin eräharrasteisiin. Metsästäjä saa apua oikean aseen hankintaan ja hyviä vinkkejä ajankohtaisten riistalajien metsästykseen. Se tarjoaa myös suomalaisten retkeilijöiden kokemukseen perustuvaa retkikohde- ja välinetietoa.

Katso paras Erä-lehden tarjous ja tilaa nyt.

Kippari

Kippari on moottoriveneilyn paras asiantuntija, joka kertoo kaiken tietämisen arvoisen moottoriveneistä, venetarvikkeista ja varusteista. Lehti testaa, vertailee ja arvioi uudet ja käyteyt veneet, sekä tarjoaa parhaat vinkkinsä veneiden huoltoon ja kunnostukseen.

Katso paras Kippari-tarjous ja tilaa nyt.

TM Rakennusmaailma

TM Rakennusmaailma on kodin rakentamisen ja remontoinnin erikoislehti. Lehti on tarkoitettu rakentajille ja remontoijille, jotka tekevät omaa kotia, korjaavat tai ovat muuten kiinnostuneita aiheista. Lehden olennaisinta sisältöä ovat erilaiset hyötytietoa tarjovat testit ja vertailut.

Katso paras TM Rakennusmaailma -tarjous ja tilaa nyt.

Vauhdin Maailma

Vauhdin Maailma on asiansa tunteva moottoriurheilulehti, joka on vuodesta 1965 lähtien raportoinut varikolta rallissa, formuloissa, endurokisoissa, rallisprintissä, kilpaveneilyssä, driftingissä ja monissa, monissa muissa lajeissa.

Katso paras Vauhdin Maailma -tarjous ja tilaa nyt.

Erikoislehdet

Otavamedian julkaisemia erikoislehtiä ovat muun muassa Kanava, Parnasso ja Koululainen.

Näiden lehtien lisäksi Otavamedia julkaisee muutamia erikoislehtiä:

Koululainen

Koululainen on alakouluikäisille lapsille tarkoitettu, kuukausittain ilmestyvä lehti, joka sisältää mielenkiintoisia tarinoita, jännittävää tiedettä, hyviä roolimalleja ja idoleita sekä runsaasti puuhasteltavaa, kuten tietovisoja, ristikkoja ja testejä. Jokaisessa numerossa myös kaivattuja julisteita.

Katso paras Koululainen-tarjous ja tilaa nyt.

Kanava

Kanava on pinnallisen mediamaailman vastavoima, jossa alojensa kärkinimet kirjoittavat syvällisesti, mutta yleistajuisesti yhteiskunnan, politiikan, talouden ja kulttuurin kysymyksistä. Sen tehtävä on tarjota punnittuja puheenvuoroja, joiden kirjoittamiseen ja lukemiseen käytetään reilusti aikaa.

Katso paras Kanava-lehden tarjous ja tilaa nyt.

Parnasso

Parnasso on ajaton ja ajankohtainen kirjallisuuslehti intohimoiselle kirjallisuuden harrastajalle. Tämä lehti kertoo, mikä klassikoissa on tuoretta ja mikä uutuuksissa kestävää. Lehden pohditut, pintakuohun alle tunkeutuvat artikkelit saavat lukijan tuntemaan, että Parnasso arvostaa hänen ajattelukykyään.

Katso paras Parnasso-tarjous ja tilaa nyt.

Seura SuperRistikot

Seura SuperRistikot on ehkä Suomen monipuolisin ristikkolehti. Se tarjoaa monipuolisen tehtäväkirjon ja runsaasti voitettavia palkintoja: rahaa ja lehtipalkintoja. Jokaisessa lehden numerossa on n. 40 ratkaistavaa tehtävää: perinteisiä sana- ja kuvaristikoita, japanilaisia ristikoita, kryptoja, piilosanoja, tavuristikoita, sudokuja ja tietovisoja.

Katso paras Seura SuperRistikot -tarjous ja tilaa nyt.

Otavamedian tilaajalahjat ja lahjaedut

Tilaa-lehti.fi:n missio on tarjota Otavamedian lehtien lukijoille paitsi parhaat lehtitarjoukset ja edulliset hinnat, myös arvokkaimmat lehtitilausten tilaajalahjat.

Otavamedian lehtien tilaajalahjat vaihtelevat ja ne voivat olla mitä tahansa kuluttajaelektroniikasta Muumi-mukeihin, sekä harrastelehdissä tietysti kyseiseen aktiviteettiin liittyviä tilaajalahjoja.

Joskus Otavamedian-lehtitarjousten tilaajalahja tai etulahja on ylimääräinen lahjalehti. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa lehti edulliseen hintaan ja usein myös tilaajalahjan kanssa!

Otavamedian asiakaspalvelu, yhteystiedot ja tilauksen peruutus

Otavamedian lehtiä koskeva palaute, sekä voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukein lehden peruutukset, laskuihin/laskutukseen liittyvät asiat sekä osoiteeenmuutokset, tulee hoitaa Otavamedian asiakaspalvelun kautta.

Otavamedian asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puhelinnumero: 09-156665
Sähköposti: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on Otavamedia-tili?

Otavamedia-tili on tili, jonka tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita omalla käyttäjätunnuksillasi, sekä tarkastella omia yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi-sivustollla.

Tilaajana voit kirjautua Otavamedia-tilillesi löytääksesi omat tilaukset ja digilehdet.

Otavamedia