Ålands Sjöfart: tarjous & tilaus

59,00 

Ålands Sjöfart on lehti, joka kertoo ihmisistä ja laivoista, jotka yhdessä tekevät Itämerestä yhden maailman vilkkaimmista kauppa-alueista.

Lehden mukana tapaat mielenkiintoisia arjen sankareita ja merenkulkijoita, sekä luet Ahvenanmaan visioista, uudisrakennuksista, muistoista ja tulevaisuudesta.

Ahvenanmaa ja merenkulku ovat kulkeneet käsi kädessä satoja vuosia. Samoin tekee Ålands Sjöfart, joka on tulevaisuuteen katsova, arvioiva ja analysoiva merenkulkulehti.

Lehti on ruotsinkielinen ja ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Katso paras Ålands Sjöfart -tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi nyt kampanjahintaan!

 

59,00 €4 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 379f1cc76c79 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Ålands Sjöfart-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Ålands Sjöfart - Lehti merenkulusta

Ålands Sjöfart on arvostettu ruotsinkielinen aikakauslehti, joka on keskittynyt merenkulkuun ja siihen liittyviin aiheisiin. Lehti perustettiin vuonna 1939 ja sitä julkaisee Förbundet för Ålands Sjöfart rf.

Ålands Sjöfart tarjoaa kattavaa sisältöä, joka käsittelee laajasti merenkulkualan uutisia, yrityksiä, ihmisiä ja tapahtumia sekä kansainvälisesti että erityisesti Ahvenanmaan näkökulmasta.

Sisältö

Lehti kattaa monipuolisesti merenkulkuun liittyviä aiheita, kuten:

  • Ajankohtaiset uutiset ja analyysit: Lehti raportoi tuoreimmat uutiset merenkulkualalta ja tarjoaa syvällisiä analyysejä alan kehityksestä ja trendeistä.
  • Yritysesittelyt ja haastattelut: Artikkelit keskittyvät merenkulkualan yrityksiin ja niissä työskenteleviin ihmisiin, tarjoten lukijoille näkökulmia alan toimijoiden arkeen ja haasteisiin.
  • Tapahtumat: Lehti kattaa myös merkittäviä merenkulkuun liittyviä tapahtumia, kuten Sjöfartens Dag, joka kokoaa yhteen alan ammattilaiset ja harrastajat.

Tilausvaihtoehdot

Ålands Sjöfart on tilattavissa printti- ja digilehtenä. Voit tilata tämän lehden Tilaa-lehti.fi-sivuston kautta 12 kk tilauksella, joka sisältää kaikki vuoden aikana ilmestyvää neljä numeroa.

Tapahtumat ja erikoisjulkaisut

Ålands Sjöfart järjestää ja raportoi useista merkittävistä tapahtumista, kuten Maritime Day Åland, joka on vuosittainen tapahtuma Maarianhaminassa. Tämä tapahtuma kokoaa yhteen merenkulkualan ammattilaiset, tarjoaen seminaareja, näyttelyitä ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Digitaalinen saatavuus

Lehdestä on saatavilla myös digitaalinen versio, joka mahdollistaa lehden lukemisen missä ja milloin tahansa.

Digilehti tarjoaa samat korkeat laatustandardit kuin printtiversio, ja se on saatavilla useilla eri alustoilla, kuten App Storessa ja Google Playssa.

Lisätietoa ja mahdollisuuden tutustua lehtiin verkossa löytyy Ålands Sjöfart -lehden virallisilta sivuilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ålands Sjöfart”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija