Teknikens Värld: tarjous & tilaus

219,00 379,00 

Vuonna 1948 perustettu Teknikens Värld on vakavan autojournalismin suunnannäyttäjä.

Teknikens Värld vie sinut kaikkien maailman autojen rattiin, testaa uudet ja käytetyt autot ruotsalaisten autonomistajien ehdoilla, paljastaa huonot mallit ja juhlistaa hyviä.

Katso paras Teknikens Värld tarjous ja tilaa lehti Suomeen itselle tai lahjaksi kampanjahintaan!

219,00 €13 numeroaTilaa tästä »
379,00 €26 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): e8c481fab266 Osastot: , , , , , Avainsanat tuotteelle ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Teknikens Värld-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Teknikens Värld lehti tidning

Katso parhaat Teknikens Värld -tarjoukset meiltä ja tilaa Ruotsin johtava autolehti Teknikens Värld Suomeen kotiovellesi kannettuna tai lahjaksi.

Teknikens Värld -lehden pääasiallista sisältöä ovat uusien ja käytettyjen autojen testit, perusteelliset kesä-, talvi- ja kitkarenkaiden testit sekä muut testit, kuten lehden standardoima älgtest eli hirvien väistötesti, jota lehti on tehnyt 1970-luvulta lähtien.

Lehti ilmestyy joka toinen viikko (26 numeroa vuodessa). Tilausjakso puoli vuotta tai koko vuosi. Tilaus maksetaan Stripe-korttimaksulla.

Teknikens Världin historiaa

Teknikens Världillä on historia, johon vain harvat autolehdet maailmassa pystyvät vastaamaan. Lehden julkaiseminen alkoi vuonna 1948 Flyg-lehden kanssa.

Vuonna 1950 yhteys Flyg-lehteen katkaistiin, ja Teknikens Värld alkoi keskittyä enemmän autoihin, vaikka lentokoneita, raketteja ja muitakin käsiteltiin yhä lehdessä.

Mutta lehden sisältö keskittyi enemmän autoihin. 1970-luvulla Teknikens Värld käsitteli runsaasti myös kilpa-autoilua, lähinnä Formula 1:tä ja Ronnie Petersonia.

Siihen aikaan oli harvinaista nähdä Formula 1 -kilpailuja televisiossa. Teknikens Värld julkaisi laajoja kilpailuraportaaseja tuloksista aina 1980-luvulle saakka. Kiinnostus Formula 1:tä kohden kuitenkin hiipui Ruotsissa Ronnie Petersonin kuoleman jälkeen vuonna 1978.

Vuonna 1987 Teknikens Värld rikkoi nopeusennätyksen kuudessa eri sylinteritilavuusluokassa, mukaan lukien suurimmassa, jossa lehden testipäällikkö Björn Sundfeldt ajoi 315 km/h Porsche 911 DP3 Zirkelbachilla yleisellä tiellä, tosin suljetulla alueella.

Toinen moottoriurheilulaji, johon Teknikens Värld panosti voimakkaasti oli drag racing, mutta myös tavalliset ruotsalaiset moottoriurheilutapahtuman saivat runsaasti sivutilaa.

Vuonna 1996 Teknikens Värld nousi suuriin otsikoihin, kun se kuvasi tulevaa Saab 9000:ta Arlandan varastossa. Saab meni konkurssiin ja sen amerikkalainen omistaja GM uhkasi lehteä oikeudenkäynnillä ja Per-Olof Kjellström pidätettiin. Koko asia kuitenkin selvitettiin ja lehti vapautettiin kaikista syytteistä, mukaan lukien teollisuusvakoilusta.

Lokakuussa 1997 Teknikens Värld nousu otsikoihin kaikkialla maailmassa, kun Mercedes-Benzin A-sarjan auto kaatui lehden maailmankuulussa hirvitestissä. Tämä johti siihen, että Mercedes joutui suunnittelemaan uuden pienen autonsa uudelleen, ja käyttöön otettiin luistonestojärjestelmä, joka on nykyään vakiovaruste lähes kaikissa uusissa autoissa.

Vuonna 2002 Teknikens Värld avasi oman verkkosivuston teknikensvarld.com. Vuonna 2009 ruotsinkieliseen verkkotunnukseen teknikensvarld.se siirretystä verkkosivustosta tuli Ruotsin suurin autouutissivusto.

Nykyään Teknikens Värld on aktiivisempi kuin koskaan autotapahtumissa, ratatapahtumissa, autohuutokaupoissa, lukijamatkoilla ja muissa tapahtumissa. Lehti julkaisee säännöllisesti merkkikohtaisia erikoisnumeroita automerkeistä, kuten Volvo, Saab ja Mercedes. Muita erikoisnumeroita ovat Klassiska Bilar, Alla Bilar, Alla Båtar, Köpa Bil ja Tjänstebilen.

Teknikens Värld on ollut mukana kasvattamassa lähes kaikkia Ruotsin tunnetuimpia autotoimittajia, mukaan lukien Christer Glenning, Åke Borglund, Marianne Sterner ja Dag E. Hogsten.

Nykyään lehden päätoimittajana toimii Marcus Engström.

Lehden verkkosivut löytyvät osoitteesta teknikensvarld.expressen.se. Sivustolla julkaistaa päivittäin auto- ja moottoriurheiluuutisia sekä koeajoja ja testejä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Teknikens Värld -lehdestä

Voinko tilata Teknikens Värld -lehden Suomeen?

Ilman muuta. Tutustu tarjouksiimme ja tilaa Teknikens Värld kotiovellesi kannettuna puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla.

Miten usein Teknikens Värld ilmestyy?

Teknikens Värld ilmestyy joka toinen viikko, yhteensä 26 kertaa vuodessa.

Voinko tilata Teknikens Världin lahjaksi?

Totta kai. Valitse tarjous ja täytä tilauslomakkeelle erikseen lehden saajan ja maksajan tiedot.

Sisältääkö Teknikens Värld -tarjous tilaajalahjaa?

Ulkomaisten lehtien tarjoukset eivät yleensä sisällä tilaajalahjaa logistisista syistä. Näet mahdollisen tilaajalahjan valittuasi tarjouksen.

Miten Teknikens Värld -tilaus maksetaan?

Teknikens Värld -lehden tilaus maksetaan luottokortilla turvallisen Stripe-maksuvälityspalvelun kautta.

Miten Teknikens Värls -tilaus perutaan?

Teknikens Värld -lehden tarjoukset ovat määräaikaisia, joten ne päättyvät automaattisesti tilausjakson lopussa. Jos sinun täytyy tehdä osoitteenmuutos tai sinulla on muuta kysyttävää, löydät asiakaspalvelun yhteystiedot Bonnier Magazines & Brandsin verkkosivuilta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Teknikens Värld”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija