Novita: tarjous & tilaus

14,50 25,00 

Novita Ruotsi on lehti, joka vie sinut käsityön, neulomisen ja virkkauksen inspiroivaan maailmaan. Se on suunnattu niille, jotka arvostavat käsityötä ja haluavat tuoda lisää kauneutta ja lämpöä jokapäiväiseen elämään.

Jokainen Novita Ruotsi -lehden numero tarjoaa ainutlaatuisia ja tyylikkäitä neulemalleja, jotka on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden olosuhteisiin. Lehdestä löydät ohjeita ja ideoita kaikenlaisiin projekteihin: kevään kevyistä neuleista syksyn lämpimiin villapaitoihin ja talven mukaviin asusteisiin.

Älä missaa upeaa lehtitarjoustamme! Tilaa Novita Ruotsi Tilaa-lehti.fi -verkkosivustolta ja saat lehden erikoishintaan suoraan kotiisi. Tämä tarjous on voimassa rajoitetun ajan, joten toimi nopeasti ja varmista, että saat vuoden inspiroivimmat käsityöideat ensimmäisten joukossa.

14,50 €2 numeroaTilaa tästä »
25,00 €4 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Novita-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Novita Oy on suomalainen perheyritys, joka valmistaa käsityölankoja villasta ja muista luonnonkuiduista. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat villasta ja puuvillasta tehdyt langat sekä erilaiset sekoitelangat, joita voidaan käyttää muun muassa neulontaan ja virkkaukseen. Lisäksi Novita myy käsityötarvikkeita, kuten puikkoja ja virkkuukoukkuja.

Yritys julkaisee omaa harrastelehteään Novitaa, jossa se julkaisee neulemalleja. Vuosina 2012 ja 2016 Novita-lehti nousi Suomen arvostetuimmaksi harrastelehdeksi Markkinointi & Mainonta -lehden ja Taloustutkimuksen Brändien arvostus -kyselyssä.

Suomen suurin ja suosituin käsityölehti Novita ilmestyy myös ruotsiksi

Novita on Suomen suurin ja suosituin käsityölehti, joka on nyt saatavilla myös ruotsinkielisenä painoksena. Lehti on täydellinen lahja itselle tai neulovalle ystävälle, sillä sen inspiroiva sisältö tuo iloa koko vuodeksi.

Tilaajana saat kotiisi lähes 200 innostavaa neule- tai virkkausmallia, mielenkiintoisia käsityöaiheisia artikkeleita sekä lankaesittelyt Novitan uutuuksista ensimmäisten joukossa. Jokaisessa numerossa julkaistaan tilaajille ylimääräinen designer profile -neuleohje.

Novita-lehti on todellinen neulojan aarrearkku, joka tarjoaa uusia ideoita ja tekniikoita kaikenikäisille ja -tasoisille neulojille. Lehti esittelee myös säännöllisesti Novitan uusimmat lankauutuudet sekä tarjoaa tekniikkakoulun, jonka avulla voit oppia uusia neulontatekniikoita ja -kuvioita.

Lehden mallit ja ohjeet ovat suunniteltu Novitan omille langoille, mikä takaa täydellisen lopputuloksen.

Novita-lehden tarjoukset ja tilaaminen kotiin

Novita Ruotsi on tilattavissa 6 kk:n tilausjaksolla sisältäen 2 numeroa tai 12 kk:n tilausjaksolla sisältäen 4 numeroa.

Novita-lehden tilaajana saat monia etuja:

  • –15 % alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista Novitan verkkokaupassa
  • Lähes 200 neule- ja virkkausmallia kaikkiin vuodenaikoihin
  • Bonus-neuleohje vain tilaajille jokaisessa numerossa
  • Vaihteleva tilaajalahja

Tilaa Novitan ruotsinkielinen painos helposti ja edullisesti Tilaa-lehti.fi-sivustolta!

Irtonumeroita on mahdollista ostaa Novitan verkkokaupasta.

Novitan ilmestyminen ja neljä vuodenaikaa

Novita ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja kattaa kaikki Pohjoismaiden neljä vuodenaikaa:

Kevään herääminen

Kevään numeroissa keskitytään heräävän luonnon inspiroimiin neulemalleihin, jotka tuovat valoa ja väriä pimenevistä talvikuukausista selviytymisen jälkeen.

Novitan kevätnumerot esittelevät lankauutuudet ja neulemallit, jotka ovat kevyempiä ja sopivat täydellisesti lämpeneviin päiviin. Mallistot tarjoavat sekä arkikäyttöön että erityistilaisuuksiin sopivia vaatteita, joissa yhdistyvät mukavuus ja tyylikkyys.

Kevätnumerot tuovat esiin myös uusia neuletekniikoita ja -malleja, jotka sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin käsityönharrastajille.

Kesän iloinen kutsu neulomiseen

Kesänumerot keskittyvät erityisesti ulkoilmaelämään ja kesäaktiviteetteihin sopiviin neuleisiin, kuten toppeihin, mekkoihin ja asusteisiin.

Lehden sivuilla nähdään runsaasti malleja, jotka ovat sekä ilmavia että käytännöllisiä lämpimällä säällä. Kesälehdet tarjoavat inspiraatiota loma-ajan käsityöprojekteihin ja esittelevät kevyitä ja hengittäviä lankoja, jotka ovat ihanteellisia kesäneulontaan.

Myös kesäiset väripaletit ja leikkisät kuviot ovat esillä, inspiroiden neulojia kokeilemaan rohkeasti uusia ideoita.

Syksyn lämpimiä sävyjä ja malleja

Syksyn lehdet tuovat mukanaan malleja, jotka valmistavat lukijat viileneviin syyspäiviin. Paksut villapaidat, myssyt ja huivit ovat tyypillisiä tämän kauden lehdille, joissa korostetaan mukavuutta ja lämpöä.

Syysnumerot sisältävät ohjeita, jotka sopivat niin toimistoon kuin vapaa-ajan ulkoiluunkin, tarjoten klassisia malleja moderneilla twisteillä.

Syksy on myös uusien lankojen ja syvien, rikkaiden värien aikaa, jotka heijastavat luonnon omia syksyisiä sävyjä.

Talven tunnelmaa ja lämpöä neuleissa

Talvinumerot keskittyvät erityisesti lämpimien ja mukavien neuleiden valmistamiseen. Paksut villatakit, sukat ja lapaset ovat olennaisia talven kylmyyden keskellä.

Talvilehdet tarjoavat ideoita myös juhlakauteen sopiviin neuleisiin, kuten jouluaiheisiin asusteisiin ja koristeisiin, sekä ohjeita, jotka tuovat lämpöä ja lohtua pimeisiin iltoihin.

Lehden sivuilta löytyy ohjeita sekä käytännöllisiin arkineuleisiin että erikoisempiin projekteihin, kuten neulottuihin lahjoihin, jotka ilahduttavat saajiaan.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Novita-lehden tilausta koskevissa asioissa, lähetä sähköpostia osoitteeseen tilaajapalvelu@novita.fi tai käytä verkkolomaketta.

Asiakaspalvelun puhelinnumero: +358 10 806 320 (arkisin klo 8–16)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Novita”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija