Seiska: tarjous & tilaus

(1 tuotearvio)

35,00 139,90 

Seiska on Suomen suosituin ja luetuin viihdelehti. Koko kansan salarakas yllättää, viihdyttää, kiihdyttää ja herättää jutuillaan intohimoisia keskusteluja.

Seiska sisältää julkisuuden henkilöiden haastatteluja, julkkisjuoruja, Kääk-vinkkejä, Hollywood-elämää, kuninkallisten elämää, Pop-paloja musiikkimaailmasta, terveysuutisia, hauskoja kuvia ja vitsejä, horoskoopin ja paljon muuta.

Katso paras Seiska tarjous ja mahdollinen tilaajalahja, ja tilaa lehti nyt parhaaseen hintaan!

35,00 €12 numeroaTilaa tästä »
44,90 €16 numeroaTilaa tästä »
79,90 €30 numeroaTilaa tästä »
139,90 €56 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Seiska-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Seiska - Suomen suosituin ja luetuin viihdelehti

Seiska-lehti lyhyesti

Seiska (aiemmin 7 päivää) on suomalainen juoru- ja viihdelehti, joka perustettiin vuonna 1992.

Seiskan viihdeuutiset ja -jutut kiinnostavat suomalaisia, sillä Seiska oli Suomen myydyin viikkolehti vuonna 2020.

Mitä Sanna Marin, Maisa Torppa ja Jari Sillanpää tekivät viime viikolla? Kenen kanssa Marika Fingerroos, Sofia Belorf ja Martina Aitolehti tällä hetkellä seurustelevat?

Mitä kuuluu Cheekille, Stefan Hermanille, Jasmin Mäntylälle ja Roope Salmiselle?

Mitä tapahtui Vain Elämään, Temptation Islandin ja Big Brotherin kulisseissa?

Nämä ovat julkkisjuoruja, jotka luet ensimmäisenä vain painetusta Seiskasta, ja vasta myöhemmin muualta.

Seiskan viihdeuutiset, juorut, julkkisten ja kuninkaallisten kuulumiset, tosielämän tarinat, horoskoopit, ristikot ja muut tehtävät, vitsit ja muut ovat lehden parasta antia.

Seiskaa julkaisee Aller Media ja sen päätoimittaja on ollut vuodesta 2020 lähtien Jari Peltomäki.

Parhaat Seiska-tarjoukset ja tilaajalahjat

Työskentelemme yhteistyössä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa tuodaksemme parhaat Seiska-tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu kaikessa rauhassa Seiska-tarjouksiin yllä ja tilaa Suomen suosituin ja puhutuin juorulehti nyt tarjoushintaan.

Lehti toimitetaan postilaatikkoosi joka viikko (toimituskulut sisältyy hintaan) ja kuulet uusimmat viihdeuutiset ja julkkisjuorut ensimmäisten joukossa.

Voit tilata Seiskan myös lahjaksi ystävällesi, joka rakastaa viihdeuutisia ja hyviä juoruja.

Valitse vain sopivin määräaikainen tai jatkuva tilaus.

 • Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa.
 • Kestotilaus eli jatkuva tilaus on usein edullisempi, ja jatkuu automaattisesti tilausjakson päätyttyä. Kestotilaajana saat hyvissä ajoin uuden laskun, jotta voit päättää haluatko jatkaa tilaustasi.

Seiska-tarjouksiimme sisältyy usein tilaajalahja tai useampia lahjoja, joista voit valita itsellesi mieluisimman.

Mikäli tilaat Seiskan lahjaksi, tilaajalahja lähetetään laskun maksajalle. Voit pitää tilaajalahjan itse tai antaa myös sen lahjaksi (win-win).

Tilaajana saat pääsyn Seiskan digilehtiin ja arkistoon.

Miksi tilata Seiska?

Seiska-lehden tilaamiselle on useita hyviä syitä, erityisesti jos olet kiinnostunut viihteestä, julkkismaailmasta ja ajankohtaisista tapahtumista.

Tässä 5 erinomaista syytä, miksi Seiska-lehden tilaaminen voi olla kannattavaa:

 1. Ajankohtainen ja viihdyttävä sisältö. Seiska tarjoaa viikoittain uunituoreita viihdeuutisia julkkisten maailmasta, eksklusiivisia haastatteluja, torielämän tarinoita, horoskooppeja, ristikkoja, vitsejä ja paljon muuta. Lehden sisältö on suunniteltu viihdyttämään ja informoimaan lukijoita.
 2. Erikoistarjoukset ja kilpailut. Tilaajat saavat usein pääsyn erikoistarjouksiin, kilpailuihin ja arvontoihin, jotka ovat vain tilaajille tarkoitettuja. Vuonna 2024 Allerin vuosiarvonnat ovat 20 000 € ja 3 x 2 000 €. Kun sinulla on voimassa oleva Seiskan tilaus, osallistut näihin neljään arvontaan automaattisesti.
 3. Mukavuus. Lehden tilaajana saat aina uusimman numeron suoraan kotiovellesi. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse muistaa ostaa uusinta lehteä kaupasta tai lehtikioskilta.
 4. Digilehti. Tilaajana pääset lukemaan veloituksetta lehden digitaalista näköisversiota tietokoneella tai sovelluksessa (Android/iOS). Palvelun käyttäjätunnuksena toimii kätevästi asiakasnumerosi ja salasanana postinumerosi.
 5. Tilaajalahjat. Seiskan tarjouksiin sisältyy hyvin usein houkutteleva tilaajalahja tai useampia, joista voit valita itsellesi mieluisimman. Tämä tekee Seiskan tilauksesta entistä palkitsevampaa.

Uusin Seiska ja ilmestymispäivät

Seiska on viikkolehti, eli se ilmestyy joka viikko, 56 kertaa vuodessa. Uusin Seiska jaetaan postilaatikoihin yleensä torstaisin.

Tuoreimmat Seiskan ilmestymispäivän ja teemat löydät helpoimmin Mediakortit.fi-palvelusta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat tilausehdot?

Aller Median lehtien tilauksia koskevat tilaushedot löydät Allerin omilta verkkosivuilta.

Mitä kestotilaus tarkoittaa?

Kestotilaus on jatkuva tilaus, jolla ei ole päättymispääivää. Kestotilaus jatkuu tilausjaksosta toiseen niin pitkään kuin haluat.

Jotta uusi tilausjakso ei tule yllätyksenä, saat uuden laskun hyvissä ajoin.

Jos haluat lopettaa tilauksen, sinun tulee perua tilaus Aller Median asiakaspalvelun kautta.

Miten voin maksaa tilauksen?

Jos tilaat lehden Allerin tilaajapalvelun kautta, voit maksaa tilauksen verkkopankissa, luottokortilla, paperilaskulla, Mobilepayllä tai e-laskulla.

Jos tilaat lehden jonkin tarjousvälittäjän kautta, käytössäsi on yleensä kaikki Klarnan maksutavat, mukaan lukien Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit.

Miksi en saanut tilausvahvistusta?

Jos kustantajalla on tiedossa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, saat sähköisen tilausvahvistuksen kahden päivän sisällä tilauksen tekemisestä.

Muussa tapauksessa ensimmäinen paperinen lasku toimii tilausvahvistuksena.

Milloin tilaukseni alkaa?

Tilauksesi alkaa heti seuraavasta mahdollisesta numerosta. Mikäli seuraavaksi ilmestyvän numeron osoitetiedot ovat ehtineet jo lähteä painoon (noin 1-2 viikkoa ennen ilmestymispäivää), alkaa tilauksesi sitä seuraavasta numerosta.

Jos haluat aloittaa tilauksesi myöhemmin, voit ottaa yhteyttä Allerin asiakaspalveluun.

Milloin saan tilaajalahjan?

Tilaajalahjat toimitetaan noin kuukauden kuluessa siitä, kun tilausjakson kaikki maksuerät ovat kirjautuneet kustantajan järjestelmiin.

Huomioithan, että kustantaja ei toimita noutamattomia tilaajalahjoja uudelleen.

Miksi sain väärän tilaajalahjan?

Joskus lehden kysyntä ylittää varattujen lahjojen määrän, jolloin tilaajalahja voidaan vaihtaa toiseen tilausehtojen mukaisesti.

Ikävä kyllä tilaajalahjaa ei voi vaihtaa

Olen tilannut lehden, mutta sitä ei ole tullut. Miksi?

Jos sinulle on tullut Seiska viimeisen 6 kuukauden aikana ja olet tehnyt tilauksen, joka koskee vain uusia asiakkaita, Aller voi uusia tilausta tarjoushintaan.

Myös lehden ilmestymiskalenteri vaikuttaa jakeluun. Jos seuraavaksi ilmestyvän lehden osoitetiedot ovat jo ehtineet lähteä painoon, saat vasta sen jälkeen ilmestyvän numeron.

On myös mahdollista, että tilauksesi ei ole mennyt perille tai tiedoillasi on maksamattomia laskuja. Ota yhteyttä Allerin asiakaspalveluun.

Miksi sain laskun, mutta en lehteä?

Ensimmäinen lasku saapuu yleensä saman viikon aikana ensimmäisen lehden kanssa. Nämä tilanteet ovat tapauskohtaisia ja riippuu paikkakuntakohtaisista jakelukäytännöistä.

Miten lopetan e-laskutuksen tai suoraveloituksen?

Jos olet tehnyt lehtitilauksesta e-laskun tai suoraveloitussopimuksen pankkiisi, voit lopettaa e-laskutuksen/suoraveloituksen perumalla kyseinen sopimus verkkopankissa.

Voinko tilata Seiskan lahjaksi?

Ilman muuta! Valitse tilausmyyjän sivuilla lahjatilaus, ja täytä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen. Seiskan tilaus on iloinen ja pitkäikäinen lahja!

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Kyllä. Ikävä kyllä tarjousvälittäjät eivät saa myydä ulkomaan lehtitilauksia. Ota yhteyttä Allerin asiakaspalveluun saadaksesi hintatietoja ja tilataksesi lehden ulkomaille.

Voinko siirtää laskun eräpäivää?

Voit pyytää eräpäivän siirtoa Allerin asiakaspalvelusta. Eräpäivää voidaan siirtää enintään kuukaudella, jos lasku ei ole vielä erääntynyt.

Miksi Seiskan numero ja viikkonumero eivät ole samat?

Seiskasta ilmestyy vuodessa 57 numeroa. Koska vuodessa on 52 viikkoa, viikkonumero ja lehden numero eivät ole koko vuoden ajan samat.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Tilauksiin liittyvät asiat, kuten osoitteenmuutokset, tilauksen keskeytykset ja peruutukset, on aina hoidettava Aller Median asiakaspalvelun kautta, tässä tapauksessa omaaller.fi-palvelussa.

Voit hoitaa lehtitilaukseen liittyviä asioita yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse.

Seiskan ja Katson asiakaspalvelu ml. tilausmuutokset ja neuvonta

Puh. 075 328 5102

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 9.00–16.00.

Puhelun hinta on 0,084 €/min + pvm/mpm.

1 arvio tuotteelle Seiska

 1. Raili Alho

  Tytär tilasi minulle joululahjaksi Seiskan, mutta ei tarvitse tilata enää. Lehti jaetaan ihan miten sattuu. Sehän ilmestyy torstaisin. Joskus se on ilmaantunut postiluukusta torstai-iltana, mutta muuten se on tullut perjantai - lauantaiaikavälillä.

  • Ylläpito

   Hei Raili,

   Posti on siirtynyt osassa Suomea vuoropäiväjakeluun, jossa päiväpostia jaetaan samalla postinumeroalueella vuoroviikoin eri päivinä.

   Seiskaa jaetaan kahtena päivänä viikossa, riippuen oman alueesi jakelusta. Jakopäivä voi olla joko torstai tai perjantai. Esimerkiksi meille Seiska tulee aina perjantaisin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija