Otavamedia

Näytetään tulokset 1–16 / 20

Otavamedia yrityksenä

Otavamedia Oy on vuonna 1934 perustettu suomalainen mediayhtiö, joka palvelee kuluttajia kiinnostavilla ja palvelevilla sisällöillä kaikissa muodoissaan. Otavamedia kustantaa Suomessa 22:ta yleisöaikakauslehteä ja yli 15:ttä verkkopalvelua.

Otavamedian lehdet ja lehtitarjoukset

Otavamedian monikanavaisiin lehtiin lukeutuvat esimerkiksi Seura, Kotiliesi, Koululainen, Anna, Suomen Kuvalehti ja Tekniikan Maailma.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja lehtitilausten jälleenmyyjien kanssa tuodaksemme parhaat Otavamedian lehtitarjoukset kaikkien saataville. Perinteisesti tilauksen voi tehdä myös Otavamedia kaupassa.

Kauttamme löydät edullisimmat hinnat ja tarjoukset myös sellaisiin lehtiin kuin Metsästys & Kalastus, Maalla, Vene, Erä ja Kotiliesi Käsityö.

Voit tutustua Otavamedian lehtitarjouksiimme kaikessa rauhassa sivuillamme (emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia).

Digilehtien ja muun maksullisen sisällön tilaukseen tarvitset voimassa olevan tilauksen.

Otavamedian tilaajalahjat

Tilaa-lehti.fi:n missio on tarjota Otavamedian lehtien lukijoille paitsi parhaat lehtitarjoukset ja edulliset hinnat, myös arvokkaimmat lehtitilausten tilaajalahjat.

Otavamedian lehtien tilaajalahjat vaihtelevat ja ne voivat olla mitä tahansa kuluttajaelektroniikasta Muumi-mukeihin, sekä harrastelehdissä tietysti kyseiseen aktiviteettiin liittyviä tilaajalahjoja.

Joskus Otavamedian-lehtitarjousten tilaajalahja tai etulahja on ylimääräinen lahjalehti. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa lehti edulliseen hintaan ja usein myös tilaajalahjan kanssa!

Mikä on Otavamedia-tili?

Otavamedia-tili on tili, jonka tunnuksilla voit käyttää kaikkia Otavamedian digipalveluita omalla käyttäjätunnuksillasi, sekä tarkastella omia yhteys- ja tilaustietojasi Otavamedia.fi-sivustollla.

Tilaajana voit kirjautua Otavamedia-tilillesi löytääksesi omat tilaukset ja digilehdet.

Otavamedian asiakaspalvelu, yhteystiedot ja tilauksen peruutus

Otavamedian lehtiä koskeva palaute, sekä voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukein lehden peruutukset, laskuihin/laskutukseen liittyvät asiat sekä osoiteeenmuutokset, tulee hoitaa Otavamedian asiakaspalvelun kautta.

Otavamedian asiakaspalvelun yhteystiedot:

Puhelinnumero: 09-156665
Sähköposti: asiakaspalvelu@otavamedia.fi

Otavamedia