Kalastus-lehti: tarjous & tilaus

27,00 

Kalastus-lehti on jokaisen kalastuksen ystävän unelma. Vuonna 2004 perustettu lehti tarjoaa syvällisiä artikkeleita, käytännön vinkkejä, inspiroivia kalastusmatkakertomuksia ja herkullisia kalaruokareseptejä. Kalastus on suunnattu niin aloitteleville harrastajille kuin kokeneille kalastajille, jotka haluavat syventää tietämystään ja nauttia kalastuksesta kaikilla tasoilla.

Upeilla valokuvilla ja asiantuntija-artikkeleilla varustettu Kalastus-lehti vie sinut matkalle kalastuksen monipuoliseen maailmaan – aina ekologisista kalastustavoista ja vesistöjen suojelusta kalastusvälineiden uusimpiin trendeihin ja innovaatioihin. Tilaamalla Kalastus-lehden, saat kotiisi korkealuokkaiselle paperille painetun lehden, joka on paitsi tietopaketti, myös visuaalinen elämys.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta lukukokemuksesta! Tilaa Kalastus-lehti nyt ja liity tuhansien kalastuksen harrastajien joukkoon, jotka ovat löytäneet tästä lehdestä paitsi inspiraatiota ja tietoa, myös yhteisön, jossa kalastuksen intohimo elää ja hengittää.

27,00 €3 numeroaTilaa tästä »
27,00 €3 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 49d8f421f8cb Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Kalastus-lehti-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Kalastus on suomalainen ilmaisjakelulehti, joka on nyt myös tilattavissa. Tässä numerossa kalastettiin mahtiahventa, katsastetiin keulasähkömoottorit ja neuvottiin suurkuhajärven etsinnässä.

Kalastus-lehti lyhyesti

Kalastus on Krook-Median kustantama kalastusaiheinen aikakauslehti, joka ilmestyy kolmesti vuodessa. Lehden päätoimittaja on Antti Zetterberg. Sitä ei tule sekoittaa Kalatalouden Keskusliiton julkaisemaan Suomen Kalastuslehteen.

Vuonna 2004 perustettu Kalastus-lehti syntyi intohimoisten kalastuksen harrastajien tarpeesta tuoda uusi näkökulma Suomen kalastusmediaympäristöön. Lehden perustajat halusivat rikastuttaa kalastuskulttuuria tuoreella otteella ja syvällisillä artikkeleilla, joissa kalastusta käsitellään asiantuntevasti ja monipuolisesti.

Heti alusta alkaen on Kalastus-lehti erottunut edukseen sen ainutlaatuisella sisällöllään ja asiantuntijakirjoittajillaan. Lehden sivuilla ovat vuosien varrella kirjoittaneet Suomen tunnetuimmat kalamiehet, kuten Ari Paataja, Niko Satto ja Kari Lossi.

Lehti toimii yhteistyössä Pohjoismaiden johtavien kalastusmedioiden kanssa, mukaan lukien Tanskan suosituin kalastuslehti Fisk&Frin ja ruotsalainen Fiske-Feber. Tämä pohjoismainen yhteistyö tuo lehteen monipuolisen näkökulman kalastukseen Pohjoismaissa.

Kalastus käsittelee laaja-alaisesti kalastukseen liittyviä aiheita – alkaen eri kalalajien pyytämisestä aina ruokavinkkeihin, veneilyyn, kalastuksen eettisiin kysymyksiin ja vesistöjen suojeluun.

Lehti on tunnettu ekologisen kalastuksen, ja se on saanut useita palkintoja, kuten Suomen Haukiseuran Vuoden Haukiteko -palkinnon, tunnustuksena työstään hauen vapautuskulttuurin edistämisessä.

Kalastus-lehden edelläkävijän maine näkyy sen sitoutumisessa luoda keskustelua kalastusharrastuksen ympärille ja tukea merkittäviä hankkeita, kuten Jasper Pääkkösen kalastuskulttuuria edistävät projektit.

Lehti painetaan korkealuokkaiselle, paksulle paperille, ja sen 30 000 kappaleen panos jaetaan 200 jakelupisteen kautta ympäri Suomen.

Myös lehden tilaajakanta on vahva yli 1 000 tilaajan joukollaan, mikä on merkittävä saavutus ilmaisjakelulehdelle. Sen kautta tavoitetaan keskimäärin 100 000 kalastuksen harrastajaa, joista pääosa on 18–35-vuotiaita miehiä.

Mitä Kalastus tarjoaa?

Kalastus-lehti on omistautunut tarjoamaan lukijoilleen ainutlaatuisen ja kattavan katsauksen kalastuksen maailmaan.

  1. Syvällisiä ja tietopitoisia artikkeleja, jotka kattavat kaiken kalastukseen liittyvän uusimmista kalastustrendeistä ja -välineistä aina perinteisten kalastustapojen syvälliseen tarkasteluun. Sen artikkeleja kirjoittavat alan parhaat asiantuntijat, jotka tarjoavat lukijoille arvokasta tietoa ja uusia näkökulmia.
  2. Käytännön vinkit ja oppaat tarjoavat jotakin sekä aloittelijoille että kokeneille kalamiehille ja -naisille, ja auttavat parantamaan omia kalastustaitoja. Nämä kattavat esimerkiksi neuvot oikeanlaisen välineistön valintaan, kalastustekniikoihin sekä vinkkejä eri kalalajien pyydystämiseen.
  3. Kalastusmatkakertomukset vievät lukijat kalastusreissuille tarjoten inspiraatiota ja tietoa kalastuskohteista. Kertomuksia täydentävät upeat valokuvat.
  4. Ruokaohjeita ja herkullisia reseptejä sekä vinkkejä kalaruokien valmistukseen. Perinteisiä suomalaisia kalareseptejä ja kauden raaka-aineita.
  5. Ekologinen kalastus ja vesistöjen suojelu. Kalastus on sitoutunut edistämään ekologisesti kestäviä kalastustapoja ja vesistöjen suojelua. Artikkelit korostavat ympäristöystävällisiä käytäntöjä ja niissä keskustellaan tärkeistä aiheista, kuten vesistöjen terveydestä ja kestävästä kalakantojen hoidosta.

Nämä elementit tekevät Kalastus-lehdestä välttämättömän lukupaketin kaikille kalastuksen harrastajille.

Kenelle Kalastus-lehti on suunnattu?

Suomessa useimmilla on jonkinlainen suhde kalastukseen, sillä se on maamme suosituimpia vapaa-ajan harrastuksia. Vapaa-ajankalastus 2020 -tilaston mukaan Suomessa oli vuonna 2022 lähes 1,8 miljoonaa vapaa-ajankalastajaa.

Määrä on kasvanut yli 300 000:lla. Kalastusharrastus on yleistynyt erityisesti lasten ja nuorten sekä eläkeläisten keskuudessa.

Kalastus on suunniteltu monipuolisesti erilaisille lukijoille, jotka jakavat yhteisen intohimon kalstukseen.

  • Kalastuksen harrastajat aloittelijoista ammattilaisiin. Lehti tarjoaa arvokasta tietoa ja vinkkejä kaikille, jotka viettävät vapaa-aikaansa koukku vedessä.
  • Luonto- ja ulkoilmaihmiset löytävät lehdestä inspiraatiota ja tietoa siitä, miten kalastus voidaan yhdistää muihin ulkoilma-aktiviteetteihin.
  • Kalaruokien ystävät ja kotikokit, jotka etsivät uusia tapoja valmistaa kalaa.
  • Ympäristötietoiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneet ekologisesta kalastuksesta, vesistöjen suojelusta ja kestävästä elämäntavasta yleensä.
  • Kalastusalan ammattilaiset ja yrittäjät, jotka janoavat tietoa alan uusimmista trendeistä ja tuotteista.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kalastus-lehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija