L'Express: tarjous & tilaus

70,00 140,00 

L'Express on ranskalainen uutis- ja ajankohtaislehti, joka niputtaa viikon tärkeimmät tapahtumat joka viikko.

Politiikkaa, taloutta, yhteiskunnallisia asioita Ranskassa ja muualla maailmassa selitettynä, analysoituna ja perspektiiviin asetettuna.

Lehden joka numero sisältää syvällisiä artikkeleja, jotka tuovat lukijat ajankohtaisten tapahtumien ja keskustelun ytimeen, kiehtovia haastatteluja ja reportaaseja odottamattomista aiheista.

L'Express on luotettava ja objektiivinen uutislehti, joka rikastuttaa tietämystäsi maailmasta ja jonka avulla ymmärrät paremmin meitä kaikkia koskevia maailmantapahtumia.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa L'Express kotiin kannettuna edulliseen hintaan!

70,00 €26 numeroaTilaa tästä »
140,00 €52 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): ee450ce5176e Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi L'Express-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Tilaa L'Express lehti Suomeen

L'Express-lehti lyhyesti

L'Express on ranskalainen uutisviikkolehti, jonka perustivat Jean-Jacques Servan Schreiber ja Françoise Giroud vuonna 1953. Taloudellisesti lehti L'Express edistää uusliberalismia ja poliittisesti se on oikeistolainen. Se on yksi viidestä Ranskan viikoittain ilmestyvistä uutislehdistä.

L'Express-lehden lyhyt historia:

  • 1953 ilmestyy lehden ensimmäinen numero Les Échos -talouslehden liitteenä. L'Express tuli nopeasti tunnetuksi kolonisaation vastaisista kannoistaan.
  • 1955 lehti joutui sensuurin kohteeksi sen paljastettua Ranskan armeijan harjoittamaa kidutusta Algerian sodassa.
  • 1964 L'Expressistä muotoutui Der Spiegelin kaltainen uutislehti. Sitä seurasivat Le Nouvel Observateur, Le Point, L'Événement ja Marianne.
  • 1966 lähtien L'Express seurasi kolumnisti Jean-Jacques Servan-Schreiberin keskustavasemmistolaista ja anti-gaullistista linjaa.
  • 1977 lehti siirtyi James Goldsmithin omistukseen ja sen poliittinen linja muuttui "ei-totalitaarisesta vasemmistosta" "ei-äärioikeistoon".
  • 1987 Jimmy Goldsmith myi omistuksensa General Electricity Companylle.
  • 1995 L'Express avasi ensimmäisenä viikkolehtenä oman sähköisen version lehdestä, LexpressOnlinen.
  • 2019 lehden uusi omistaja Alain Weill aloitti radikaalin projektin lehden elvyttämiseksi ja viemiseksi enemmän The Economistin suuntaan.
  • 2020 lähtien L'Express keskittyy enemmän politiikkaan, talouteen, digitaaliseen teknologiaan ja tieteeseen.
  • 2020 lehden levikki oli 173 053 (ACPM).

L'Expressin poliittinen asenne

L'Express perustettiin alunperin liberaalin Les Échos -julkaisun poliittiseksi liitteeksi. Lehteä perustettaessa se toimi neuvoston silloisen perustajan Pierre Mendès Francen "tiedottajana". Jean-Jacques Servan-Schreiber, militantti gaullismin vastustaja ja vakuuttunut atlantisti, teki siitä alun perin lehden, joka oli lähellä vasemmistolaista keskustaa. Vuonna 1956 Albert Camus tuli yhdeksi sen kuuluisimmista toimimittajista.

Vuoteen 1971 asti vasemmistolaiskeskustalainen lehti väitti kieltäytyvänsä hyväksymästä "etikettiä" ja haluavansa olevan "kiistojen yläpuolella". Se pyrki olemaan nykyaikainen ja moderni antikommunistinen julkaisu, joka tuki markkinataloutta ja joka pyrki edistämään yhtenäisempää, integroituneempaa ja yhteistyöhön perustuvaa Eurooppaa.

L'Express on ollut aina kriittinen sosialismia ja Ranskan sosiaalista puoluetta kohtaan, mikä ohjasi lehden kohti keskustalaista vaihtoehtoa. 1960-luvulta lähtien L'Express on lähestynyt Time-lehden kaavaa uutisraportoinnissa ja analyysissä tarjoten entistä monipuolisempaa, syvällisempää ja enemmän henkilökohtaisia tarinoita ja näkökulmia.

Lehden entinen päätoimittaja Christopher Barbier vahvisti helmikuussa 2017, että L'Express "ei ole vasemmalla, vaan riidan yläpuolella". Mediakritiikkiin keskittyvän Acrimedin mukaan L'Express pyrkii vetoamaan pienyritysten johtajiin ja ylempiin toimihenkilöihin tarjoamalla terveys- ja talousneuvoja, sekä artikkeleja mm. vapaamuurareista, lahkoista, mafiasta, islamista ja salaliittoteoreetikoista sekä politiikan tekijöiden muotokuvia, mutta myös kansainvälisistä, taloudellisista ja yhteiskunnallisista aiheista.

Ranskalaista L'Express-lehteä voidaan pitää taloudellisesti ja poliittisesti keskustalaisena, riippumattomana julkaisuna.

L'Express-lehden tilaaminen Suomeen

Tilaa-lehti.fi tekee yhteistyötä kansainvälisiä lehtitarjouksia välittävien myyjien kanssa mahdollistaakseen L'Express-lehden tilaamisen Suomeen.

Tutustu tarjouksiin yllä ja tilaa L'Express kotiin kannettuna puolen vuoden (26 numeroa) tai koko vuoden (52 numeroa) tilausjaksolla. Toimituskulut sisältyvät lehden hintoihin.

L'Express-tilaukset ovat määräaikaisia eli tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta.

Tilaa L'Express tänään ja tiedät mitä Ranskan ja kansainvälisen politiikan ja talouden areenoilla tapahtuu ja pysyt ajan tasalla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L'Express”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija