L'Obs: tarjous & tilaus

120,00 240,00 

L'Obs (aikaisemmin Le Nouvel Observateur) on ranskalainen viikoittain ilmestyvä uutislehti. Se on levikillä ja lukijamäärällä mitattuna Ranskan merkittävin yleisaikakauslehti.

L'Obs tarjoaa lukijoilleen syvällisiä uutisia Ranskasta ja muualta maailmasta talouden, yhteiskunnan, politiikan, kulttuurin, terveyden ja teknologian aloilta.

Informaatiotulvan aikana on tärkeää pysyä informoituna tärkeistä, merkityksellisistä asioista. L'Obs on viikkolehti, joka suodattaa uutisvirrasta olennaisen ja analysoi sen siten, että opit ymmärtämään paremmin maailman tapahtumia ja ilmiöitä.

120,00 €26 numeroaTilaa tästä »
240,00 €52 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi L'Obs-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

L'Obs lehti tarjous ja tilaus

L'Obs-lehti

L'Obs (alunperin L'Observateur politique, économique et littéraire, myöhemmin myös France-Observateur ja Le Nouvel Observateur) on ranskalainen viikoittain ilmestyvä uutislehti, jonka perustivat Claude Perdriel ja Jean Daniel vuonna 1964. L'Obs on vasemmistolainen ja sillä on sosiaalidemokraattinen linja. Lehden omistaa 99-prosenttisesti Le Monde Libre -yhtiö. Vuosina 2020–2021 L'Obsin levikki oli lähes 200 000 kappaletta.

L'Obs-lehden sisältöä:

Johtava ranskalainen viikkolehti L'Obs tarjoaa suoraa analyysiä poliittisista, sosiaalisista ja kulttuurillisista uutisista sekä Ranskassa että ulkomailla.

Informaatiotulvan aikana L'Obs tarjoaa sinulle erilaisen tavan pitää itsesi ajan tasalla. Lehden avulla saat joka viikko viimeisimmät uutiset.

Sitoutumisestaan sananvapauteen tunnettu L'Obs tuo sinulle osuvimmat analyysit ranskalaisista ja kansainvälisistä uutisista.

L'Obs tuo lukijoilleen syvällisiä katsauksia yhteiskunnan kiireellisimpiin ongelmiin, kuten ympäristöön, politiikkaan ja kulttuuriin. Niiden avulla opit ymmärtämään paremmin ranskalaista ja kansainvälistä kulttuuria.

L'Obsin tutkivassa journalismissa, kenttäreportaaseissa ja ajankohtaisia asioita käsittelevissä keskusteluissa sekoittuvat älykkyys ja nautinto.

L'Obs-tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Tilaa-lehti.fi toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisiä lehtitilauksia välittävien toimijoiden kanssa tuodakseen parhaat L'Obs-lehtitarjoukset jokaisen suomalaisen saataville.

Tutustu tarjouksiin yllä ja tilaa L'Obs Suomeen puolen vuoden tilausjaksolla sisältäen 26 numeroa tai koko vuoden tilausjaksolla sisältäen vuosikerran eli 52 numeroa.

L'Obs-tarjoukset ovat määräaikaisia tilauksia, toisin sanoen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson loputtua, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen peruuttamisesta.

Voit antaa L'Obs-tilauksen myös lahjaksi valitsemalla seuraavalla sivulla lahjatilauksen ja täyttämällä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen.

Tilaus maksetaan lehden ensimmäisen numeron mukana tulevalla laskulla ja tilaus astuu voimaan, kun maksu on kirjautunut kustantajan järjestelmiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “L'Obs”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija