Aller Media

Näytetään kaikki 6 tulosta

Aller julkaisee ja kustantaa Seiska- ja Katso-lehtiä.

Aller on viihdyttänyt suomalaisia jo 30 vuotta

Aller Media Oy (aik. Aller Julkaisut Oy) on suomalainen kustantamo, joka on osa pohjoismaista Aller-konsernia. Aller Media perustettiin vuonna 1992 ja sen toimitusjohtajana toimii Mikael Makkonen. Helsingin Sörnäisissä sijaitsevassa toimistossa työskentelee noin 130 työntekijää.

Aller on viihdyttänyt suomalaisia kuluttajia ja yrityksiä digi- ja printtisisällöillään sekä tv-tuotannoillaan yli 30 vuotta.

Julkaisu- ja kustannustoiminnan lisäksi Aller tarjoaa yrityksille markkinointipalveluja Aller Ideas ja Dingle -yksikössä sekä välittää Suomeen kuvamateriaalia niin kotimaasta kuin maailmaltakin All Over Press kuvapalvelunsa kautta.

Aller Media julkaisee Seiska- ja Katso-lehtiä

Allerin Seiska- ja Katso-lehdet

Aller tuottaa ja kehittää Seiska- ja Katso-medioita sekä niiden verkkosivustoja.

Seiska

Seiska on Suomen tavoittavin yleisaikakausmedia, joka tavoittaa 1 169 000 suomalaista viikossa. Sen printtilehdellä on 189 000 lukijaa ja Seiska.fi-sivustolla yli miljoona uniikkia kävijää viikossa.

Jo 30 vuotta täyttäneen Seiskan uutiset ja jutut kiinnostavat suomalaisia, ja lehti säilytti asemansa Lehtipisteen myydyimpänä aikakauslehtenä euromääräisellä kokonaismyynnillä mitattuna.

Painetulla lehdellä ja Seiska.fi-verkkosivustolla on omat yleisönsä: viikoittain 84 % lukee juttuja verkossa, 10 % painettuna ja 6 % molemmissa kanavissa.

Viihdelehdissä Seiska on sekä Suomen suosituin että luetuin media. Se yllättää, viihdyttää, kiihdyttää ja herättää intohimoisia keskusteluja. Myös lukijat pääsevät osallistumaan Seiskan tekemiseen, mistä esimerkkeinä hauskat kuvat, vitsit ja juttuvinkit

Katso

Katso on Suomen pitkäikäsin ja monipuolisin tv-lehti, joka tavoittaa 47 000 viikossa.

Monet tuntee myös sen tutustu mainoksesta: "Kun haluat tietää, mitä tv:stä tulee, katso se Katsosta."

Televisio on tärkeä osa suomalaisten arkea ja vapaa-aikaa. Viime vuosina se on kokenut myös paljon mullistuksia: Uusia kanavia on syntynyt ja erilaiset suoratoistopalvelut ovat nousseet osaksi viihdetarjontaa. Televisioviihde on ajankohtaisempaa, nopeampaa ja runsaampaa.

Katso perkoo runsaudesta helmet. Se auttaa sinua löytämään omat suosikkisi ja kahvipöydän kuumimman puheenaiheet myös pääkanavien ulkopuolelta.

Lisäksi lehti tarjoaa tv- ja elokuvaviihteen ohjaajien, näyttelijöiden, juontajien ja muiden viihteentekijöiden haastatteluja, ensi-iltaelokuvien arvosteluja, juonipaljastuksia ja paljon muuta.

Allerin arvot

Aller Medialle tärkeitä arvoja ovat hyvinvointi, tasa-arvo ja ympäristöystävällisyys, jotka näkyvät yhtiön tekemisessä työskentelyssä kohti tuloksellisia ja strategisia tavoitteitaan.

Yhtiö haluaa pitää huolta henkilöstöstään sekä painostaa kehittymiseen, hyvinvointiin ja viihtyvyyteen siten, että työssä koetaan iloa.

Allerin tärkein voimavara on hyvinvoiva henkilöstö, ja yhtiön motto onkin "People first!". Se tarjoaa hyvinvoinnin webinaareja, joissa käsitellään muun muassa aivojen hyvinvointia, stressinhallintaa, unta ja ravintoa. Työntekijöille on järjestetty online-taukojumppaa sekä monenlaista työyhteisön virkistystoimintaa graffitiworkshopeista neulontaan.

Aller Media on Maailman luonnonsuojelujärjestö WWF:n sertifioima Green Office, mikä tarkoittaa, että työnantaja kiinnittää arjessaan jatkuvasti huomiota ympäristöystävällisyyteen. Yhtiön toimitilat sijaitsevat Euroopan ensimmäisessä LEED Platinum -energiatehokkuuden rakennuksessa Helsingin Sörnäisissä.

Yhtiö tukee henkilöstön liikkumista, tehokasta energian käyttöä sekä huomioi ympäristönäkökulmat hankinnoissaan.

WWF:n Green Officen lisäksi Aller Median sidoryhmiä ja kumppanuuksia ovat muun muassa Julkisen sanan neuvoston (JSN) Vastuullista journalimia -merkki sekä Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus.

Aller Median asiakaspalvelu

Oletko jo Aller Median lehtien, Seiskan tai Katson, tilaaja?

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset, tilauksen tilapäiset keskeytykset ja lehtitilausten peruutukset, tulee hoitaa Aller Median asiakaspalvelun kautta tai Oma Aller -palvelussa.

Puh. 075 328 5102 Seiskan ja Katson asiakaspalvelu (tilausmuutokset, neuvonta yms.)

Avoinna ma–to 09.00–16.00 ja pe 09.00-18.00.

Puhelun hinta on 0,084 €/min + pvm/mpm, myös jonotuksen ajan.

Allerin verkkosivuilta löytyy lisäksi maksuton yhteydenottolomake ja arkisin klo 10–15 palveleva chat.

Yhteystiedot

Aller Media Oy
Lintulahdenkuja 10 A
00500 Helsinki

Postiosoite:

Aller Media Oy
PL 5
00501 Helsinki

Puh. 09 8621 7000
etunimi.sukunimi@aller.com

Aller Media lehtitarjoukset