Kauppalehti Fakta: tarjous & tilaus

97,00 189,00 

Fakta-lehti on johtamisen, esimiestyön ja organisaatioiden kehittämisen ainoa ammattilehti Suomessa.

Fakta pitää suomalaiset päättäjät ajan tasalle sekä itsensä että työyhteisönsä kehittämisessä. Se puhuttelee kaikkia organisaatiotasoja esimiehistä ylimpään johtoon, mutta myös yrittäjiä ja julkisen sektorin vastuunkantajia.

Fakta on hyvän johtamisen äänenkannattaja, jonka tärkeimpiä aihealueita ovat henkilöstön ja organisaation kehittäminen, strateginen ja muutoksen johtaminen, yrittäjyys ja esimiestyö.

Joka numerossa kiinnostavien ihmisten tarinoita heidän johtamiskokemuksistaan sekä käytännön neuvoja ja vinkkejä parempaan johtamiseen.

Tutustu tarjouksiimme ja tilaa uudistunut Fakta-lehti – se tekee sinusta paremman johtajan!

97,00 €5 numeroaTilaa tästä »
189,00 €11 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kauppalehti Fakta-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kauppalehti Fakta tilaus

Kauppalehti Fakta tilaus

Kauppalehti Fakta -lehti

Kauppalehti Fakta (tai vain Fakta) on maaliskuusta 1981 ilmestynyt suomalainen yrityselämää ja johtamista käsittelevä aikakauslehti. Lehteä ovat julkaisseet A-lehdet, Talentum ja nykyisin Alma Media, johon Talentum sulautui 2016.

Fakta-lehden perustivat vuonna 1980 Kustannusosakeyhtiö Apulehti ja ruotsalainen Affärsförlaget AB. Lehden ideana oli "liike- ja tuotantoelämän seuraaminen suomalaisen päättäjän näkökulmasta".

Kauppalehti Fakta on lehti paremman työelämän puolesta. Johtamisen ja työelämän erikoislehtenä se tarjoaa kiinnostavia sisältöjä sekä ylimmän johdon edustajille että muilla esihenkilötyötä tekeville.

Vuoden 2020 alusta Kauppalehti Fakta on jaettu kaikille Kauppalehden tilaajille. Sen painetun ja digitaalisen version lukijamäärä on 115 000 (KMT 2021).

Lehden päätoimittajia:

 • Eero Sauri (1981–1985)
 • Timo Holtari (–2006)
 • Hannu Ollikainen (2006–2007)
 • Heidi Hammarsten (2007–2013)
 • Reijo Ruokanen (–2016)
 • Emilia Kullas (2016–)

Miksi tilata Kauppalehti Fakta?

Kauppalehti Fakta, joka on ollut läsnä Suomen mediakentässä vuodesta 1981, kantaa ylpeänä pitkän ja arvostetun historian viittaa. Sen perustivat Kustannusosakeyhtiö Apulehti ja ruotsalainen Affärsförlaget AB, joilla oli selkeä visio: tarjota syvällistä sisältöä liike- ja tuotantoelämästä suomalaisen päättäjän näkökulmasta. Vuosien saatossa Fakta on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ja arvostettuna julkaisuna.

Kauppalehti Fakta erottuu markkinoilla erityisesti sen keskittymisellä johtamiseen ja työelämään. Se tarjoaa ainutlaatuisia näkökulmia ja syvällistä tietoa, joka on suunnattu niin ylimmän johdon edustajille kuin muillekin esihenkilötyötä tekeville. Tämä tekee lehdestä erinomaisen resurssin kaikille, jotka haluavat pysyä ajan tasalla liike-elämän trendeistä ja parhaista käytännöistä.

Vuodesta 2020 alkaen Kauppalehti Faktan painettu ja digitaalinen versio on ollut saatavilla kaikille Kauppalehden tilaajille, mikä laajentaa sen lukijakuntaa huomattavasti. Lukijamääräksi on ilmoitettu 115 000, mikä tekee siitä yhden Suomen luetuimmista yrityselämän lehdistä. Laaja lukijakunta todistaa lehden relevanssista ja arvostuksesta suomalaisten liiketoimintajohtajien ja asiantuntijoiden keskuudessa.

Fakta-lehti tarjoaa monipuolista ja ajankohtaista sisältöä, joka käsittelee sekä kotimaisia että kansainvälisiä aiheita liittyen johtamiseen, innovaatioihin, taloudellisiin trendeihin ja yrityskulttuuriin. Tämä tekee lehdestä korvaamattoman tietolähteen kaikille, jotka haluavat pysyä ajan hermolla ja kehittää omaa ammatillista osaamistaan.

Kauppalehti Fakta on osa Alma Median kattavaa sisältötarjontaa. Alma Media on tunnettu laadukkaista julkaisuistaan ja innovatiivisesta lähestymistavastaan mediakentässä. Fakta-lehden kuuluminen tähän ryhmään takaa sen, että lehden sisältö on paitsi asiantuntevaa, myös ajankohtaista ja hyvin tuotettua.

Kaiken kaikkiaan, Kauppalehti Fakta on välttämätön tilaus niille, jotka ovat kiinnostuneita yrityselämästä, johtamisesta ja työelämän kehityksestä. Sen rikas historia, erikoistuminen, laaja lukijakunta, sisällön monipuolisuus ja kuuluminen Alma Median portfolioon tekevät siitä korvaamattoman resurssin jokaiselle liiketoiminnan ammattilaiselle.

Kauppalehti Fakta ilmestymispäivät

Kauppalehti Fakta ilmestyy kuukausittain, 11 numeroa vuodessa. Lehden julkaisuaikataulun löydät täältä.

Ilmestymispäivät ja teemat vuonna 2024

 1. 10.1.2024 – Strategia
 2. 7.2.2024
 3. 6.3.2024
 4. 10.4.2024 – Työterveys
 5. 8.5.2024
 6. 5.6.2024 – Monimuotoisuus
 7. 7.8.2024
 8. 4.9.2024 – Rekrytointi
 9. 2.10.2024
 10. 13.11.2024
 11. 4.12.2024 – Työhyvinvointi

Ilmestymispäivät ja teemat vuonna 2023

 1. 11.1. Strategia
 2. 8.2.
 3. 8.3.
 4. 5.4. Työterveys
 5. 3.5.
 6. 7.6. Monimuotoisuus
 7. 9.8.
 8. 6.9. Rekrytointi
 9. 4.10.
 10. 1.11.
 11. 7.12.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa joko itselle tai lahjaksi

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat ja mahdollisimman edulliset Kauppalehti Fakta -tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu tarjouksiimme yllä ja tilaa lehti puolen vuoden (sis. 5 numeroa) tai koko vuoden (sis. 11 numeroa) tilausjaksolla edulliseen hintaan.

Valitse määräaikainen Kauppalehti Fakta -tilaus, jos haluat tilauksen päättyvän automaattisesti tilausjakson lopussa.

Tai valitse hieman edullisempi jatkuva kestotilaus, joka jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta.

Voit tilata Kauppalehti Faktan myös lahjaksi valitsemalla seuraavalta sivulta lahjatilauksen ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Kauppalehti Fakta -tilauksiin ei yleensä sisälly tilaajalahjaa.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Fakta-lehteä julkaisee Alma Media. Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, kuten lehden sisältöä koskeva palaute, osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee osoittaa Alma Median asiakaspalveluun, kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kauppalehti Fakta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Julkaisija

Ilmestyy

-