Garfield: tarjous & tilaus

42,00 77,00 

Karvinen-lehti eli Garfield on viihdyttävä sarjakuvalehti, joka tarjoaa hulvatonta huumoria ja hullunkurisia seikkailuja Karvisen ja hänen ystäviensä Esko Unohtumattoman, Oskun, Nallen, Nekun, Liisan ja monien muiden kanssa.

Karvinen on laiskanpulskea kissa, oikea laiskottelun ja herkuttelun asiantuntija. Se rakastaa lasagnea ja kaikkea muutakin ruokaa, kunhan siinä ei ole rusinoita. Maanantaista ja hämähäkeistä Karvinen ei niinkään välitä.

  • Hauska sarjakuvalehti Karvisen ystäville
  • Uppoudu mukaan jännittäviin seikkailuihin Karvisen, Eskon, Oskun ja muiden kavereiden kanssa
  • Saatavilla vain tilausmyynnissä

Tutustu Karvinen-lehtitarjouksiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan!

77,00 €0 numeroaTilaa tästä »
42,00 €6 numeroaTilaa tästä »
77,00 €12 numeroaTilaa tästä »

Aina parhaat tarjoukset

Sekä määräaikais- että kestotilaukset pysyvästi edullisesti. Peruuta milloin tahansa.

Ilmainen toimitus

Toimitus suoraan postilaatikkoosi heti lehden ilmestymispäivänä.

Tilaa itselle tai lahjaksi

Rentoudu hyvän lehden parissa itse tai anna lahja, josta on iloa pitkään.

Arvostele ja voita lehtitilaus!

Jaa kokemuksesi Garfield-lehdestä muiden käyttäjien kanssa. Arvomme silloin tällöin arvostelun jättäneiden kesken kyseisen lehden 6 kk:n tilauksen. Ilmoitamme voittajille sähköpostitse.

Karvinen-lehti tarjous

Karvinen-lehti eli Garfield

Garfield on kuukausittain ilmestyvä Karvisen oma sarjakuvalehti, jota julkaisee Story House Egmont. Suomessa Karvinen alkoi ilmestyä Helsingin Sanomissa sunnuntaisarjana vuonna 1981.

Karvinen on Jim Daviesin luoma sarjakuva, joka kertoo ruoasta ja nukkumisesta pitävästä Karvinen-kissasta, tämän isännästä Eskosta ja tyhmästä, lähes aina läähättävästä Osku-koirasta sekä Karvisen eläinlääkäri Liisasta.

Karvinen on laiska, ylipainoinen ja sarkastinen oranssi kissa, jolla on mustat viirut. Se inhoaa maanantaita, rusinoita, dieettejä, hämähäkkejä, vaakaa ja eläinlääkäriä. Karvinen rakastaa pilailla toisten kustannuksella, erityisesti Eskon tai Oskun.

Lehtenä Karvinen on ilmestynyt 1990-luvulla eri puolilla Eurooppaa. Useimmissa maissa lehden julkaiseminen on lopetettu.

Suomessa Karvista julkaistaan edelleen kaikenikäisille sopivana Garfield-lehtenä, joka on saatavilla ainoastaan tilausmyynnissä.

Garfield-lehtitarjoukset ja tilaaminen

Tilaa-lehti.fi toimii yhteistyössä Suomen johtavien sarjakuvalehtikustantajien ja lehtitilausten jälleenmyyjien kanssa tuodakseen parhaat Garfield-lehden tarjoukset kaikkien saataville.

Tutustu tarjouksiin yllä ja tilaa Garfield-lehti kotiin kannettuna ja vältät lehtihyllyjen välissä juoksemisen lehden irtonumeroiden perässä.

Voit tilata Garfield-lehden puolen vuoden (sisältäen 6 numeroa) tai koko vuoden tilausjaksolla sisältäen vuosikerran eli 12 tuhtia numeroa hauskaa karvismaista huumoria.

Valittavinasi on määräaikainen tai kestotilaus:

  • Määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä, eikä sinun tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta.
  • Pysyvästi edullisempi kestotilaus jatkuu tilausjakson loputtua normaalihintaisena, ellei tilausta peruta ennen.

Kestotilaajana osallistut kustantajan järjestämiin arvontoihin ja voit tilata itsellesi tai ystävällesi kerran vuodessa valitsemasi lehden näytenumeron. Saat lisäksi 15 % alennuksen valitsemasi lehden normaalihintaisesta tilausjaksosta.

Tilaa Garfield/Karvinen-lehti nyt itselle tai lahjaksi edulliseen hintaan.

Garfield-lehden ilmestymispäivät

Garfield ilmestyy kuukausittain, 12 kertaa vuodessa.

Seuraavan numeron ilmestymispäivän löydät Story House Egmontin julkaisukalenterista.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Lehtitilauksia koskevat asiat, kuten osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutus, tulee hoitaa kustantajan tilaajapalvelun kautta. Kiitos!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Garfield”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ilmestyy

-

Julkaisija