Geographical: tarjous & tilaus

82,00 164,00 

Oletko kiinnostunut maantieteestä, luonnosta, maailmankulttuurista ja tutkimuksesta?

Geographical on brittiläisen Royal Geographical Societyn julkaisema, kuukausittain ilmestyvä arvovaltainen, informatiivinen ja opettavainen tiedelehti.

Lehti tarjoaa luotettavaa tietoa ympäröivästä maailmastamme, upeita reportaaseja tärkeistä aiheista sekä ennenkuulumattomia tarinoita ihmisistä ja paikoista ympäri maailmaa. Uskomattomilla valokuvilla kuvitettuna.

82,00 €12 numeroaTilaa tästä »
164,00 €24 numeroaTilaa tästä »
Tuotetunnus (SKU): b2c8f5fa3691 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Geographical-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Geographical-lehti

Geographical (ennen The Geographical Magazine) on Royal Geographical Societyn lehti, joka on monien kuuluisien tutkimusmatkojen, mukaan lukien Charles Darwinin, Robert Falcon Scottin ja Ernest Shackletonin, avainkumppani ja tukija. Lehden kustantajat maksavat seuralle lisenssimaksun, jolla rahoitetaan etsintä- ja tutkimustoimintaa sekä maantieteellisen tiedon edistämistä.

Lehti ilmestyy kuukausittain, ja se on myynnissä vähittäismyyntipisteissä sekä tilattavissa painettuna ja digitaalisena versiona.

Mitä se tarjoaa?

Vuonna 1935 perustettu Geographical on sekä informatiivinen että opettavainen lehti, joka kattaa monenlaisia sisältöjä, kuten maantiedettä, kulttuuria, villieläimiä, planeettaa ja tutkimusta.

Se tarjoaa oivaltavilla valokuvilla kuvitettuja artikkeleita ihmisistä, paikoista, seikkailuista, matkailusta ja ympäristökysymyksistä, sekä yhteenvedon viimeisimmistä akateemisista tutkimuksista ja löydöistä maantieteen alalla. Lisäksi Geographical raportoi jäsenille ja yleisölle Royal Geographical Societyn uusimmasta työstä ja toiminnasta.

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on tärkeää sekä seuralle että Geographicalille, sillä lehden paperi on peräisin kestävissä metsissä kasvatetuista puista, jotka on hoidettu vastuullisesti tiukkojen ympäristö-, sosiaalisten ja taloudellisten standardien mukaisesti.

Jokaista Geographical-lehden valmistamiseen käytettyä puuta kohden istutetaan kolme muuta puuta sen tilalle. Lisäksi lehti toimitetaan tilaajille 100 % kompostoitavissa pakkauksissa, jotka hajoavat kuudessa kuukaudessa.

Ilmestyminen

Geographical-lehti ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa, 24 kertaa vuodessa.

Historiaa

Geographical-aikakauslehden perusti englantilainen diplomaatti Michael Huxley toukokuussa 1935. Huxleyn toimituspolitiikka keskittyi esittämään lehden "maailman ymmärtämisellä, jota mikään muu aikakauslehti ei pysty tarjoamaan". Lehden ensimmäistä numeroa painettiin 50 000 kappaletta, joka myytiin loppuun.

Ensimmäisten kuukausien aikana julkaisu tarjosi lukijoilleen tarinoita Meksikosta, Tahitilta ja Ankarasta, tarkastellen näitä alueita sekä analyysin että matkailijan näkökulmasta.

Tässä lehdessä ei ole mitään, mikä ei ole ensiluokkaista. Jos ensimmäisen numeron taso pystytään säilyttämään, sen pitäisi vakiinnuttaa asemansa sekä mielenkiintoisimpana englanninkielisenä kuukausilehtenä että huomattavampana kastavatuksellisena tekijänä. Lehti sisältää kuvituksia, jotka voivat herättää vain hämmästynyttä ylistystä.

Näin Geographical-lehteä analysoi The Spectator -lehden arvostelija.

The Geographical Magazine jatkoi julkaisuaan toisen maailmansodan ajan Ivy Davidsonin toimittamana, huolimatta paperipulasta ja sensuurista.

The Times osti julkaisun vuonna 1956, kunnes se siirtyi Odhamsille vuonna 1965. Tämän jälkeen lehti siirtyi International Publishing Corporationille, kunnes kustantaja vaihtui United Newspaperisin (1981) kautta Hyde Park Publicationsin haltuun (1988), joka muutti lehden nimen The Geographical Magazinesta Geographicaliksi.

Tilausvaihtoehdot

Geographical on tilattavissa Suomeen painettuna lehtenä Tilaa-lehti.fi-sivuston ja sen yhteistyökumppaneiden kautta 6 kk tai 12 kk tilausjaksolla.

Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen peruuttamisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Geographical”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija

ISSN

0016-741X

Perustamisvuosi

1935