Sisu-Tavuristikot: tarjous & tilaus

15,00 35,00 

Sisu-Tavuristikot tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän viihdettä ja haastetta ristikkofaneille.

Tämä 36-sivuinen lehti on suunnattu niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin ristikonratkojille.

Lehden sydämessä on kokoelma Suomen parhaiden laatijoiden suunnittelemia tavuristikoita, jotka tarjoavat sopivasti haastetta ja hupia jokaiseen päivään!

15,00 €4 numeroaTilaa tästä »
15,00 €4 numeroaTilaa tästä »
35,00 €8 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 18174b183dd1 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Sisu-Tavuristikot-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Mitä Sisu-Tavuristikot tarjoaa?

 • 36 sivua viihdyttäviä tavuristikoita: Jokainen numero sisältää monipuolisen valikoiman ristikoita, jotka on suunniteltu tarjoamaan iloa ja haastetta.
 • Palkinnot: Mahdollisuus voittaa 200 euron tehtäväpalkinto jokaisessa numerossa, sekä Tonnikisa, jossa pääpalkintona on 1000 euroa.
 • Ilmestymistiheys: Lehti ilmestyy vuonna 8 kertaa vuodessa.

Kenelle Sisu-Tavuristikot on suunnattu?

Sisu-Tavuristikot on ihanteellinen valinta kaikille ristikkoharrastajille, jotka etsivät rentouttavaa ja samalla stimuloivaa ajanvietettä. Se sopii erinomaisesti niin ristikonratkaisun aloittelijoille kuin kokeneemmillekin harrastajille.

 • Aloittelevat ratkojat: Jos olet vasta aloittamassa ristikkoharrastusta, Sisu-Tavuristikot on loistava lähtökohta. Lehden ristikoissa on selkeät ohjeet ja ne on suunniteltu niin, että ne ovat ymmärrettäviä ja saavutettavissa olevia, mutta samalla tarpeeksi haastavia pitämään mielenkiinnon yllä.
 • Kokeneet ratkojat: Jos ristikoiden ratkominen on sinulle jo tuttu harrastus, löydät Sisu-Tavuristikoista uusia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä, jotka pitävät taitosi terävinä. Lehden monipuoliset ristikot tarjoavat sopivasti haastetta myös kokeneemmille harrastajille.
 • Aivopähkinöiden ystävät: Henkilöt, jotka nauttivat älyllisistä haasteista ja ongelmienratkaisusta, saattavat löytää Sisu-Tavuristikot erittäin palkitsevana ristikkolehtenä. Ristikot, mukaan lukien tavuristikot, ovat loistava tapa harjoittaa loogista ajattelua ja parantaa keskittymiskykyä.
 • Rentouttavaa tekemistä etsivät: Monille ristikoiden ratkominen on tapa irrottautua jarjen kiireistä. Sisu-Tavuristikot tarjoaa miellyttävän tavan rauhoittua, unohtaa ympäröivä maailma ja uppoutua ratkonnan kiehtovaan maailmaan.
 • Palkintojen metsästäjät: Jos pidät kilpailuista ja mahdollisuudesta voittaa palkintoja, Sisu-Tavuristikot tarjoaa sinulle jännittäviä mahdollisuuksia. Lehden kilpailut ja arvonnat, kuten Tonnikisa ja 200 euron tehtäväpalkinnot tuovat lisäjännitystä ja motivaatiota ratkomiseen.

Sisu-Tavuristikot on suunnattu laajalle kohdeyleisölle, joka arvostaa sekä mielen virkistystä että rentoutumista. Se tarjoaa jokaiselle jotakin riippumatta aiemmasta kokemuksesta ja ratkontataidoista.

Sisu-Tavuristikot -lehti tarjoaa helppoja ja hyväntuulisia tavuristikoita ja muita tehtäviä sekä runsaasti palkintoja.

Miksi valita Sisu-Tavuristikot?

Sisu-Tavuristikot erottuu edukseen markkinoilla monista syistä. Tämä ainutlaatuinen lehti yhdistää laadukkaat ristikot, houkuttelevat palkinnot ja kognitiivisen kehityksen mahdollisuudet.

Tässä muutamia erinomaisia syitä valita juuri tämä ristikkolehti:

 • Ainutlaatuinen sisältö. Tämä lehti tarjoaa laajan valikoiman ristikoita, jotka on huolella suunniteltu viihdyttämään ja haastamaan mieltä. Sen sivuilta löytyy monenlaisia tehtäviä, jotka on räätälöity eri taitotasoille ja mielenkiinnon kohteille, mikä tekee siitä ihanteellisen niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin tavuristikoiden ratkojille.
 • Korkealaatuiset tehtävät. Lehden ristikot on luonut joukko Suomen parhaita ristikonlaatijoita. Tämä takaa, että jokainen tehtävä on paitsi huolellisesti suunniteltu, myös erittäin nautittava ja sopivan haastava. Ristikot ovat sekä visuaalisesti houkuttelevia että sisällöltään rikastuttavia.
 • Kehittää aivojen toimintaa. Tavuristikoiden ratkominen on loistava tapa harjoittaa ja kehittää kognitiivisia taitoja, kuten muistia, loogista päättelykykyä ja keskittymistä. Tämä aivojumppa voi auttaa ylläpitämään ja jopa parantamaan aivojen terveyttä pitkällä tähtäimellä.
 • Rentouttava ja viihdyttävä harrastus. Ristikoiden ratkominen on yhdistelmä rentoutumista ja viihdettä. Se on ihanteellinen tapa irrottautua arjen kiireistä, uppoutua mielenkiintoiseen tehtävään ja samalla rentoutua.
 • Houkuttelevat palkinnot. Kilpailullinen elementti, kuten Tonnikisa ja 200 euron tehtäväpalkinnot, lisäävät jännitystä ja tekevät ristikonratkaisusta vieläkin palkitsevamman. Nämä palkinnot tarjoavat lisämotivaatiota osallistua ja voivat tuoda mukavan lisän ristikonratkontaharrastukseen.
 • Edullinen hinta. Hintansa puolesta tämä lehti on erittäin kilpailukykyinen ja tarjoaa korkealaatuista sisältöä kohtuuhintaan, tarjoen houkutelevan vaihtoehdon myös pienemmille budjeteille.
 • Helppo saatavuus ja tilaaminen. Lehden tilaaminen on tehty helpoksi, ja tilaamalla voit varmistaa, että et jää paitsi uusimmista numeroista. Saat uunituoreen lehden kotiin kannettuna jo ilmestymispäivänä!

Ilmestymispäivät

Ilmestymispäivät vuonna 2024:

 1. 20.12.2023
 2. 6.2.2024
 3. 26.3.2024
 4. 14.5.2024
 5. 2.7.2024
 6. 20.8.2024
 7. 8.10.2024
 8. 26.11.2024

Lisätiedot

 • Irtonumeron hinta: 2,95 €
 • Kustantaja: Kolmiokirja
 • Kieli: Suomi
 • Ilmestymistiheys: 8 kertaa vuodessa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisu-Tavuristikot”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija