African Business: tarjous & tilaus

75,00 

African Business on lehti, joka tarjoaa vertaansa vailla olevia oivalluksia, tuoreita uutisia ja perusteellisia artikkeleja Afrikan markkinoita muuttavilta toimialoilta.

Pysy ajan tasalla Afrikan poliittisista tapahtumista, pureudu eksklusiivisiin haastatteluihin ja tarkkoihin analyyseihin ainutlaatuisen maanosan kehityksessä eloisaksi ja tärkeäksi sijoituskohteeksi.

Lue ajatuksia herättäviä ja jopa provosoivia mielipideartikkeleja lehden kolumnisteilta.

Tilaa African Business tänään!

0,00 €10 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): 99936687f221 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi African Business-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

African Business -lehti

African Business on englanninkielinen lehti, joka kattaa viimeisimmät liike-elämän ja talouden kehitykset Afrikan mantereella. Lehti tarjoaa syvällisiä analyyseja ja kommentaareja maanosan kiireellisimmistä ongelmista rahoituksesta ja kaupankäynnistä politiikkaan ja infrastruktuuriin. Tammikuussa 1982 perustettua lehteä julkaisee lontoolainen IC Publications.

African Business -lehti tarjoaa arvokkaita oivalluksia ja käytännön ratkaisuja. Se on olennaista luettavaa kaikille Afrikan talouskasvusta ja mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Lehti sisältää huippujohtajien, ytittäjien ja poliittisten päättäjien haastatteluja kattaen Afrikan tärkeimmät toimialat, kuten kaivosteollisuus, öljy, kaasu ja televiestintä.

African Business on yritysjohtajien foorumi, jolla he voivat jakaa näkemyksiään Afrikan tämän päivän haasteista ja mahdollisuuksista.

Yli 140 000 kansainvälistä lukijaa tavoittava African Business ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

African Business -lehden tilaaminen Suomeen

Tilaa-lehti.fi tekee yhteistyötä Suomen johtavien lehtitilausten välittäjien kanssa tuodakseen parhaat African Business -tarjoukset kaikkien Afrikan talous- ja liike-elämästä kiinnostuneiden saataville ja mahdollistaakseen lehden tilaamisen myös Suomeen.

Tutustu tarjouksiin ja tilaa African Business -lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan, etkä missaa enää yhtään numeroa.

Tarjoukset ovat määräaikaisia, joten sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta ennen tilausjakson päättymistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “African Business”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija