Härliga Hund: tarjous & tilaus

65,00 113,00 

Härliga Hund on yksi Ruotsin suurimmista ja rakastetuimmista koiralehdistä.

Lue mielenkiintoisista aktiviteeteista koiran kanssa, opi uutta ja inspiroidu lehden tarjoamista vinkeistä ja ideoista, joiden avulla teet elämästä koiran kanssa vieläkin hauskempaa.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa Härliga Hund -lehti Suomeen kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

65,00 €5 numeroaTilaa tästä »
65,00 €6 numeroaTilaa tästä »
113,00 €10 numeroaTilaa tästä »
113,00 €12 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): e91ce0e4c366 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Härliga Hund-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tilaa Härliga Hund lehti - Katso tarjous

Härliga Hund -lehti lyhyesti

Härliga Hund on ruotsalainen kuukausittain ilmestyvä koira-aiheinen aikakauslehti, joka on perustettu vuonna 2005. Lehteä julkaisee Svenska Media i Ljusdal AB ja sen päätoimittaja on Catarina Olsson-Lindh. Härliga Hund tavoittaa kuukausittain 17 100 lukijaa (Orvesto).

Härliga Hund on lehti kaikille koiria rakastaville. Se on hauska, luotettava ja hyödyllinen koiralehti jokaiselle koiranomistajalle.
Lehden sisältöä:

  • Arjen ongelmat. Kun koira vetää hihnassa, haukkuu naapureille tai jättää tänne-käskyt huomiotta, on Härliga Hund apunasi tapakoulutuksessa.
  • Osta pentu. Löydä sinulle sopivin koirarotu, ensimmäistä kertaa uudessa kodissa, näin siivoat koirakodin nopeasti - Härliga Hund tarjoaa vastauksia kaikkiin tärkeimpiin pentukysymyksiin.
  • Kuluttajareportaasit. Mikä koiranruoka on paras? Paljonko koiran trimmaus maksaa? Minkälainen koiravakuutus kannattaa ottaa? Härliga Hundin kuluttajareportaasit auttavat tekemään oikeita valintoja.

Härliga Hund ilmestyminen

Härliga Hund ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Alkamalla lehden tilaajaksi saat uunituoreen painetun Härliga Hund -numeron postilaatikkoosi neljän viikon välein - ja toimituskulut sisältyvät tietysti tarjoushintoihimme!

Härliga Hund tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Tilaa Härliga Hund - Ruotsin paras koiralehti. Härliga Hund tuo esiin suurta rakkauttamme koiria kohtaan. Se on lehti, joka sopii kaikenlaisille koiranomistajille - oletpa sitten vasta päättänyt hankkia koiran tai omistanut karvaisen kaverin jo pidempään.

Koiran kanssa eläminen on paljon enemmän kuin hihnassa kävelyä ja koiran koulutusta. Härliga Hund kertoo kaiken uuden ja tarvittavat ruoasta, ravinnosta, koiran ja ihmisen välisestä suhteesta, psykologiasta ja jopa muodista ja matkailusta – aina koirakeskeisesti. Unohtamatta myöskään lehden koskettavia tarinoita.

Tilaa-lehti.fi tekee yhteistyötä johtavien lehtitilausten jälleenmyyjien kanssa voidaksemme tarjota mahdollisuuden tilata Ruotsin paras koiralehti Härliga Hund Suomeen, tietysti kotiin kannettuna ja mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu Härliga Hund -tarjouksiimme ja tilaa Härliga Hund nyt puolen vuoden (sis. 6 numeroa) tai koko vuoden (sis. 12 numeroa) tilausjaksolla.

Kaikki Härliga Hund -tarjoukset ovat määräaikaisia, toisin sanoen tilauksesi päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa, eikä sinun tarvitse huolehtia lehtitilauksen perumisesta.

Ala Härliga Hund -lehden tilaajaksi nyt!

Asiakaspalvelu

Jos haluat peruuttaa voimassa olevan tilauksesi, ota yhteyttä Svenska Median asiakaspalveluun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Härliga Hund”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija