Tyttöjen lehdet

Näytetään tulokset 1–16 / 24

Tervetuloa löytöretkelle värikkääseen ja inspiroivaan maailmaan, joka tyttöjen lehtien sivuilta avautuu! Etsitkö ihastuttavaa ja merkityksellistä lahjaa tyttärellesi, lapsenlapsellesi, kummitytöllesi tai nuorelle ystävällesi?

Meiltä löydät laajan valikoiman tyttöjen lehtiä, jotka tarjoavat lapsille ja nuorille paljon enemmän kuin pelkkiä tarinoita. Nämä lehdet ovat ikkuna luovuuden ja oppimisen maailmaan juhlistamalla nuorten kiinnostuksen kohteita askartelusta ja piirustuksesta musiikkiin, elokuviin ja idoleihin, peleihin, harrastuksiin ja paljon muuhun.

Nämä lehdet eivät vain viihdytä, vaan rohkaisevat nuoria ilmaisemaan itseään, oppimaan uutta harrastuksistaan ja löytämään uusia sekä vahvistamaan ystävyyssuhteitaan. Joissakin tyttöjen lehdissä voi olla tarjolla myös herkullisia ruokaohjeita, lemmikkieläinten hoitoon liittyviä vinkkejä sekä tietysti myös sarjakuvia.

Jokainen lehti on huolellisesti valittu ja toimitettu kannustamaan, opettamaan ja ennen kaikkea, tuottamaan iloa nuorille lukijoilleen. Sukella kanssamme tyttöjen lehtien värikkääseen maailmaan ja löydä se täydellinen lehtilahja, joka ilahduttaa, inspiroi ja josta riittää iloa pitkäksi aikaa!

Suomalaisten tyttöjen lehtien kirjo – tutustu suosikkeihin

Kun puhutaan lasten ja nuorten lukemisesta, Suomessa ilmestyy ainutlaatuinen ja monipuolinen valikoima tyttöjen lehtiä.

Tässä muutamia valikoituja, tytöille sopivia aikakauslehtiä, jotka ovat voittaneet lukijoidensa sydämet niin sisällöllään kuin ulkoasullaankin.

Koululainen

Koululainen on tiedonjanoisten alakoululaisten ikioma lehti.

Koululainen on alakoululaisille suunnattu lehti, jonka mielenkiintoiset ja monipuoliset jutut idoleista, harrastuksista, elokuvista, musiikista ja peleistä houkuttelevat lukemaan ikioman lehden kannesta kanteen.

Vauhdikas ja hyväntuulinen lukupaketti sisältää myös paljon tekemistä, kuten ruokaohjeita, testejä, puuhatehtäviä ja muuta.

Apu Juniori

Apu Juniori on alakoululaisille tytöille ja pojille suunnattu opettavainen uutis- ja ajankohtaislehti.

Apu Juniori on alakoululaisille tytöille ja pojille suunnattu ajankohtaislehti, joka kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla.

Kahden viikoin välein ilmestyvä Apu Juniori selittää maailman tapahtumia ja innostaa lapsia lukemaan. Lehti on saanut innostuneen vastaanoton niin lasten, vanhempien kuin opettajienkin keskuudessa.

Vuonna 2020 lehti palkittiin Edit-kilpailussa parhaana brändilaajennuksena.

Apu Juniori on ajankohtaislehti, joka kertoo uutisista ja ilmiöistä selkeällä, totuudenmukaisella ja viihdyttävällä tavalla. Lehti on suunnattu alakouluikäisille lapsille, ja se ilmestyy kaksi kertaa kuukaudessa.

TOPModel

TOPModel on alakoululaisille tytöille suunnattu puuhalehti.

TOPModel on alakouluikäisten tyttöjen oma puuhalehti, jonka jokainen 52-sivuinen numero sisältää TOPModelien kuulumisia, trendi- ja kaunesuvinkkejä, vinkkipalstoja, eläintietoa, horoskooppeja, lukijoiden lähettämiä kuvua sekä erilaisia askartelu- ja piirrustusohjeita.

Jokaisen lehden mukana tulee iso juliste ja usein myös kivoja yllätyksiä, kuten tarroja.

Pets

Pets on värikäs lehti tytöille, jotka rakastavat eläimiä.

Monet tytöt rakastavat eläimiä ja värikäs Pets on lehti juuri heille. Pets-lehti on täynnä hyödyllistä ja viihdyttävää tietoa lemmikieläimistä, niiden hoidosta ja koulutuksesta.

Jokaisessa numerossa esitellään tarkemmin suosittu tai harvinaisempi lemmikkirotu sekä villieläin. Lehti sisältää aina yhden ison ja vähintään kolme pienempää eläinaiheista julistetta.

Hevoshullu

Hevoshullu on jokaisen heppatytön unelmalehti.

Kun nyt eläimiin päästiin, on tässä kohtaa ehdottomasti mainittava heppafanien suosikkilehti Hevoshullu, jonka tunnetuin sarjakuvahahmo on maailman monin poni Polle.

Hevoshullu tarjoaa runsaasti ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa hevos- ja poniroduista, hoidosta, ratsastuksesta ja muista hevoslajeista. Myös lukijat pääsevät osallistumaan lehden tekemiseen ja eri palstoilla asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin.

Lisäksi lehdessä on kilpailuja, piirustuksia, testejä, novelleja ja julisteita.

Anime

Anime on suomalainen anime- ja mangalehti, joka keskittyy japanilaisen viihteen tarjontaan.

Anime on Pohjoismaiden suurin anime- ja mangalehti, joka keskittyy japanilaiseen viihdetarjontaan.

Lehti opastaa lukijoitaan animen ja mangan maailmaan seuraamalla ajankohtaisia julkaisuja niin meillä kuin maailmallakin.

Se syväluotaa klassikot, raportoi tapahtumista ja käsittelee ajan ilmiöitä. Animea tekevät alan johtavat asiantuntijat muille harrastajille. Siksi se on ajan hermolla.

Lehtiä myös perheen pienimmille

Lapsen ensimmäiset askeleet lukemisen maailmaan ovat jännittävä ja tärkeä vaihe. Sopivan lehden valitseminen voi tälle matkalle voi olla erinomainen keino tukea heidän kasvuaan ja kehitystään.

Onneksi Suomessa ilmestyy useita lehtiä myös perheen pienimmille, tarjoten heille värikkäitä, ilahduttavia ja opettavaisia sisältöjä.

Nämä lehdet ovat täynnä tarinoita, pelejä, askarteluohjeita ja muita hauskoja aktiviteetteja, joka on suunniteltu herättämää pienten lasten mielikuvitus ja tukemaan heidän kehitystään.

Muumi

Muumi on pienten tyttöjen ja poikien oma lehti, joka sisältää sarjakuvia, puuhatehtäviä, iltasatuja ja paljon muuta.

Kaikki suomalaiset tuntevat Tove Janssonin luomat Muumit. Nyt tv:stä tutut Muumi-hahmot seikkailevat myös jännittävissä sarjakuvissa Muumi-lehden sivuilla.

Käsiteltävistä isoista asioista huolimatta lehden tarinat päättyvät aina onnellisesti.

Sarjakuvien lisäksi lehti sisältää kouluikäisille tarkoitettuja puuhatehtäviä, iltasatuja ja paljon muuta.

Ryhmä Hau

Paw Patrol eli Ryhmä Hau -lehti tarjoaa seikkailutarinoita ja runsaasti tekemistä perheen pienimmille.

Ryhmä Hau eli Paw Patrol seikkailee nyt omassa lehdessään. TV:stä tutut hahmot, kuten Riku, Samppa, Kaja ja Toma, auttavat Jännälahden asukkaita ajoneuvoillaan lehden hauskoissa seikkailuissa.

Lehti sisältää tarkoin suunniteltuja tehtäviä, joiden avulla lapsi oppii mm. tunnistamaan kirjaimia, numeroja ja muotoja sekä kehittämään luovuuttaan ja mielikuvitustaan.

Hauskojen seikkailujen lisäksi Paw Patrol -lehden parissa opetellaan koulussakin tarvittavia taitoja. Jokaisen numeron mukana liitelahja, jonka parissa leikit jatkuvat.

Kaksi alakouluikäistä tyttöä lukemassa lehteä ja nauramassa sen jutuille.