MåBra: tarjous & tilaus

24,00 84,00 

Må Bra on ruotsalainen kehon ja sielun erikoislehti.

Lehti tarjoaa lukijoilleen uusia terveysnäkemyksiä, mukaansatempaavia haastatteluja, käytännön terveysneuvoja sekä fiksuja vastauksia maan parhailta terveysasiantuntijoilta – kaikkea, mitä tarvitset motivoidaksesi ja inspiroidaksesi itseäsi kohti parempaa hyvinvointia.

Joka numerossa lisäksi 16 sivua helppoja ja herkullisia reseptejä.

Katso paras Må Bra -lehden tarjous ja tilaa Ruotsin suurin terveys- ja hyvinvointilehti kotiovelle kannettuna tai lahjaksi nyt kampanjahintaan!

24,00 €3 numeroaTilaa tästä »
46,00 €6 numeroaTilaa tästä »
39,00 €7 numeroaTilaa tästä »
84,00 €12 numeroaTilaa tästä »
75,00 €14 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi MåBra-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Må Bra lehti

Må Bra -lehti lyhyesti

Må Bra (logossa myös muodossa MåBra) on ruotsalainen kuukausilehti, joka käsittelee terveyttä, terveellistä ravintoa ja vastaavia aiheita.

Lehden perusti vuonna 1976 Aller ja nykyään sitä julkaisee tukholmalainen Aller Media. Lehden päätoimittaja on Liselotte Stålberg.

Må Bran tarina

Må Bran tavoite on, että tunnet olosi hyväksi kokonaisuutena. Se tarkastelee hyvää oloa kategorioittain, jotka vaihtelevat liikunnasta ruokaan ja shoppailusta lääkkeisiin. Se haluaa motivoida, inspiroida ja jakaa tietoa lehden ja mabra.com-verkkosivustonsa kautta.

Lehti asettaa lukijoidensa terveyden aina etusijalle olipa kyseessä sitten hyödyllisten reseptien, lukemisen arvoisten artikkelien tai lääketieteellisten tutkimusten tarjoaminen.

Trendit tulevat ja menevät, mutta Må Bra haluaa tarjota inspiraatiota kestävään terveyteen. Se on seurannut lääketieteen, terveyden, ravitsemuksen ja liikunnan eri osa-alueita jo yli 40 vuoden ajan.

Vuosien varrella Må Bra on kasvanut pelkästä kuukausilehdestä jatkuvasti kehittyväksi "kuplivaksi" terveysyhteisöksi, jonka jäsenet ovat toistensa kanssa tekemisissä uusien teknologioiden ja kanavien välityksellä.

Må Bra haluaa lukijoilleen hyvää. Se, mikä saa sinut tuntemaan olosi hyväksi, on yksilöllistä ja vaihtelee. Lehti haluaa tarjota sen, mitä tällä hetkellä etsit ja tarvitset.

Må Bra -tarjoukset ja tilaaminen Suomeen

Teemme yhteistyötä johtavien aikakauslehtitarjousten välittäjien kanssa mahdollistaaksemme Må Bra -lehden tilaamisen Suomeen mahdollisimman edulliseen hintaan.

Tutustu Må Bra -tarjouksiimme yllä ja valitse itsellesi sopivin vaihtoehto 3, 6 tai 12 kuukauden tilausjaksoista. Kaikki tarjoukset ovat määräaikaisia ja päättyvät automaattisesti tilausjakson jälkeen.

Voit antaa Må Bra -tilauksen myös lahjaksi läheisellesi valitsemalla tilauslomakkeella lahjatilauksen ja syöttämällä lehden saajan ja tilauksen maksajan tiedot erikseen.

Lehti toimitetaan kotiin kannettuna ja toimituskulut sisältyvät tarjoushintoihin.

Tutustu ja tilaa Må Bra -lehti jo tänään!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MåBra”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija