Alma Talent

Näytetään kaikki 8 tulosta

Alma Talent on Alma Median tytäryhtiö, joka kustantaa ja julkaisee ammatti- ja talousaikakauslehtiä sekä kirjoja. Lisäksi yritys tarjoaa eri alojen ammattilaisille ja yrityksille osaamisen kehittämistä tukevia ja liiketoimintaa kasvattavia palveluja. Alma Talent syntyi vuonna 2016, kun Alma Media ja Talentum yhdistyivät. Vuonna 2020 Alma Talentin julkaisut tavoittivat noin 1,4 miljoonaa lukijaa viikossa.

Alma Talent keskittyy digitaalisiin data-, sisältö- ja markkinapaikkapalveluihin. Yhtiön tavoitteena on vauhdittaa yritysten kasvua sekä auttaa yrityksiä noudattamaan velvoitteita liiketoiminnalle merkityksellisellä tiedolla.

Alma Talentin lehtiä ovat mm. Talouselämä, Kauppalehti sekä Tekniikka&Talous

Alma Talentin lehdet

Alma Talentin mediat (Alman Businessmediat) tavoittavat valtaosan suomalaisista päättäjistä ja päätöksentekoon osallistuvista henkilöistä heille luontevimmassa mediaympäristössä.

Alma Businessmediat tavoittavat viikoittain 1 350 000 kontaktia printissä ja verkossa. Painetuilla lehdillä on 415 000 lukijaa, jotka edustavat suomalaisia ylempiä toimihenkilöitä, asiantuntijoita, päättäjiä ja yrittäjiä.

Alma Talentin brändit voidaan luokitella taloutta ja työelämää käsitteleviin lehtiin sekä teknologia- ja asiantuntijamedioihin:

Talous- ja työelämälehdet

Kauppalehti

Kauppalehti on digiajan monikanavainen talouden ilmiöiden ja rahamarkkinoiden selittäjä, joka tarjoaa tärkeimmät ajankohtaiset talousuutiset, pörssikursst ja sijoittajapalvelut.

Kauppalehti ilmestyy 5 kertaa viikossa ja tavoittaa 111 000 lukijaa.

Tilaa Kauppalehti tästä.

Talouselämä

Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talouden viikkolehti Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen.

Talouselämän selvitykset ja tutkimukset tarjoavat lukijoille ainutlaatuista tietoa suomalaisista yrityksistä ja yhteiskunnasta. Lehti antaa avaimet työssä menestymiseen ja työelämän ilmiöiden ymmärtämiseen.

Tilaa Talouselämä tästä.

Arvopaperi

Arvopaperi on Suomen ainoa sijoittamisen monikanavainen erikoismedia. Tuoteperheeseen kuuluu 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti, verkkopalvelu ja sijoittajatapahtumat.

Arvopaperi tarjoaa riippumatonta tietoa, ideoita ja virikkeitä sijoittamiseen. Lehti kertoo, mistä sijoitusmaailmassa puhutaan ja missä raha liikkuu.

Tilaa Arvopaperi tästä.

Kauppalehti Fakta

Kauppalehti Fakta on johtamisen ja työelämän erikoislehti, joka on suunnattu yritysten johdon edustajille, esimiestyössä oleville tai esimiehiksi aikoville sekä itsensä johtamisesta kiinnostuneille asiantuntijoille.

11 kertaa vuodessa ilmestyvä Kauppalehti Fakta jaetaan kaikille Kauppalehden tilaajille.

Tilaa Kauppalehti Fakta tästä.

Kauppalehti Optio

Kauppalehti Optio on näyttävä talouden aikakauslehti, joka käsittelee liiketoiminnan ja talouden tapahtumia sekä pureutuu organisaatioiden kehittymiseen ja työhyvinvointiin.

Kuukausittain ilmestyvä Kauppalehti Optio tarjoaa myös nautintoja muodin, ruoan, viinin, matkustamisen ja kirjallisuuden parissa.

Uusi Suomi

Uusi Suomi on yhteiskunnallisten ja poliittisten uutisten ja puheenaiheiden media, joka raportoi politiikan tärkeimmät uutiset ja tapahtumat. Lehti auttaa ymmärtämään asiat uutisten taustalla ja haastaa lukijat laadukkaaseen keskusteluun menestyvän Suomen eduksi.

Teknologialehdet

Mediuutiset

Mediuutiset on sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaislehti lääkäreille sekä lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä.

Mediuutiset kertoo terveydenhuollon tärkeimmät uutiset ja ilmiöt luotettavasti sekä tarjoaa avaimia työssä menestymiseen. Lehden teemasivut pureutuvat eri terapia-alueisiin.

Tilaa Mediuutiset tästä.

Mikrobitti

Mikrobitti on tietotekniikan erikoislehti, joka tarjoaa lukijoilleen syvällistä tietoa laitteista, palveluista ja ilmiöistä.

Suomen suurin tietoteknisen alan lehti testaa ja vertailee kiinnostavimmat tuotteet, kerto ouusimmista innovaatioista ja seuraa alan palveluja. Mikrobitti on käyttäjän käsikirja digitaalisessa maailmassa, jonka avulla pysyt nopeasti kehittyvän tekniikan aallonharjalla hyvin informoituna.

Tilaa Mikrobitti tästä.

Tekniikka&Talous

Tekniikka&Talous on Suomen johtava innovaatiomedia, joka tavoittaa tekniikan ammattilaiset ja teknologian mahdollisuuksista kiinnostuneet päättäjät ja asiantuntijat.

Tekniikka&Talous tarjoaa oivalluksia ja hyötytietoa teknologiasta ja sen vaikutuksista, teollisuuden toiminnasta, tutkimuksen ja tuotekehityksen uusimmista trendeistä ja suomalaisista menestystarinoista.

Tilaa Tekniikka&Talous tästä.

Tivi

Tivi on ainoa tietotekniikan ammattilaismedia, joka tarjoaa lukijoille tietoa uusista teknologioista, menestystarinoista sekä tietotekniikkayritysten strategioista ja tulevaisuudesta.

Kerran kuussa ilmestyvä Tivi on sillanrakentaja tietotekniikan ja liiketoiminnan välillä.

Asiakaspalvelun yhteystiedot ja tilauksen peruutus

Pääkonttori:

Alma Media Oyj
Alma-talo
Alvar Aallon katu 3 C
00100 Helsinki

Postiosoite:

PL 140
00101 Helsinki

Sähköposti: etunimi.sukunimi@almamedia.fi

Alma Talent

Alvar Aallon katu 3 C
00100 Helsinki

Postiosoite

PL 189 (toimitus) / PL 830 (hallinto)
00101 Helsinki

Huom! Osoitteenmuutokset, tilauksen peruutukset ja lukijapalautteet kannattaa osoittaa suoraan kyseiseen mediaan tai verkkopalveluun asian käsittelyn nopeuttamiseksi.

Yhteystiedot:

Alma Talent lehdet