Katso: tarjous & tilaus

(3 tuotearviota)

25,00 89,90 

Televisio on tärkeä osa arkea ja vapaa-aikaa. Uudet kanavat ja suoratoistopalvelut ovat nousseet merkittäväksi osaksi viihdetarjontaa.

Uusien jakelumallien ansiosta tv-viihteen ja uutisten maailma on myös entistä nopeampaa ja runsaampaa.

Katso-lehti on mukana sekä kotimaisessa että ulkomaisessa viihteen kentässä. Se auttaa sinua löytämään omat suosikkisi ja kahvipöytien kuumimman puheenaiheet myös pääkanavien ulkopuolelta.

Katso on tietolähde ohjelmien taustoista, niiden tekijöistä ja heidän kuulumisistaan.

 • Viikoittain tv-viihteen ja elokuva-alan näyttelijöiden, juontajien ja tekijöiden haastatteluja
 • Televisioon ja elokuviin liittyviä ilmiöitä ja niiden taustoja
 • Uusimmat ensi-iltaelokuvat
 • Juonipaljastuksia
 • Tulevat suosikkisarjat
 • 60 kanavan kattavat ohjelmatiedot

Tutustu Katso-tarjouksiimme ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi kotiovelle kannettuna edulliseen hintaan!

25,00 €12 numeroaTilaa tästä »
49,90 €20 numeroaTilaa tästä »
49,90 €30 numeroaTilaa tästä »
89,90 €55 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Katso-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Katso lehti tarjous

Katso-lehti lyhyesti

Katso on suomalainen tv-ohjelmiin, ohjelmatietoihin ja elokuviin keskittyvä aikakauslehti, jota on julkaissut vuodesta 2006 Aller Media.

Katso-lehti on perustettu jo vuonna 1960. Aiemmin A-lehtien julkaisemana lehti julkaisi laajemmin artikkeleja viihteellisistä aiheista, mutta palasi takaisin puhtaaksi tv-lehdeksi vuonna 2008.

Vuoteen 2008 asti Katso jakoi vuosittain Telvis-palkintoja parhaille tv-esiintyjille ja -ohjelmille sekä parhaalle radioäänelle.

Katson ensimmäinen päätoimittaja oli toimittaja-kirjailija Pentti Pirhonen. Muita päätoimittajia ovat olleet muun muassa Hannu Karpo, Matti Saari, Tarja Hurme, Marja Aarnipuro ja Markku Veijalainen.

Lehden nykyinen päätoimittaja on Sonja Peltomäki. Vuonna 2022 Katson lukijamäärä oli 47 000 (KMT 2022).

Lehden verkkosisällöt löytyvät sisarlehti Seiskan sivuilta.

Katso-lehden sisältöä

Televisio on tärkeä osa monen suomalaisen arkea ja vapaa-aikaa. Viime vuosina se on kokenut paljon mullistuksia, ja niitä on lehdessä odotettavissa jatkossakin.

Uusia kanavia syntyy sekä vapaaseen tarontaan että maksutelevision puolelle, minkä lisäksi erilaiset suoratoistopalvelut ovat nousseet osaksi viihdetarjontaa.

Myös tv- ja elokuvaviihteen ajankohtaisuus ja laajuus ovat lisääntyneet. Uusien jakelumallien ansiosta näemme uusimmat elokuvat ja tv-ohjelmat samaan aikaan kuin vaikkapa Yhdysvalloissa.

Katso-lehden tehtävä on selvä: se ruotii ja poimii runsaasta tarjonnasta tv- ja elokuvaviihdettä, joka on katsomisen arvoista. Siitä tulee myös lehden slogan: "Katso Katsosta, mitä kannattaa katsoa".

Katso on mukana sekä kotimaisen että ulkomaisen viihteen kentässä. Se auttaa löytämään omat suosikkisi ja kertoo kahvipöytien kuumimmat puheenaiheet.

Lehti kertoo elokuvien ja tv-ohjelmien taustoista sekä niiden tekijöistä ja heidän kuulumisistaan.

Lue näyttelijöiden, ohjaajien, juontajien ja muiden viihteen tekijöiden haastatteluja, joissa he kertovat sekä projekteistaan että elämästään.

Mitä ovat uudet ensi-iltaelokuvat ja mitkä niistä ovat katsomisen arvioisia? Mitä tapahtuu kotimaisissa huippusarjoissa seuraavaksi? Millainen on Netflixin uusi suosikkisarja?

Lehden olennaista sisältöä ovat kattavat ohjelmatiedot jo yli 60 kanavalle sisältäen kaikki vapaat kanavat ja yli 40 suosituinta maksutelevisiokanavaa.

Katso haluaa tarjota lehden, joka palvelee ja viihdyttää, ja onnistuu siinä!

Katso-lehden tarjous, tilaajalahja ja tilaaminen

Katso on saatavilla irtonumero- ja tilausmyynnissä. Irtonumeron hinta on tällä hetkellä 2,90 €.

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien aikakauslehtikustantajien ja tarjousvälittäjien kanssa voidaksemme tarjota netin parhaat Katso-lehtitarjoukset kaikille.

Tutustu Katso-tarjouksiimme yllä kaikessa rauhassa. Emme koskaan soita sinulle tai lähetä sinulle roskapostia.

Voit tilata Katso-lehden tutustumistarjouksella, puolen vuoden tai tai koko vuoden tilausjaksolla edulliseen hintaan. Vuodessa ilmestyy noin 52 numeroa Katsoa.

Tutustumistarjous koskee talouksia, joihin ei ole tullut Katsoa viimeisen 6 kuukauden aikana.

Tilattavan lehden hinta on aina halvempi kuin irtonumerona ostettuna. Lisäksi painettu lehti toimitetaan jo ilmestymispäivänä suoraan postilaatikkoosi, eikä sinun tarvitse lähteä ostamaan irtonumeroa erikseen. Toimituskulut kotiovelle sisältyvät tilaushintoihin.

Valitse tilauksellesi tilausjakson päätyttyä automaattisesti päättyvä määräaikaistilaus tai tilausjakson jälkeen automaattisesti normaalihintaisena jatkuva hieman edullisempi kestotilaus.

Katso-lehden tarjouksiin sisältyy usein tilaajalahja. Näet mahdollisen tilaajalahjan tai valittavissa olevan lahjan seuraavalla sivulla valittuasi tarjouksen.

Tilaajalahja toimitetaan muutaman viikon kuluessa maksun kirjautumisesta julkaisijan järjestelmiin.

Tilaus maksetaan turvallisella Stripe-korttimaksulla.

Tilaa Katso-lehti lahjaksi

Voit tilata Katson myös lahjaksi elokuva- ja tv-viihteestä nauttivalle läheisellesi.

Tilataksesi Katson lahjaksi, valitse seuraavalla sivulla lahjatilaus ja täytä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen tilauslomakkeella.

Mahdollinen tarjoukseen sisältyvä tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle.

Katso-digilehti

Tilaajat pääsevät lukemaan Katson digitaalista näköislehteä eli digilehteä Oma Aller -palvelussa.

Mikäli olet tilaaja, mutta sinulla ei ole digilehden lukemiseen tarvittavia tunnuksia, saat ne osoitteesta omaaller.fi/digi.

Katson ilmestymispäivät

Katso ilmestyy perjantaisin joka viikko, yhteensä 52 kertaa vuodessa.

Lehden koko vuoden ilmestymispäivät löydät Mediakortit.fi-palvelusta.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Olemassa olevia Katso-tilauksia koskevat asiat, mukaan lukien osoitteenmuutokset, digilehden käyttöönotto ja tilausten peruutukset, tulee aina hoitaa Aller Median asiakaspalvelun kautta. Kiitos!

Katson tilaajapalvelu:

Puh. 075 328 5102

Avoinna ma–pe 09.00–16.00 Puhelun hinta on 0,084 €/min + pvm/mpm, myös jonotuksen ajan.

Aller Median asiakaspalvelusivuilta löytyy yhteydenottolomake, chat-palvelu sekä Oma Aller -palvelu, joiden kautta saat myös tukea.

3 arviota tuotteelle Katso

 1. Heinänen Jarmo

  Asiakaspalvelunne puhelinvastaaja ei toiminut 28.3. Haluisin ja haluan perua Katso-lehden tilauksen Laskukin ehti jo tulla eli 30.3. eräpäivä. Olen ollut tyyyväinen jo vuosia minulle tulleeseen lehteen, mutta nyt olen muuttanut ja voin uudessa osoitteessa lukea lehteä ilmaiseksi toisen tilaamana. [Viestistä poistettu yhteystietoja]

  • Ylläpito

   Ikävä kyllä perumisia ei voi hoitaa meidän kautta. Ota yhteyttä Allerin asiakaspalveluun, ole hyvä.

   https://aller.fi/asiakaspalvelu/

 2. Irma Nousiainen

  Katsolehti ei tule sovitusti ajallaan. Leti jää usein tulemata posti ei ota vastuuta.viimeviikon lehti ei ole tullut ollenkaan.tänään pitäisi tulla tämänviikon lehti mutten usko sen tulevan.Huomena ei jaata postia .tälläviikolla.Eli olen maksanut turhasta.Minua on huijattu pahemman keran.

  • Ylläpito

   Hei Irma, jakeluun liittyvissä asioissa kannattaa ottaa yhteyttä suoraan Allerin asiakaspalveluun: https://aller.fi/asiakaspalvelu/

  • Ylläpito

   Hei Irma, Katso on siirtynyt osassa Suomea vuoropäiväjakeluun, mikä tarkoittaa, että päiväpostia jaetaan samalla postinumeroalueella vuorovikoin eri päivinä. Katsoa jaetaan kahtena päivänä viikossa riippuen Postin jakelusta torstaina tai perjantaina.

 3. pasi L.

  ihan hyvä lehti.ostin kaupasta.kannattaa kai tilata.näkis töllö ohjelmat sentään,,,

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija