Runner's World: tarjous & tilaus

47,00 90,00 

Runner's World on luotettava harjoituskumppanisi, joka tarjoaa vinkkejä juoksuun, harjoitteluun, ruokavalioon ja varusteisiin sekä parhaaseen kuntoon pääsemiseksi.

Katso tarjous ja tilaa Ruotsin suurin juoksulehti postilaatikkoosi toimitettuna ja lue lehti viikkoa ennen muita. Pääset käsiksi myös kaikkiin plusartikkeleihin lehden verkkosivuilla ja saat loistavia kumppanietuja.

50,00 €3 numeroaTilaa tästä »
47,00 €4 numeroaTilaa tästä »
90,00 €6 numeroaTilaa tästä »
81,00 €7 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 9d6c58d6c7ea Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Runner's World-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Runner's World Ruotsi Sverige

Runner's World on maailmanlaajuisesti julkaistava juoksua käsittelevä kuukausilehti, jota julkaisee Hearst. Ennen Hearstia lehteä julkaisi Rodale.

Lehden perusti alunperin Bob Anderson vuonna 1966 nimellä Distance Runneing News. Vuonna 1969 lehden nimi muutettiin nykyiseen muotoonsa, Runner's World.

Runner's World -lehti kukoisti 1970-luvun juoksubuumin aikana, vaikka samaan aikaan ilmestyi toinen suosittu juoksulehti, The Runner. Lehti pysyi vahvana niin sanotun toisen juoksubuumin aikana 1990-luvun lopulla. Vuonna 2004 lehti uudistettiin kokonaan.

Runner's World -lehdestä ilmestyy tällä hetkellä 18 kansainvälistä painosta: Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Argentiinassa, Australiassa/Uudessa-Seelannissa, Belgiassa, Brasiliassa, Kiinassa, Kolumbiassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa, Meksikossa, Alankomaissa, Norjassa, Puolassa, Etelä-Afrikassa, Espanjassa, Ruotsissa ja Turkissa.

Jokaisen painoksen toimittajilla on pääsy yhdysvaltain painoksen toimituksellisiin sisältöihin, mutta ne voivat julkaista myös omaa alkuperäisiä sisältöjään paikallisesti.

Runner's World Ruotsi

Etsitkö motivaatiota saavuttaaksesi terveys- ja kuntotavoitteesi?

Oletpa minkäikäinen tahansa ja minkätasoinen tahansa aloittelijasta kokeneeseen juoksijaan, saat parhaat asiantuntijoiden vinkit Runner's World -lehdestä.

Aloittelijan 8 viikon harjoitusohjelmat, 5k:n ja 10k:n suunnitelmat, kenkien, vaatteiden, varusteiden ja juoksumattojen testit ja vertailut, voimaharjoittelu, intervalliharjoittelu, maailman maratonit ja triathlonit -kalenteri ja paljon muuta.

Asiantuntijatietoa ravitsemuksesta ja paljon terveellisiä reseptejä tukemaan juoksuharjoittelua.

Mistä juoksijan polvikipu johtuu? Miten laitat vatsalihakset kuntoon 30 päivässä?

Näihin ja lukuisiin muihin juoksijoita askarruttaviin kysymyksiin vastauksen antaa Ruotsin Runner's World. Ruotsinkielinen painos ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehden päätoimittaja on Anders Szalkai.

Runner's World -tarjous & tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtitarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Runner's World Ruotsi -lehden tarjoukset kaikkien saataville ja mahdollistaaksemme lehden tilaamisen myös Suomeen.

Tutustu tarjouksiin yllä ja tilaa ruotsinkielinen Runner's World kotiovellesi kannettuna tai lahjaksi. Sekä määräaikais- että jatkuvat tilaukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Runner's World”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija