Aikakauslehdet

Näytetään tulokset 1–16 / 299

Aikakauslehti on painettu tai digitaalinen julkaisu, joka ilmestyy säännöllisesti ja tarjoaa lukijoilleen mielenkiintoista sisältöä monista aihealueista, kuten uutisista, viihteestä, tieteestä ja harrastuksista. Aikakauslehdet tarjoavat paitsi viihdettä ja tietoa, myös näkökulmia, inspiraatiota ja ajattelemisen aiheita.

Lukemalla aikakauslehtiä säännöllisesti, pysyt ajan tasalla sinua kiinnostavista aiheista ja kehität samalla ymmärrystäsi ympäröivästä maailmasta. Tilaamalla aikakauslehdet kätevästi kotiisi, voit nauttia lempilehtiesi lukemisesta juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, eikä sinun tarvitse huolehtia irtonumeroiden ostamisesta.

Miksi kannattaa ryhtyä aikakauslehden tilaajaksi?

Tilaajana saat lehdet aina edullisemmin – lehtien numerokohtainen hinta on lähes aina halvempi kuin irtonumerona ostettuna. Lehti toimitetaan suoraan postilaatikkoosi tai -luukkuusi jo ilmestymispäivänä, usein ennen kuin ne ilmestyvät lehtipisteiden lehtihyllyille. Lisäksi kauttamme saat runsaasti eksklusiivisia lehtitarjouksia ja upeita tilaajalahjoja, joita et löydä muualta.

Astu siis sisään aikakauslehtien maailmaan ja tilaa lehdet edullisesti kotiisi!

Mikä on aikakauslehti?

Wikipedian mukaan aikakauslehti on tilattava, irtonumerona ostettava tai jäsenyyden tai asiakkuuden perusteella vastaanotettava julkaisu, joka ilmestyy säännöllisesti vähintään kerran vuodessa. Tilastokeskuksen määritelmän mukaan aikakauslehti ilmestyy vähintään neljä kertaa vuodessa.

Aikakauslehden ilmestymistiheys on harvempi kuin sanomalehdellä, ja toisin kuin sanomalehdellä, uutiset eivät ole sen oleellisinta sisältöä.

Aikakauslehdessä on tyypillisesti useiden sivujen ja aukeamien laajuisia, usein suurikokoisilla valokuvilla kuvitettuja artikkeleja ajankohtaisista aiheista.

Aikakauslehti voi olla kooltaan, muodoltaan ja painopaperiltaan millainen tahansa, tai digitaalinen julkaisu. Lehdestä voi olla saatavissa verkkoversio, joka on kokonaan tai osittain maksumuurin takana.

Aikakausmedian mukaan aikakauslehden jokaisessa numerossa on useita artikkeleja tai toimituksellista aineistoa. Aikakauslehti on kaikkien tilattavissa tai laajalti saatavissa, eikä sisällä pääasiassa liikealan tiedonantoja, hinnastoja, ilmoituksia tai mainontaa.

Tutustu laajaan aikakauslehtivalikoimaamme

Haluatko uppoutua syvällisiin artikkeleihin, jotka avaavat ovia uusiin maailmoihin ja ajatuksiin?

Etsitkö viihdyttävää lukemista, joka saa sinut rentoutumaan ja nauramaan?

Oletko jonkin harrasteen intohimoinen harrastaja, joka haluaa pysyä ajan tasalla alan uusimmista trendeistä?

Jos vastasit yhteen tai useampaan kysymykseen "kyllä", aikakauslehden tilaus voi olla juuri sinun juttusi!

Meiltä Tilaa-lehti.fi:ssä löydät valtavan, lähes 300 tuotteen valikoiman erilaisia aikakauslehtiä. Lehtitarjouksemme kattavat Suomen suosituimmat lehdet kaikilta maan johtavilta aikakauslehtikustantajilta ja tarjousvälittäjiltä.

Lehtivalikoimastamme löydät kaikki julkaisut kansainvälisistä uutislehdistä kotimaisiin erikoislehtiin, joiden aihealueet ulottuvat viihteestä tieteeseen, urheilusta ruoanlaittoon ja autoista eläimiin.

Tarkoituksemme on tarjota jokaiselle jotakin, olitpa kiinnostunut sitten muodista, tekniikasta, eräilystä tai vaikkapa valokuvauksesta, voit olla varma, että löydät itsellesi sopivan lehden valikoimastamme.

Ja mikä parasta, valikoimamme kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Olemme tarjonneet netin parhaita lehtitarjouksia kuluttajille jo liki 15 vuoden ajan, ja tiedämme, että aikakauslehdet tulevat ja menevät.

Digitaalisen aikakauden myötä monet lehdet ovat lopettaneet tai siirtyneet verkkoon, mutta myös uusia painettuja aikakauslehtiä tulee markkinoille säännöllisesti.

Yksi esimerkki niistä ovat erilaiset tehtävä- ja ristikkolehdet, jotka tarjoavat erilaisia aivopähkinöitä perinteisistä ristikoista, tavuristikoihin, sanahakuihin, kryptoihin, sudokuihin ja muihin visaisiin pulmiin.

Joten ole hyvä ja tutustu valikoimaamme. Teemme parhaamme, jotta löydät suosikkilehtesi kauttamme aina edullisimmalla!

Säästä rahaa lehtitilauksissasi

Me Tilaa-lehti.fi:ssä tiedämme, että hyvä lukeminen ei saa olla liian kallis nautinto.

Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle suosikkilehtesi parhaat tarjoukset Suomen johtavilta lehtikustantamoilta ja lehtitarjousten välittäjiltä.

Tavoitteenamme on, että jokaisella olisi mahdollisuus nauttia laadukkaasta lukemisesta ilman, että se tekee liian suurta lovea lompakkoon.

Tilaamalla lehden kotiisi tai työpaikallesi voit säästää huomattavasti verrattuna yksittäisten irtonumeroiden ostamiseen kioskilta tai lehtipisteistä.

Kauttamme löydät tarjoukset sekä määräaikaisiin että jatkuviin kestotilauksiin, jotka ovat yleensä hieman määräaikaistilauksia edullisempia.

Lehtitarjouksistamme löydät varmasti itsellesi sopivimman ja kustannustehokkaimman tavan nauttia suosikkilehdistäsi.

Eikä siinä vielä kaikki – usein lehtitarjouksiimme sisältyy arvokas, hyödyllinen tai käytännöllinen, lehden aihealueeseen liittyvä tilaajalahja, joka voi olla melkein mitä tahansa maan ja taivaan väliltä: vaatteet, kellot, korut, muumimukit, keittiöveitset, puukot, verenpainemittarit, sääasemat tai ilmaiset lisänumerot ovat vain esimerkkejä mahdollisista tilaajalahjoista, jonka voit saada kaupan päälle tilatessasi lehden kauttamme.

Tilaa aikakauslehdet helposti ja nopeasti vain parilla klikkauksella

Meille Tilaa-lehti.fi:ssä on tärkeää, että lehtitilauksen tekeminen on sinulle mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta. Siksi pyrimme tekemään sopivan lehtitarjouksen löytämisestä ja lehden tilaamisesta helppoa, nopeaa ja turvallista.

Tilausprosessimme on yksinkertainen ja selkeä. Valitse vain haluamasi lehti, klikkaa tarjousta ja ohjaamme sinut kustantajan tai tarjousvälittäjän sivuille.

Täytä tilauslomakkeelle nimesi, osoitteesi ja muut yhteystietosi, ja lähetä tilaus. Vain muutamalla klikkauksella olet jo matkalla kohti rentouttavia lukuelämyksiä.

Tilauksen maksutapa riippuu siitä tilataanko lehti suoraan kustantajalta vai ns. tarjousvälittäjältä, mutta suurimmassa osassa tapauksista lehtitilaus maksetaan joko heti verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla, tai lehden ensimmäisen numeron mukana toimitettavalla laskulla. Ulkomaisten lehtien kohdalla käytössä on turvalliset Stripe-luottokorttimaksut.

Kun olet tehnyt tilauksen, saat vahvistuksen sähköpostiisi ja voit jäädä rauhassa odottelemaan ensimmäistä numeroa saapuvaksi. Suomalaisten lehtien kohdalla tilaus alkaa tyypillisesti jo seuraavasta numerosta. Ulkomaisilla lehdillä ensimmäisen numeron toimitusaika voi olla selvästi pidempi, mutta älä huoli: kun tilaus alkaa pyörimään, saat lehden kotiisi jo ilmestymispäivänä.

Asiakaspalvelu pelaa

Haluamme, että kokemuksesi kanssamme on aina miellyttävä ja ongelmaton. Siksi olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakaslähtöistä, ystävällistä ja tehokasta palvelua joka kerta, kun asioit kanssamme.

Olitpa sitten tekemässä ensimmäistä lehtitilaustasi tai pitkäaikainen asiakkaamme, pyrimme aina vastaamaan tilauksia koskeviin kysymyksiisi ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat mahdollisimman nopeasti.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu@tilaa-lehti.fi.

Huomaathan, että välitämme vain parhaita lehtitarjouksia kuluttajille. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien lehtien sisältöä koskeva palaute, tilausmuutokset, osoitteenmuutokset ja peruutukset, tulee aina osoittaa lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mikä on aikakauslehti?

Aikakauslehti on tilattava, irtonumerona ostettava tai asiakkuuden tai jäsenyyden perusteella vastaanotettava, säännöllisesti ilmestyvä julkaisu, joka on tilattavissa tai laajalti saatavissa. Aikakauslehti tarjoaa artikkeleja ja toimituksellista sisältöä, eikä sen pääasiallinen sisältö koostu uutisista tai mainoksista.

Miten aikakauslehti eroaa sanomalehdestä?

Sanomalehti ilmestyy usein päivittäin tai viikoittain, kun taas aikakauslehti ilmestyy yleensä kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain. Sanomalehdet keskittyvät yleensä ajankohtaisasioihin ja uutisiin, kun taas aikakauslehdet tarjoavat syvällisempää sisältöä tietyistä aiheista.

Aikakauslehdet painetaan korkealaatuisemmalle paperille, ja ne sisältävät usein enemmän valokuvia ja grafiikkaa kuin sanomalehdet. Lisäksi aikakauslehtien taitto on monipuolisempaa ja värikkäämpää.

Mikä on Suomen luetuin aikakauslehti?

Kansallisen Mediatutkimuksen (KMT 2022, painettu+digi) mukaan Suomen luetuimmat aikakauslehdet ovat Yhteishyvä (2,2 miljoonaa lukijaa) ja Pirkka (1,7 miljoonaa lukijaa).

Jos huomiotta jätetään asiakkuuksiin perustuvat lehdet, Suomen luetuimmat aikakauslehdet ovat Me Naiset (1,3 miljoonaa), Seiska (1,2 miljoonaa) ja Talouselämä (587 000).

Mitä aikakauslehtiä on olemassa?

Laajan listan Suomessa ilmestyvistä aikakauslehdistä löydät Wikipedian sivulta "Luettelo suomalaisista aikakauslehdistä".

Mistä voi ostaa aikakauslehtiä?

Aikakauslehtiä voi tilata tai ostaa irtonumerona marketeista, kioskeilta ja lehtipisteistä. Joitakin aikakauslehtiä jaetaan ilmaiseksi esimerkiksi tapahtumissa. Osa aikakauslehdistä ilmestyy myös verkossa ilmaisena tai maksullisena versiona.

Missä Lehtipisteen myyntipisteitä on?

Lehtipiste on koko Suomen kattava jakelu- ja markkinointiyhtiö, jonka jakeluun kuuluu noin 1 200 aikakauslehteä ja 200 sanomalehteä. Lehtipisteellä on noin 4 200 myyntipistettä päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa, kioskeilla, huoltoasemilla ja erikoiskaupoissa.

Mitkä ovat Suomen suurimmat aikakauslehtikustantajat?

Suomen suurimmat aikakauslehtikustantajat ovat Sanoma, Otavamedia ja A-lehdet, joiden lehdet kattavat laajasti eri teemoja monipuolisille yleisöilleen.

Miten voin muuttaa lehtitilauksen toimitusosoitteen?

Postin ja Maistraatin muuttoilmoitus ei kata sanomalehtien ja aikakauslehtien tilauksia, vaan sinun on tehtävä muuttoilmoitus suoraan kustantajalle, joka vastaa lehden jakelusta. Ainakin osalle kustantajista vakituiset osoitteenmuutokset päivittyvät noin kerran viikossa.

Mitä teen, jos en saa aikakauslehteäni?

Jos lehti jää tulematta tai se on vahingoittunut, ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Miten voin perua aikakauslehden tilauksen?

Peruaksesi voimassa olevan lehtitilauksen, ota yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Löydät kustantajan yhteystiedot viimeisimmän numeron takakannesta tai ensimmäiseltä sisäsivulta. Ellei sinulla ole vanhoja numeroja tallessa, voit tehdä Google-haun "lehden nimi + kustantaja" tai "lehden nimi + asiakaspalvelu".

Aikakauslehdet edullisesti netistä Tilaa-lehti.fi:stä.