Sisu-Sanahaut: tarjous & tilaus

15,00 35,00 

Älä ohita ainutlaatuista tarjousta! Tilaa Sisu-Sanahaut -ristikkolehti nyt ja sukella sanojen maailmaan, joka tarjoaa viihdettä, haasteita ja mahdollisuuden voittaaa upeita palkintoja.

Tilaa Sisu-Sanahaut nyt ja aloita älyllinen seikkailusi jännittävien sanahakujen parissa.

15,00 €4 numeroaTilaa tästä »
35,00 €8 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 5cde2ceca2b1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Sisu-Sanahaut-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Sisu-Sanahaut on suomalainen kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä ristikkolehti, jota julkaisee Kolmiokirja. Lehti sisältää helppoja tehtäviä; perinteisiä sanahakuja, vihjesanahakuja, kuvasanahakuja ja anagrammeja.

Iloa ja älyllistä haastetta rahapalkinnoilla

Sisu-Sanahaut -lehti tarjoaa sinulle iloa ja älyllistä haastetta jokaisella sivullaan. Tähän tehtävälehteen on kerätty Suomen etusivin ristikoiden laatijoiden parhaimpia helppoja tehtäviä, jotka tekevät sanapelien ratkomisesta nautinnollisen kokemuksen.

Sisu-Sanahaut sisältää huolellisesti valikoituja tehtäviä, jotka tarjoavat laajan joukon klassisia ja uudistetuja sanapelejä. Kokonaisuuden täydentävät perinteiset sanaristikot, joissa pääset etsimään sanoja piilopaikoistaan, oivaltavat vihjesanahaut, jotka haastavat mielikuvituksesi, sekä kuvasanahaut, jotka tuovat visuaalisen elementin sanapelien maailmaan. Lisäksi mukana on kiehtovia anagrammeja, jotka testaavat sanavarastoasi ja älykkyyttäsi uudella tavalla.

Yksi Sisu-Sanahaut -lehden ainutlaatuisista eduista on sen tarjoamat jännittävät rahapalkinnot. Jokainen oikein ratkaistu tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden osallistua arvontaan, jossa on jaossa rahapalkintoja onnekkaiden ratkojien kesken. Lisäksi mukana on suosittu Tonnikisa, jossa voit voittaa huikean 1000 euron palkinnon puhtaana käteen. Palkinnot lisäävät Sisu-Sanahakujen viehätystä ja tuovat lisäjännitystä kiehtovien sanapähkinöiden parissa vietettyyn aikaan.

Sisu-Sanahaut on suunniteltu kaikenikäisille sanapelien ystäville. Se tarjoaa miellyttävän tavan harjoittaa aivoja, parantaa sanavarastoa ja viettää aikaa merkityksellisellä tavalla. Lehti sopii erinomaisesti rentouttavaksi ajanvieteeksi, mielen virkitykseksi tai vaikkapa matkaseuraksi.

Älä siis odota enää, vaan tutustu tarjouksiimme ja tilaa Sisu-Sanahaut kotiin kannettuna edulliseen hintaan. Valitse sinulle sopivin tilausjakso 6 kk tai 12 kk ja joko määräaikainen tai jatkuva tilaus.

Ilmestymispäivät

Sisu-Sanahaut ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Vuonna 2024 lehden ilmestymispäivät ovat:

  1. 16.1.2024
  2. 1.3.2024
  3. 16.4.2024
  4. 4.6.2024
  5. 16.7.2024
  6. 3.9.2024
  7. 15.10.2024
  8. 3.12.2024

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Sisu-Sanahakuja julkaisee Kolmiokirja Oy. Tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset, tulee hoitaa Kolmiokirjan asiakaspalvelun kautta:

Puh. 08–537 0370 (ma–pe klo 10–14)
Email: asiakaspalvelu@kolmiokirja.fi

Kolmiokirja Oy
PL 246
90101 Oulu

ristikkopalaute@kolmiokirja.fi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisu-Sanahaut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija