Mediuutiset: tarjous & tilaus

118,00 240,00 

Mediuutiset on vuonna 1998 perustettu sitoutumaton terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedia lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä.

Mediuutiset antaa avaimia työssä menestymiseen: se kertoo terveydenhuollon uutiset ja ilmiöt monipuolisesti ja luotettavasti, ja teemasivut pureutuvat eri terapia-alueisiin.

Katso Mediuutiset-tarjous ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

118,00 €17 numeroaTilaa tästä »
240,00 €35 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Mediuutiset-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Mediuutiset lehti

Mediuutiset-lehti

Mediuutiset on vuonna 1998 perustettu sitoutumaton terveydenhuollon uutislehti, joka on suunnattu erityisesti lääkäreille, lääkealan ammattilaisille ja päättäjille sekä julkisessa terveydenhuollossa että yrityksissä. Vuonna 2022 lehti ilmestyy 43 kertaa.

Lehden konsepti syntyi vuonna 1994, jolloin Dagens Medic -lehti perustettiin Ruotsissa. Nykyisin Medicine Today Internationaliin kuuluvat myös sisarlehdet Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Mediuutiset-lehden omistivat puoliksi Medicine Today International (Bonnier) ja Talentum, kunnes se myytiin Alma Medialle kesäkuussa 2017.

Mediuutisten yksilöllisissä ja räätälöidyissä "Meditapahtumissa" kohtaavat yleis- ja erikoislääkärit, lääkealan ammattilaiset sekä terveydenhuollon päättäjät.

Päätoimittajat:

  • Pentti Kiiski (1998–2003)
  • Olli-Pekka Tiainen (2003–2005)
  • Elina Yrjölä (2006–2009)
  • Kimmo Seppälä (2009–2011)
  • Kati Haapakoski (2011–2015)
  • Anna Niemelä (2016–2019)
  • Anne Lahnajärvi (2019–)

Mediuutiset-lehden sisältö

Mediuutiset on Suomen ainoa sitoutumaton terveydenhuollon uutismedia, joka antaa avaimia työssä menestymiseen.

Lehti kertoo terveydenhuollon uutiset ja ilmiöt monipuolisesti ja luotettavasti. Teemasivut pureutuvat eri terapia-alueisiin.

Mediuutisten aihe-alueita ovat muiden muassa lääkkeet, työelämä, diagnostiikka, koronavirus, rokotteet, liikunta, ylipaino, sote, erikoissairaanhoito, potilasturvallisuus, terveyspolitiikka, terveystalous sekä terveysteknologia.

Vuoden kohokohta on Mediuutisten toimituksen keräämä 100 vaikuttajaa -listaus, jossa esitellään 100 terveydenhuoltoon vaikuttanutta ja sen toimintaa eteenpäin vienyttä henkilöä.

Mediuutiset-tarjous ja tilaus

Työskentelemme yhteistyössä Suomen johtavien kustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Mediuutiset-tarjoukset kaikkien saataville mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa Mediuutiset edullisesti kotiin kannettuna, tai anna lehden tilaus lahjaksi.

Voit tilata Mediuutiset kauttamme määräaikaisena tai jatkuvana tilauksena. Jatkuva tilaus uusitaan automaattisesti voimassa olevan hinnaston mukaan.

Uusin numero ja ilmestymispäivät

Uusimman lehden ja koko vuoden ilmestymispäivät ja teemat löydät Alma Median sivuilta (ks. linkki julkaisuaikatauluun sivun oikeassa reunassa).

Yhteystiedot, osoitteenmuutos ja peruutus

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee aina hoitaa Alma Median asiakaspalvelun kautta, kiitos! Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot täältä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mediuutiset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija